mboost-dp1

Google

Bay View: Google åbner 100 procent elektrisk campus i Californien

- Via CNET -

Google har åbnet en helelektrisk campus i Californien, skrev søgegiganten i et blogindlæg tirsdag. For første gang har virksomheden selv designet et af sine faciliteter, skriver CNET.

Beliggende i Bay View, Californien, udgør den nye campus den største geotermiske installation i Nordamerika. Det geotermiske system opvarmer og afkøler anlægget, og virksomheden anslår, at designet vil spare dem knap 19 millioner liter vand årligt, eller 90 procent af det vand, der ville være blevet brugt af et konventionelt system til at regulere temperaturen. (mere…)

Shutterstock

Netflix afskediger 150 medarbejdere i ny nedskæringsrunde

- Via The Hollywood Reporter -

Netflix afskediger cirka 150 medarbejdere på tværs af virksomheden ifølge et internt notat udsendt tirsdag, som The Hollywood Reporter har fået indsigt i.

Fyringerne repræsenterer to procent af streamingtjenestens samlede arbejdsstyrke, hvor de fleste af nedskæringerne finder sted i USA. (mere…)

Shutterstock

Privatlivseksperter med advarsel: Data fra menstruationsapps kan bruges imod dig

- Via Truthout -

Ifølge Truthout kan data fra menstruationsapps blive brugt i forbindelse med en strafferetlig eller civil retsforfølgning i stater, hvor abort er ulovlig.

Det anslås, at millioner af mennesker i USA bruger menstruationsapps til at planlægge og spore, hvornår de har ægløsning samt tracke andre sundhedseffekter. Disse apps kan for eksempel hjælpe med at signalere, hvis en menstruation er forsinket. (mere…)

Shutterstock

Hacker viser, at det er muligt for tyve at låse Tesla-biler op og starte dem

- Via Bloomberg -

Tesla-kunder er muligvis fan af elbilproducentens smarte nøglefri adgangssystem, men en forsker i cybersikkerhed/hacker har for nylig vist, hvordan den samme teknologi kan tillade tyve at køre af sted med visse modeller af de elektriske køretøjer.

Det oplyser Bloomberg. (mere…)

Shutterstock

Elon Musk: Twitter-opkøbsaftale kan ikke fortsætte uden bevis på antallet af bots

- Via The Guardian -

Elon Musk sår tvivl om hans $44 milliarder-overtagelse af Twitter efter at have udtalt, at aftalen ikke kan komme videre, før det sociale medieselskab beviser, at spam/falske konti udgør mindre end 5 procent af brugerne.

Det skriver The Guardian, der henviser til et tweet fra Teslas administrerende direktør, hvor Musk skriver, at hans tilbud er betinget af, at Twitters SEC-registreringer er nøjagtige. (mere…)

Shutterstock

Danmark spiller afgørende rolle i storstilet klimaplan for havvind fra Nordsøen

- Via DR -

Europæiske regeringsledere mødes i Esbjerg for at præsentere en stor plan om at bygge 150 gigawatt havvind inden 2050 – ti gange så meget, som der findes i dag, rapporterer DR.

EU skal være klimaneutral i 2050, og hvis det skal lade sig gøre, skal der produceres meget grøn strøm. (mere…)

Statens IT

Statens It udelukker hackerangreb efter sidste uges omfattende nedbrud

- Via Version2 -

Torsdag oplevede Danmark et massivt it-nedbrud, der sendte en stribe offentlige hjemmesider offline og afskar statsansatte fra internettet. Nu afviser Statens It, at et hackerangreb var årsag til nedbruddet, skriver Version2 og Computerworld.

Statens It slår nu fast, at torsdagens massive nedbrud ikke skyldtes et hackerangreb. (mere…)

Shutterstock

Apple begynder at teste iPhones med USB-C-port i stedet for Lightning

- Via Bloomberg -

Apple tester i øjeblikket fremtidige iPhone-modeller, der skal erstatte den nuværende Lightning-opladningsport med det mere udbredte USB-C-alternativ – et skridt, der kan hjælpe virksomheden med at overholde de truende EU-reguleringer, oplyser Bloomberg.

Derudover arbejder Apple efter sigende på en adapter, der vil lade fremtidige iPhones snakke sammen med tilbehør designet til det nuværende Lightning-stik, lyder det ifølge personer med kendskab til sagen. (mere…)

Shutterstock

Apples iPod touch lægges i graven: Slut med iPod’en

- Via CNET -

Apples iPod var med til at ændre musikindustrien, efter den første gang blev annonceret i 2001. Nu udgår den ikoniske musikafspiller, skriver CNET.

Ligesom Apple forbereder sig på at bevæge sig ind i iPhones 15. år siden udgivelsen, synger iPod touch, dens mindre populære fætter, på sidste vers. (mere…)

Shutterstock

Droner skal i luftkrig mod plagende måger i byerne

- Via DR -

Flyvende rotter, som mågerne kaldes, er især at finde i de store byer, hvor de ikke er velkomne. Af den grund skal der nu gøres brug af helt nye og skelsættende metoder i kampen mellem måge og menneske, skriver DR.

SkyLevel-ejer Jonas Cort kalder sig selv mågekriger, og den krig udkæmper han effektivt ved brug af droner. SkyLevel er et firma, der blandt andet markedsfører sig på såkaldt mågeregulering. (mere…)