Newz.dk abonnement

Slip for reklamerne på newz.dk ved at oprette en bruger og tegne et abonnement.
unknown

Næste generation af mobi'er ?

Via newz.dk -

Er dette Nokia's svar på næste generation af mobil telefoner ? Hvis det er så skal vi til at lave en mindre version af newz.dk :)

unknown

Minister vil lovliggøre privat digital kopiering

Via Computerworld DK -

Det var også på tide at det blev lovligt i .dk :)

unknown

nVidia NV11 & NV15

Via Ars Technica -

iXBT har en hel del information omkring de kommende tre chips fra nVidia, der er bl.a. gode nyheder som Full-Scene AA, bedre MPEG understøttelse og Dual-Head ala Matrox G400.

Mht. FSAA (Full Scene Anti-Aliasing) spørger en del hvad det gør godt for, og det er nemt at svare på. Det fjerne allt hakkede kanter osv. på billedet. F.eks. 640x480 med FSAA er meget pænere end 1024x768 eller 1280x1024 opløsninger idag. Jeg har set 800x600 med FSAA og det var simpelthen FOR flot.

unknown

Quake 3 Arena patch

Via Savage Daily News -

Der er en ny patch ude til Q3A. Men da jeg ikke spiller Q3A ved jeg ikke så meget om den, andet end den er 1,1 MB stor :)

unknown

Telia med bredbånd i .dk

Via Computerworld DK -

ComputerWorld.dk skrev for et par dage siden en artikel om at Telia ville stoppe med bredbånds linier i Danmark. Dette viste sig ikke at være sandt, og heldigvis levere Telia stadig i Danmark og vil forstsætte med det.

Jeg kunne ikke undgår at bemærke dette fra deres Direktør:

'... der vil være mange, der vil være interesserede i en konstant bredbåndsopkobling til Internet, især hvis vi kan etablere en anden prisstruktur end abonnement og forbrugsafgift - for eksempel flat rate ...'

unknown

Mitsubishi med billige Flad skærme

Via Ars Technica -

Mistubishi kommer med en række nye billige flade CRT skærme. Disse skærme er efter personlig erfraring langt bedre for øjnene end TFT, hvis du sidder foran skærmen mere en 4-5 timer om dagen.

unknown

XFree86 3.3.6

Via Ars Technica -

I ved det sikkert allerede, men til de få der ikke har fået det med er der kommet en ny XFree86 med support for chipsets som ATI Rage 128, GeFORCE 256 og Savage2000.

unknown

Cebit 2000

Via KK -

Verdens største messe for IT, falder lidt tidligere i år, nemlig fra den 24/2 til 1/3, pga af Expo 2000 i Hannover

unknown

Rapporten "hænger os ud"

Via Tele Danmark -

"...Tele Danmark har overfor Rapporten fortalt en anden version af sandheden – men den har Jens Olaf Jersild ikke ønsket, at seerne skulle høre....Til Rapporten er Tele Danmark kommet med tre forskellige forslag til et interview, men alle er blevet pure afvist af redaktionen..."

unknown

CPU Idle 6.0 beta 1

Via Anandtech -

Så er der kommet en Beta version af CPU Idle 6 med understøttelse af. bl.a. Athlon og Coppermine.