Newz.dk abonnement

Slip for reklamerne på newz.dk ved at oprette en bruger og tegne et abonnement.
unknown

VIA køber S3

Via Anandtech -

VIA Tech er igang med at købe S3.

S3 som jo bare for nogle få dage siden købte Number9 og som alle ved har købt Diamond.Jeg er lidt usikker på om de køber hele S3 eller kun grafik afd. - men ligemeget hvad, laver VIA et meget smart træk, specielt nu da Savage2000 viser sit sande jeg, som markedets hurtigste OpenGL kort.

unknown

Mange danskere køber julegaver via internet

Godt en tredjedel af danskerne er parate til at købe julegaver via internet.

unknown

Rådhusklokkerne er sikre år 2000

År 2000 bliver ringet ind til tiden. Uret på Københavns Rådhus er nemlig helt uden computere. Men alligevel er der en mand på vagt nytårsaften, som vil følge uret sekund for sekund.

unknown

Bill Gates forlader USA nytårsaften

Med År 2000-problemet i bagtankerne har amerikanske medier længe spekuleret over, hvad Microsofts direktør Bill Gates vil foretage sig nytårsaften. Aviser i Australien giver svaret.

unknown

Female Frag Fest, kun for pigerne

Via CyberCity -

You've never seen a cat fight like this!" - slogan for dette års FFF99, med finale i New York City. Mandag i denne uge startede så Female Frag Fest '99 i USA. Hjemme ved de glødende modemer, sidder de kvindelige deltagere klar til at nakke hinanden fra vid og sans. Female Frag Fest '99 er en turnering i on-line deathmatching i Quake II, et spil som synes at være en vis form for målestok for hvor god en fragger man er (ja, de piger som stiller op her, er faktisk bedre end langt de fleste drenge. Synd!). Deltagerne er alle 18 eller derover, og kræves at have bopæl i enten USA eller Canada...

unknown

Årsskifte med digitale forhindringer

Via newz.dk -

Mange frygter problemer, når år 2000 bryder løs. Vi har kigget på, hvad der kan ske med små og store apparater inden for hjemmets fire vægge og lavet en tjekliste til det hjemlige År 2000-eftersyn.

unknown

Microsoft klar med en ny Portal

Via BetaNews -

Det er endelig lykkedes Microsoft at begynde på en ny portal, så mon ikke vi snart for den at se, den er sikkert ligeså forvirende som den anden, Læs mere.

unknown

LINUX: Mandrake 7.0 Beta

Via BetaNews -

Nu er en ny version klar af Mandrake, klik for at læse mere om det + du kan download den.

unknown

ICQ 2000 i alpha

Via BetaNews -

I Seek You er kommet i en 2000 udgave, som dog stadig er på alpha stadiet. Det er muligt at alpha versionen kun kommer ud i begrænset download, så hvis du er interesseret skal du nok skynde dig.

unknown

Palm i farver

Via The Register -

Det skulle nu være ganske vist, til februar skulle den komme, Palm IIIc.