mboost-dp1

No Thumbnail

Spotify anklager Apple for at blokere opdateringer af deres app i EU

- Via Mobilsiden -

Apple er blevet anklaget af Spotify for at blokere opdateringer af Spotify-appen i EU.

Spotify hævder, at Apple tilbageholder en opdatering, der gør det muligt for brugerne at undgå Apples betalingsgebyr.

Selv efter EU’s sanktion mod Apple fortsætter problemet med Spotify.

Spotify har indsendt en opdatering til sin iOS-app, hvor de fjernede muligheden for at abonnere via Apples betalingssystem og i stedet opfordrer brugerne til at købe abonnementer direkte fra Spotifys hjemmeside.

Spotify har dog endnu ikke fået godkendelse fra Apple til denne opdatering. Spotify har sendt en e-mail til EU-Kommissionen og påpeget Apples forsinkelse, som er i strid med deres påstand om at svare på appindsendelser inden for 24 timer.

Apple har ikke kommenteret sagen.

Det er ikke usædvanligt for Apple at forsinke godkendelsen af apps i App Store, men EU har fastslået, at Apple ikke kan forhindre udviklere i at informere brugere om alternative betalingsmetoder.

Efter EU’s meddelelse om at fortsætte undersøgelsen af Apple, har Apple lettet på visse regler for distribution af apps uden for App Store.

Gå til bund
Gravatar #1 - isabellemonica51
29. apr. 2024 06:43
LÅNETILBUD FRA EN ÆRET PERSON
E-mail: [email protected]
Hvis jeg smiler igen, er det nådegaverne, fru Isabel Monica. Jeg fik et lån på 50.000 euro, og to af mine kolleger fik et lån på 3 % hvert år uden problemer. lån penge til dine projekter og alt muligt andet. Takket være en ven mødte jeg denne ærlige og generøse dame Isabel Monica, som tillod mig at få dette lån. Så jeg råder dig til at kontakte dem, og du vil være tilfreds med alle de tjenester, du efterspørger. E-mail fra
kontakt: [email protected]
Gravatar #2 - Pebadk
19. jun. 2024 12:25
@isabellemonica51

Jeg føler mig specielt udvalgt og heldig over at jeg har fået denne mulighed
jeg skynder mig at sende en E-mail

for at gøre det nemmere for alle, sender jeg også lige mine konto informationer, MitID, cpr nr og kort oplysninger med i E-Mailen

Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login