mboost-dp1

Linux
- Forside
- ⟨
- Forum
- ⟨
- Nyheder
Windcape (210) skrev:Det ved jeg godt. Men du synes jo tydeligvis at det er helt perfekt opførsel.Hubert (208) skrev:Det var dog et sært forsøg på at dokumentere en påstand. Jeg har ivørigt ikke kommenteret på den artikel.
Okay, du citerer Hubert, og siger, noget om ham....
Windcape (226) skrev:Det er retorisk, og ikke møntet på en enkeltperson, og derfor har jeg ikke direkte sagt noget om Hubert.
Og siger derefter, at du IKKE siger det om Hubert... What?
Flot, Windcape. Omtrent lige så holdbart som det her:
Ligeså meget som jeg har givet udtryk for jeg hader Linux og Open Source! [/quote]Hubert (212) skrev:Har jeg givet udtryk for at jeg hader MS produkter?
Dette er direkte løgn. Jeg vil gerne se eksempler hvor Hubert har omtalt MS' produkter negativt, for det ville være nyheder for mig.
"klog; erfaren; forretningsvant; som især lægger vægt på det praktisk gennemførlige.".Hubert (250) skrev:jeg kan se at du stadig ikke har slået prakmatisk op.
Ordets daglige betydning er den fremhævede del. Og det er kort sagt, at man ALDRIG vælger en IDEALITISK løsning frem for en PRAKTISK løsning.
thethufir (246) skrev:#238 PHK har taget del i udviklingen af et operativsystem, det kan du ikke hamle op med, personligt synes jeg han fortjener en hvis mængde respekt, og det er ligegyldigt om man synes om manden eller ej.
Enig...
#241 Jeg synes stadig det er sjovt at du bliver ved med at påstå at vi fravælger noget af religiøse årsager :) Jeg har tværtimod sagt tidligere i tråden at jeg vælger mit redskab efter behovet!
Du tager tydeligvis fejl når windcape siger det...
#245 Thats the spirit! :) Os linuxnørder kan faktisk godt lide Microsoft langt hen af vejen, bevares der findes da fanatikere rundt omkring. Og man kan sagtens leve uden Microsoft hvis man gerne vil, men jeg synes personligt alle platforme har sine fordele og ulemper. Dog ser jeg færrest ulemper i Linux-platformen, dermed ikke sagt at det er tilfældet for alle!
Jeg er åbenbart også røget over i linux lejren nu. Og er blevet meget MS fjensk hvilke irc kanaler kan anbefales for folk som mig? :p
Windcape (249) skrev:Hvis den skulle være det, så er du jo også Microsoft hader, som kun af nød har et job hvor du arbejder med Microsoft teknologier.
Hvis MS produkterne er dem der løser opgaven bedst har jeg intet problem med at bruge dem.
PHK må ikke have en mening om, hvordan de skruer det format sammen?Prøv at læse argumenterne. [/quote]
Det står dig frit for at fortælle PHK og os andre hvor han tager fejl. Jeg skal ikke forsvare PHK's argumenter
Windcape (254) skrev:"klog; erfaren; forretningsvant; som især lægger vægt på det praktisk gennemførlige.".
Ordets daglige betydning er den fremhævede del. Og det er kort sagt, at man ALDRIG vælger en IDEALITISK løsning frem for en PRAKTISK løsning.
Så ved at fravælge 'hippie' løsningen så er du pragmatisk?
Ved at fravælge idealitisk løsninger, og fokusere på en praktisk gennemførsel, er man pragmatisk.Hubert (259) skrev:Så ved at fravælge 'hippie' løsningen så er du pragmatisk?
Næsten alting relateret til Linux desktop i dag er idealitisk. Mono er idealitisk.
F.eks. ville den pragtiske tilgang til Mono være at installere Windows, og bruge C# der, frem for at kode en Linux udgave.
Valget af desktop sker ud fra præmisser.Hubert (260) skrev:Og med linux brugere mener du så i virkeligheden de pragmatiske folk der vælger værktøj efter hvilken opgave de står over for?
Dem som vælger Linux som desktop i dag vælger ud fra præmisser der er hovedsageligt idealitisk, da andre platform tilbyder den samme funktionalitet og mere til.
Linux vil aldrig så success som desktop, sålænge folk ikke har en enten unik grund til at vælge Linux (sker ikke, det er open source, så folk kan bare kopiere det til en anden platform), eller at platformen er ligeså gode som de andre (sker heller ikke, samme grundlag som før).
Jeg vil aldrig mene Linux som desktop er et praktisk valg. Det er et idealitisk valg, hvis noget.
Windcape (261) skrev:Ved at fravælge idealitisk løsninger, og fokusere på en praktisk gennemførsel, er man pragmatisk.
Næsten alting relateret til Linux desktop i dag er idealitisk. Mono er idealitisk.
F.eks. ville den pragtiske tilgang til Mono være at installere Windows, og bruge C# der, frem for at kode en Linux udgave.
Nu er der andre grunde end idealistiske grunde til at vælge en linux kasse frem for en windows kasse. Budget, sikkerhed er det par punkter man skal overveje når man vælger værktøjet til en given opgave. Igen noget du ville vide hvis du faktisk havde den erfaring du mener at have siden du mener du kan kalde dig selv for pragmatisk.
Windcape (262) skrev:Valget af desktop sker ud fra præmisser.
No shit... Det gælder jo alle valg.
Dem som vælger Linux som desktop i dag vælger ud fra præmisser der er hovedsageligt idealitisk, da andre platform tilbyder den samme funktionalitet og mere til.
Nu er det jo så bare ikke på alle områder at andre platforme har de samme muligheder som linux. Jeg har ikke set en windows installation der er bygget til forensics...
Linux vil aldrig så success som desktop, sålænge folk ikke har en enten unik grund til at vælge Linux (sker ikke, det er open source, så folk kan bare kopiere det til en anden platform), eller at platformen er ligeså gode som de andre (sker heller ikke, samme grundlag som før).
Igen hvor ofte har du set forensics folk bruge windows?
Jeg vil aldrig mene Linux som desktop er et praktisk valg. Det er et idealitisk valg, hvis noget.
At du gentager dig selv gør det ikke mere korrekt...
Windcape (265) skrev:
Du ved udemærket godt at valget allerede er truffet på forhånd, på baggrund af andre grunde end budget og sikkerhed.
Hvad ved du om det?
Og jeg betragter ikke Linux til desktop (f.eks. Ubuntu) som mere sikker end f.eks. Windows 7 (BSD til desktop? I think not).
Aha og det bygger du på?
Vi snakker om desktop, ikke om at have en specialbygget platform til et specialformål.Hubert (266) skrev:Jeg har ikke set en windows installation der er bygget til forensics
Vi snakker om en desktop, hvor du installerer din arbejdsmiljø, mailklient og browser på.
Hvis kravenen er at man skal kunne køre noget bestemt software, så installere man platformen som kan kører dette software.Hubert (267) skrev:Hvad ved du om det?
Og beholder den sålænge det er et krav.
Det er f.eks. ikke en mulighed at kører Linux i folkeskolen, fordi software der bruges til undervisning og specialundervisning kun virker på Windows.
Ligeledes skal specialundervisning til ordblinde også foregå med Microsoft Office, da den tilhørende software kun er udviklet til Office.
Hvad bygger du det på at Windows er mindre sikre end de andre?Hubert (267) skrev:Aha og det bygger du på?
Windcape (256) skrev:Du mener ikke at alle Linux brugerne var under den på forhånd da debatten blev startet?
Nej. Det ville ikke give mening at skrive det, hvis de var. Der er ingen Linux bruger der har været så udlangende, så idiotisk, påstående, trollende (ja, gu fa'en troller du) og direkte lyvende som dig i denne tråd. Denne påstand er dokumenteret løbende af undertegnede, en blandet bruger.
Ved at fravælge idealitisk løsninger, og fokusere på en praktisk gennemførsel, er man pragmatisk.
Du er kun pragmatisk hvis du fravælger idealistiske løsninger fordi de er idealistiske og ikke praktiske. Det vil sige, hvis du laver en applikation der kunne køre bedre i Linux end i Windows, men laver den til Windows fordi du ikke kan lide at kode til Linux (enten pga. manglende erfaring, dovenskab over at sætte sig ind i et nyt system, eller lignende) så er du ikke pragmatisk - så er du luddoven. Hvis du derimod laver applikationen til Windows fordi du mener at tjene penge på denne applikation og din målgruppe hovedsageligt er Windows brugere, så er du pragmatisk. Hvis de dog er blandede brugere, så er du fjollet og farvet.
Næsten alting relateret til Linux desktop i dag er idealitisk. Mono er idealitisk.
Det samme kan dog siges om Windows' og Microsofts produkter. De er idealistiske i og med at de er lukkede, ligesom produkter til Linux ofte er idealistiske i og med at de er åbne.
Forskellen ligger så i, hvorvidt om de idealisme giver problemer (som f.eks. playback af h.264 i Firefox), eller om de giver fordele (som kan ses i tonsvis af applikationer, f.eks. Firefox, hvor plugins, modifikationer, addins, opdateringer og en masse andre ting er let tilgængelige og skrivbare grundet det bagvedliggende system og API kan læses og ses kvit og frit, af enhver.
Det er først her man begynder at kunne være pragmatisk. Du kan ikke sige, at fordi en applikation er opensource er den automatisk ikke praktisk, men idealistisk. Tværtom.
Jeg holder helt fingrene fra skænderiet om hvis hjælpefiler er pænest formatteret, og om Gud bruger Linux eller Windows. Men har et par tanker om det med markedsføringen.
Markedsføring virker på kort sigt. Det husker os på at produktet findes, og kan være glimrende til at fortælle om nye produkter/tiltag. Men effekten fordufter relativt hurtigt, specielt hvis virkeligheden ikke lever op til forventningen. Bare tænk på at vi stadig bombarderes med McD og Coca-cola reklamer, selv om de har ført nogenlunde samme produktserie i mands minde.
Den bedste markedsføring er at vinde hjerter. Hvis vi får et personligt forhold, føler et medejerskab og bliver 'fans', så er det os som formidler produktet videre. Langt mere effektivt end alt det fnidder i toppen og bunden af din skærm lige nu. Buzzwordet er viral markedsføring, og princippet kan spores langt tilbage i folkloren.
Det forstod MS dengang det var nørdernes domæne. Men efterhånden synes de mere at målrette markedsføringen mod indkøberne, og ikke brugerne - så det er ikke vores system, bare det system vi bruger.
Apple har forstået princippet. Men de har bygget sit image så meget på at skille sig positivt ud fra flokken, at skuffelsen kan blive tilsvarende stor hvis forskellen er til at overse, eller de nosser i det.
Linux fanskare er dedikerede. Både på grund af den smukke tanke bag open source, og fordi vi har mere reel mulighed for indflydelse, end den proprietære licens vi leaser indtil næste version er på gaden, og supporten nedlægges. Det skader sikkert heller ikke på imaget at Linux er lidt ekstra besværligt, så vi kan bevare den elitære position.
Så jeg tror at Linux har en fordel på den lange bane. Foruden den enorme fordel at de ikke behøver et bestemt styksalg for at kunne aflønne en stab. Det er ikke en hurtig starter, men risikerer heller ikke at miste sit momentum.
For en sikkerheds skyld må jeg hellere gentage at jeg KUN taler om markedsføring. Produktets kvalitet er selvfølgelig afgørende for om det bliver en succes eller ej.
Markedsføring virker på kort sigt. Det husker os på at produktet findes, og kan være glimrende til at fortælle om nye produkter/tiltag. Men effekten fordufter relativt hurtigt, specielt hvis virkeligheden ikke lever op til forventningen. Bare tænk på at vi stadig bombarderes med McD og Coca-cola reklamer, selv om de har ført nogenlunde samme produktserie i mands minde.
Den bedste markedsføring er at vinde hjerter. Hvis vi får et personligt forhold, føler et medejerskab og bliver 'fans', så er det os som formidler produktet videre. Langt mere effektivt end alt det fnidder i toppen og bunden af din skærm lige nu. Buzzwordet er viral markedsføring, og princippet kan spores langt tilbage i folkloren.
Det forstod MS dengang det var nørdernes domæne. Men efterhånden synes de mere at målrette markedsføringen mod indkøberne, og ikke brugerne - så det er ikke vores system, bare det system vi bruger.
Apple har forstået princippet. Men de har bygget sit image så meget på at skille sig positivt ud fra flokken, at skuffelsen kan blive tilsvarende stor hvis forskellen er til at overse, eller de nosser i det.
Linux fanskare er dedikerede. Både på grund af den smukke tanke bag open source, og fordi vi har mere reel mulighed for indflydelse, end den proprietære licens vi leaser indtil næste version er på gaden, og supporten nedlægges. Det skader sikkert heller ikke på imaget at Linux er lidt ekstra besværligt, så vi kan bevare den elitære position.
Så jeg tror at Linux har en fordel på den lange bane. Foruden den enorme fordel at de ikke behøver et bestemt styksalg for at kunne aflønne en stab. Det er ikke en hurtig starter, men risikerer heller ikke at miste sit momentum.
For en sikkerheds skyld må jeg hellere gentage at jeg KUN taler om markedsføring. Produktets kvalitet er selvfølgelig afgørende for om det bliver en succes eller ej.
Google Chrome er ikke åbent, og den har samme success med plugins. Dårligt argument. Hell, World of Warcraft er på ingen måde åbent, men har supermange addins! (Og systemer er så godt at Microsoft baserede MEF på det!)ZiN (269) skrev:f.eks. Firefox, hvor plugins, modifikationer, addins, opdateringer og en masse andre ting er let tilgængelige og skrivbare grundet det bagvedliggende system og API kan læses og ses kvit og frit, af enhver.
Det har jeg heller aldrig gjort.ZiN (269) skrev:Du kan ikke sige, at fordi en applikation er opensource er den automatisk ikke praktisk, men idealistisk.
Men jeg kan godt sige at projekter som Mono er idealitiske. Det er dog ved at blive en successhistorie for Novell, som nyder godt af licensindtægterne fra MonoTouch og snart MonoDroid.
Men projekter der kun eksistere for at kunne tilbyde et frit alternativ, er hvad jeg kalder for idealitiske projekter.
At bruge postfix i stedet for Exchange, bare fordi det er "frit" er en dårligt argument. Det økonomiske perspektiv kan diskutteres, men intet er gratis.
At synes folk skal bruge Linux (desktop), fordi det er frit er det forkerte grundlag. Idealitiske grundlag duer ikke, der skal praktiske grunde til.
Linux (desktop) tilbyder ingen praktiske grunde til at skifte, nærmere kun det modsatte. Og sålænge det er sandt, vil Linux som desktop aldrig få success.
Jeg tvivler.Egopoe (270) skrev:Så jeg tror at Linux har en fordel på den lange bane.
Hvor Apple's fanbase fokusere på lækkert design, nemt at bruge, god integration mellem produkter, da fokusere Linux's fanbase på idealitiske koncepter som er totalt fremmedsprog for den almindelige bruger.
Apple og Microsoft har også et godt samarbejde, så hvor du f.eks. ikke finder Messenger og Office til Linux, da finder du det til Mac. Og ikke blot en skrabet kopi, men med en brugerflade dedikeret til platformen.
Silverlight virker også. Adobe's produktskare findes også til Mac, og sådan kan vi fortsætte.
Linux, nej. Der skal være et firma bag, som har den nødvendige økonomiske kapital til at udvikle et desktop OS oven på Linux, og som kan hive de nødvendige aftaler hjem, samt at sørge for den nødvendige markedsføring.
Men det er usandsynligt. Alle firmaerne som poster penge i Linux, gør det for at forbedre serversiden. Og sålænge der ikke er penge i at sælge Linux, så vil intet firma opnå den nødvendige kapital.
Google er de eneste som kunne gøre det, men de har jo tydeligvis ikke interesse i taken. Og det forstår jeg dem godt i, fordi de vil ikke få pengene igen.
#272 Silverlight findes også til linux... Det hedder Moonlight. Det du ikke helt forstår er at den eneste grund til linux ikke har success på desktopmarkedet er at det står i en hønen og ægget situation. Adobe laver ikke programmer til linux fordi det ikke er økonomisk rentabelt, da der ikke er nok folk der bruger linux på desktoppen, folk bruger ikke linux på desktoppen fordi de ikke har adgang til deres brugte programmer på linux.
#273
Apple kunne sagtens løse problemet med hønen og ægget. Linux skal bare bruge en virksomhed med økonomien i orden, og en 3-4 år, samt et ordenlig markedsføringsbudget, og så kunne der sikkert komme noget fornuftigt ud af det.
Men vi kunne jo kigge på hvorfor Apple valgte UNIX. Tjo, de kunne købe en licens, og var ikke påduttet GPL.
GPL er en sikker måde at undgå kapitalstærke firmaer på.
Hvis IBM, Oracle eller Google havde set potentiale i en Linux desktop til at konkurrere med Microsoft havde de lavet en.
Men du indhenter altså aldrig udviklingen ved hobbyarbejde.
Apple kunne sagtens løse problemet med hønen og ægget. Linux skal bare bruge en virksomhed med økonomien i orden, og en 3-4 år, samt et ordenlig markedsføringsbudget, og så kunne der sikkert komme noget fornuftigt ud af det.
Men vi kunne jo kigge på hvorfor Apple valgte UNIX. Tjo, de kunne købe en licens, og var ikke påduttet GPL.
GPL er en sikker måde at undgå kapitalstærke firmaer på.
Hvis IBM, Oracle eller Google havde set potentiale i en Linux desktop til at konkurrere med Microsoft havde de lavet en.
Jeps. Vi havde kig på det for omkring et år siden. Men projekt-makker er en del af holdet der arbejdet på moonlight i dag (som hobby projekt).thethufir (273) skrev:272 Silverlight findes også til linux... Det hedder Moonlight.
Men du indhenter altså aldrig udviklingen ved hobbyarbejde.
#272
Alt det du ser som svagheden i Linux, ser jeg som deres styrke. De har netop ikke en virksomhed eller økonomisk afhængighed, der kan blive deres akilleshæl.
Som sagt talte jeg om markedsføring og ikke produkternes beskaffenhed. Jeg supporterer lige gerne alle tre.
Alt det du ser som svagheden i Linux, ser jeg som deres styrke. De har netop ikke en virksomhed eller økonomisk afhængighed, der kan blive deres akilleshæl.
Som sagt talte jeg om markedsføring og ikke produkternes beskaffenhed. Jeg supporterer lige gerne alle tre.
#278
Du får din gode karma på den her side fra de andre ms fanboys...
Min karma her er nu også baseret på at jeg ikke kan li:
1) Fanboys af nogen slags.
2) Trolls & flamers
3) Folk der ikke ved en skid og bliver ved med at køre i det.
4) Hjernevaskede folk ( fanboys hører vel også til i denne gruppe )
Gæt hvordan de voter mig? :)
Men ellers hvad du er ellers igang med at snakke om lort vi ikki vil have skal ske ved linux.. Vi vil ikke have de skide småkager i tilbyder ved at komme over på jeres side... Men det gør det nemt at svare på alle dine posts: Neeeeej vi vil ikke have det, kan du gå væk mini Balmer!
Du får din gode karma på den her side fra de andre ms fanboys...
Min karma her er nu også baseret på at jeg ikke kan li:
1) Fanboys af nogen slags.
2) Trolls & flamers
3) Folk der ikke ved en skid og bliver ved med at køre i det.
4) Hjernevaskede folk ( fanboys hører vel også til i denne gruppe )
Gæt hvordan de voter mig? :)
Men ellers hvad du er ellers igang med at snakke om lort vi ikki vil have skal ske ved linux.. Vi vil ikke have de skide småkager i tilbyder ved at komme over på jeres side... Men det gør det nemt at svare på alle dine posts: Neeeeej vi vil ikke have det, kan du gå væk mini Balmer!
TezlaByte (30) skrev:Ja, den er jeg klar over.
Men sådan 100% med over, så styringen er som på Pc?webwarp (29) skrev:#27 prøv proprietære drivere
Du må gerne skrive dansk til mig, og ikke Ubuntu'sk....
Men jeg skulle indsætte "nomodeset" i en GRUB fil.
OK, så du kan ikke selvstændigt finde punkete settings>proprietary drivers?
Ja, den er enda i din startlinie (på mine computere har den tilmed puppet op, i bedste windows stil, og foreslå at installere) som et 'lille grønt print-kort'
Det kan undre en lidt hvordan du så har fået forvildet dig ind i en GRUB fil.......og edited den.......kræver det forøvrigt ikke root?
Jeg tro at android vil komme til desktop ind for 1 eller 2 år og så bliv det sjov, google skal nok får linux(android) til at være nemt for alle.
og alle det med .net/sliverlight, så Ja på windows er det ok at desktop apps i, men asp.net/sliverlight, kan ikke brugs til noget.
Jeg er få min løn for at arbejde med det, og man brug 2xtiden på at type cast og build... forhold til php(med en HTTPS forbinelse)
så har er min point, jeg tro på html5, og de bedste server er linux server, i speed og sikkerhed.
så med android på mobil til desktop, så håber jeg har vi kan bliver fri for MS.
og alle det med .net/sliverlight, så Ja på windows er det ok at desktop apps i, men asp.net/sliverlight, kan ikke brugs til noget.
Jeg er få min løn for at arbejde med det, og man brug 2xtiden på at type cast og build... forhold til php(med en HTTPS forbinelse)
så har er min point, jeg tro på html5, og de bedste server er linux server, i speed og sikkerhed.
så med android på mobil til desktop, så håber jeg har vi kan bliver fri for MS.
Fight, fight, fight!!
Min egen holdning. Så lang tid hardware kompatibilitet og drivere er bagud eller ikke-eksisterende til andre platforme end Windows, så vinder det hands-down for mig. Mit Xonar ESTX lydkort har f.eks. ingen drivere til linux eller osx. Min roccat kone+ havde også kun til windows. Derefter er der gaming problemet, hvor spillene ikke kommer til de de mindre platforme da det ikke kan betale sig. Det eneste der kan vende det, er større udbredelse af osx og linux. Ved ikke hvad det skulle være, men de må gøre noget nyt og anderledes der kan tiltrække og holde på folk :)
Min egen holdning. Så lang tid hardware kompatibilitet og drivere er bagud eller ikke-eksisterende til andre platforme end Windows, så vinder det hands-down for mig. Mit Xonar ESTX lydkort har f.eks. ingen drivere til linux eller osx. Min roccat kone+ havde også kun til windows. Derefter er der gaming problemet, hvor spillene ikke kommer til de de mindre platforme da det ikke kan betale sig. Det eneste der kan vende det, er større udbredelse af osx og linux. Ved ikke hvad det skulle være, men de må gøre noget nyt og anderledes der kan tiltrække og holde på folk :)
WebGL = OpenGL ES 2.0 som er en Open udgave af DirectX 10(eller 11 kan ikke husk 100%)
med WebGL kan stor spil som Starcraft, WoW eller GTA blive skrive i JavaScript(the best language in the world).
Så med WebGL kan vi også får Gamers over på Browser(FireFox/Chrome), også på linux.
det med hardware er bare en ting med at hvis det er nok det vil brug det på linux vil det komme en driver.
eller hvis andre hardware-vendors har driver til ders hardware, skal det noget komme.
med WebGL kan stor spil som Starcraft, WoW eller GTA blive skrive i JavaScript(the best language in the world).
Så med WebGL kan vi også får Gamers over på Browser(FireFox/Chrome), også på linux.
det med hardware er bare en ting med at hvis det er nok det vil brug det på linux vil det komme en driver.
eller hvis andre hardware-vendors har driver til ders hardware, skal det noget komme.
#184: Windcape
Så dit problem er altså blevet indskrænket fra:
ingen/dårlig dokumentation, Hjlæp-jeg-skal-SELV-huske-de-komandoer-jeg-skal-bruge osv. osv.
Til nu, som hovedomdrejningspunkt
TUD-TUD.....jeg er begrænset til 72 tegn i brede........tud-tud-JEG_VIL_HA_TEKSTOMBRYDNING_ELLERS_TRAMPER_JEG_I_JORDEN.........BASTA
(silly me, jeg som troede det var indholdet af en dokumentation der var vigtigt.......man ak nej, bare det er pakket pænt ind, så kan man jo være ligeglad......og i samme ombæring købe sig en iphone)
Nogenlunde korrekt?
Så dit problem er altså blevet indskrænket fra:
ingen/dårlig dokumentation, Hjlæp-jeg-skal-SELV-huske-de-komandoer-jeg-skal-bruge osv. osv.
Til nu, som hovedomdrejningspunkt
TUD-TUD.....jeg er begrænset til 72 tegn i brede........tud-tud-JEG_VIL_HA_TEKSTOMBRYDNING_ELLERS_TRAMPER_JEG_I_JORDEN.........BASTA
(silly me, jeg som troede det var indholdet af en dokumentation der var vigtigt.......man ak nej, bare det er pakket pænt ind, så kan man jo være ligeglad......og i samme ombæring købe sig en iphone)
Nogenlunde korrekt?
Har i allesammen ferie eller hvad? næsten 150 posts siden jeg gik i seng :D
Og det er de sjældent til små programmer..
Man pages er fint.. Når de er der..Hubert (158) skrev:Det er sjovt at der er andre udviklere der mener at de kan finde den nødvendige dokumentation i man page? Hvor finder du dokumentationen på system kald i windows?
Og det er de sjældent til små programmer..
Du mener "kun" 150.Magten (290) skrev:Har i allesammen ferie eller hvad? næsten 150 posts siden jeg gik i seng :D
Men jeg synes også det var kedeligt at folk gik i seng. Men så havde IRC heldigvis en god discussion omkring matematik og hvorvidt det var en videnskab eller ej, og derefter noget sprogdesign.
terracide (292) skrev:Har ikke hacket noget anno 2010.. har for travlt med at nyde mine popcorn :D
He he, tænkte nok at du brugte denne nyhed til din private underholdning/biograf.......man kan sige meget om dig (og det gør man!) men helt humor-forladt er du sgu ikke!
Windcape (159) skrev:#158
man-pages er en sølle trøst for ting der burde være bedre dokumenteret i et ordenligt web 2.0 wiki agtigt format, så man kan bruge det til noget.
HAhahahahahaahahahaha! Hvad fanden i helvede har "Web 2.0" noget at gøre med god dokumentation?!
Seriøst. Har du ikke en blog Windcape? Du er umådelig underholdende. Tager mig selv i at søge efter "Windcape" i alle tråde, bare for at se hvad du nu finder på.
Må indrømme at efter at have konfigureret adskillige Debian/Ubuntu servere og i korte tidsrum brugt Ubuntu som desktop, så er Linux (ubuntu ihvertfald) slet ikke modent til at blive taget i brug.
Der er alt for mange snørklede og mystiske krumspring der skal foretages for at et system virker lige så optimalt som det som standard gør med Windows 7 eller OSX. HDMI f.eks. på en box med XBMC eller lignende, er et glimrende eksempel. HDMI er lavet for at det skal være nemt at sætte sin enheder sammen så lyd og video bare er plug&play. Det er det BESTEMT ikke i Ubuntu. Det er bare et eksempel af mange. Endnu et er f.eks. noget så simpelt som netværks konfigurationen via GUI i Ubuntu. Den er buggy og kræver umiddelbart en genstart før en ny IP træder i kraft. Netværks services kan også bare genstartes, men igen, det skal den almindelige bruger aldrig bøvle med på en desktop.
Og ja, meget at skylden ligger hos producenterne af hardware samt spiludviklerne, men det er slutbrugeren totalt ligeglad med og skal også være det.
Der er alt for mange snørklede og mystiske krumspring der skal foretages for at et system virker lige så optimalt som det som standard gør med Windows 7 eller OSX. HDMI f.eks. på en box med XBMC eller lignende, er et glimrende eksempel. HDMI er lavet for at det skal være nemt at sætte sin enheder sammen så lyd og video bare er plug&play. Det er det BESTEMT ikke i Ubuntu. Det er bare et eksempel af mange. Endnu et er f.eks. noget så simpelt som netværks konfigurationen via GUI i Ubuntu. Den er buggy og kræver umiddelbart en genstart før en ny IP træder i kraft. Netværks services kan også bare genstartes, men igen, det skal den almindelige bruger aldrig bøvle med på en desktop.
Og ja, meget at skylden ligger hos producenterne af hardware samt spiludviklerne, men det er slutbrugeren totalt ligeglad med og skal også være det.
Nej, der er ingen skyld i ikke at vil bruge penge på en platform uden kunder.atrox (297) skrev:Og ja, meget at skylden ligger hos producenterne af hardware samt spiludviklerne
Faktisk er det direkte skadeligt, fra en aktionærs synspunkt, hvis man brugte penge på ikke-rentabel platform!
Windcape (291) skrev:Men jeg synes også det var kedeligt at folk gik i seng.
Nogle af os skal arbejde dagen efter...
Windcape (291) skrev:
Men så havde IRC heldigvis en god discussion omkring matematik og hvorvidt det var en videnskab eller ej, og derefter noget sprogdesign.
Shameless self-whoring.
atrox (297) skrev:Må indrømme at efter at have konfigureret adskillige Debian/Ubuntu servere og i korte tidsrum brugt Ubuntu som desktop, så er Linux (ubuntu ihvertfald) slet ikke modent til at blive taget i brug.
Det er sjovt nok sådan jeg har det med Windows.
atrox (297) skrev:netværks konfigurationen via GUI i Ubuntu. Den er buggy og kræver umiddelbart en genstart før en ny IP træder i kraft.
Det har jeg nu aldrig oplevet. Jeg genstarter kun Ubuntu for at se om det virker. Men lad os da bare sige at du genstarter Ubuntu et par gange alligevel.
Hvor mange gange genstarter du Windows, inden du er færdig med at installere OS, sikkerhedsopdateringer, drivere og applikationer?
Opret dig som bruger i dag
Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.
Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.