mboost-dp1

No Thumbnail

Apple overvejer at lancere smart ring til at tracke sundhedsstatus

- Via Mobilsiden -

Apple arbejder ifølge sydkoreanske rygter på at udvikle en smart ring, der kan bæres på fingeren og tracke brugerens sundhedsstatus.

Dette sker som en reaktion på Samsungs kommende Galaxy Ring.

Apple har tidligere eksperimenteret med ideen om en fingerring, som flere patentansøgninger har vist.

Nu ser det ud til, at Apple overvejer at følge trop og lancere en ring, der passer ind i deres mantra om at være bedst, ikke først.

Ringen forventes at være mere behagelig at bære end et ur og vil have NFC og mulighed for at måle puls, have EKG-overvågning, søvntracking og mulighed for at styre andre enheder og foretage kontaktløse betalinger.

Samsung forventes at afsløre deres Galaxy Ring senere på året, og det forventes, at Apple vil følge efter med deres egen version.

På markedet for smarte ringe er Oura Ring fra det finske selskab Oura den førende.

Den indsamler information om aktivitet, puls, vejrtrækning og søvn og kan nu også måle kropstemperatur og tracke kvinders menstruationscyklus.

I marts 2022 annoncerede Oura, at de havde solgt mere end en million ringe, men den seneste generation har mødt kritik på grund af et månedsabonnement, der skal betales for visse funktioner.

Gå til bund
Gravatar #1 - dugfrisk
26. feb. 2024 09:39
Så må amazon lave en lotr ring. One ring to ring on ring
Gravatar #2 - isabellemonica51
29. apr. 2024 07:14
Hurtigt lån tilbud på 24 timer
E-mail: [email protected]
Hvis du har brug for et kviklån for straks at afslutte alle dine økonomiske bekymringer? du kan låne mellem €2000 og €90.000.000 med en lav rente på 3%. Du modtager lånet indenfor 24 timer efter betaling er sendt. Det er hurtigt og pålideligt, målet med dette private lån er at gøre penge tilgængelige for mennesker i nød. For andre spørgsmål eller svar vedrørende lånet, skriv til mig på e-mail: [email protected]
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login