Newz.dk abonnement

Slip for reklamerne på newz.dk ved at oprette en bruger og tegne et abonnement.
unknown

S3 køber Number Nine

Via AGN -

Så har S3 købt Number Nine, der var en af de gamle grafik chip/kort producenter.Det var endnu en producent der ikke kunne overleve selv.

unknown

Julegaven til nørden der har alt - well næsten.

Via newz.dk -

Kan jeg sige andet end - den MÅ jeg eje :)

unknown

Ohh my god they killed DupeCheck.com !!!

Via DupeCheck.com -

Nu har BSA gjort det igen .. De har lukket et af de bedste sites på nettet !

unknown

AMD klar med 900MHz Athlon

Via TechWeb -

AMD er nu ved at være klar med deres nyeste skud på stammen, nemlig en 900MHz Athlon, processoren som blev demonstreret er bygget på 0,18-Micron teknologi med aluminium indmad, men AMD er også i gang med samme processor dog bygget i med kobber teknologi, men det er desværre ikke redaktionen bekendt hvad forskellen på de to typer processor bliver.

AMD skulle kunne levere den første 800MHz i starten af det nye år , og midt i år 2000, skulle de være klar med en 1GHz processor. (900MHz versionen skulle komme i marts)

unknown

Coppermine Socket370 til Slot1 konvertere

Via Gameover -

Der er kommet 2 nye Slotkets på markedet. Disse Slotkets giver dig muligheden for at bruge Intel's nye Socket370 Coppermine PIII i et Slot1 motherboard. De 2 nye Slotkets er fra Microstar & IWILL.

unknown

Pas på Scandisk efter nytår

Programmet Scandisk i Windows 95 og 98 kan skabe problemer efter år 2000, advarer firmaet Accute. Scandisk leder efter fejl på harddisken, og programmet kan køre med en indstilling, der hedder "Automatisk udbedring af fejl" samt "Kontroller filer for ugyldig dato/klokkeslæt". Problemet er blot, at en gammel bios kan nulstille systemuret, og det vil Scandisk opfatte som en fejl, hvilket går ud over alle filer på harddisken. Mange brugere får også programmet kørt helt automatisk via programmet Opgavestyring hver uge eller lignende, så de kan blive ramt af fejlen uden at tænke over det.

unknown

Nyheds arkivet er ændret

Via ABC news -

Så har jeg taget mig sammen til at lave et bedre nyheds arkiv. Det skulle være blevet meget mere overskueligt, men jeg vil selvfølgelig gerne høre jeres mening.

Hilsen hmn

unknown

Dårlig nyhed for Bond fans

Via ABC news -

Jeg har en dårlig nyhed til alle Bond fans, for idag døde skuespilleren Desmond Llewelyn i en trafik ulykke i London.

Desmond Llewelyn, som nok bedre er kendt som Q i James Bond filmene. Han har været med i 17 film, og The World Is Not Enough blev altså hans sidste film.

unknown

Hackere på korstog

Via Get2net -

Hackere fra USA, Australien og Norge bryder ind på websteder med børneporno og fjerner indholdet.

unknown

Bill Gates penge

Via Bill Gates Net Worth Page -

Vi ved jo alle at Bill har lidt håndøre i overskud, men hvor mange og hvad de kan bruges til, det kan du se her.