Newz.dk abonnement

Slip for reklamerne på newz.dk ved at oprette en bruger og tegne et abonnement.
unknown

Windows NT 4.0 Service Pack 6 frigivet

Via Microsoft -

Microsoft har frigivet Service Pack 6 til Windows NT 4.0

Hent den her

unknown

Release dato fastsat for Windows 2000

Via Microsoft -

Microsoft har nu fastlagt frigivelses datoen for Windows 2000 til at være den 17. februar 2000.

unknown

Matrix Modifikation til Half-Life

Via Matrix HL -

Jeg faldt lige over denne mod som, den ser ret fed ud, så hold øje med deres site.......der skulle snart komme en Alpha version til download.

unknown

Email og Virus

Via ABC news -

I dag modtog jeg 8 mails indeholdende en Visual Basic Script fil (.vbs) der ville fortælle mig om FBI og Ufoer.

Efter alt det postyr der var med ILOVEYOU virusen undre det mig at folk stadig ikke fatter at man ikke skal åbne filer man ikke kender indholdet af, specielt ikke pr. Email og slet ikke når brevet den er vedhæftet ikke giver mening.

Nogen andet jeg finder meget besynderligt er at Microsofts produkter STADIG ikke har sat deres mailklienter til standard at slette emails der modtages med .vbs filer vedhæftet. Dette ville være en simpel måde at slå VBS viruserne ihjel permanent.

Visual Basic Script filer er udelukkende noget der bruges af folk der VED hvad de laver, og af alle nørder har jeg endnu aldrig mødt en eneste der har sendt .vbs fil pr. email og derfor kunne et naturligt modtræk til disse latterlige viruser, som nævnt før, være at de blev slettet som standard.

Så Microsoft, tag jer sammen og fix dette problem, eller er I totalt ligeglade?

unknown

Nye ting på newz.dk

Via ABC news -

Vi har jo ikke fået flyttet newz, men jeg er blevet færdig med at kode vores nye engine, så i burde få bedre performance på newz fremover.

Der er også kommet masser af nye funktioner og små finesser. Forumet er blevet lavet lidt om, det er blevet mere læse venligt, og en hel del hurtigere. Der er kommet en funktion hvor du kan se hvor mange andre brugere der er online på newz lige nu. Og så er der kommet en meget stor funktion, nemlig sprog modulet, så nyheder og artikler også kan findes på engelsk i fremtiden.

HMN

unknown

Todo liste

Via ABC news -

For at informere vores læsere mere om hvad der fremover vil ske af nye og spændende ting på newz, har vi lavet en todo liste, hvor i kan læse hvilke tiltag vi kommer med, og hvordan det går med dem.

Redaktionen