samsung galaxy fold lancering udskudt mere efter juni juli / Newz.dk

Samsung

Lanceringen af Samsung Galaxy Fold bliver yderligere udskudt

Insider-kilder siger, at Samsung Galaxy Fold heller ikke kommer i juni, som det var forventet.

Det er mere end en måned siden, at Samsung valgte at udskyde lanceringen af den hypede Samsung Galaxy Fold, en uge før den skulle ramme markedet – læs mere her.

For nogle uger siden fik Samsung det til at lyde som om, at de snart ville afsløre lanceringsdatoen, men der har intet nyt været. Nu tyder det på, at lanceringen heller ikke bliver i juni. 

Det fortæller insider-kilder til de koreanske medier Yonhap og The Korean Herald.

Dette skyldes, at det tager længere tid at lave de nødvendige hardware-forbedringer end ventet, og derudover skal Samsung også sørge for nye mobilnetværks-certifikater til den kommende foldbare telefon.

Derudover nævner en af kilderne, at de nylige problemer mellem Huawei og USA, der også påvirker det kinesiske selskabs kommende foldbare Mate X-telefon, har givet Samsung mere tid til at udbedre potentielle fejl.

Samsung har en deadline, der betyder, at de skal aflyse alle forudbestillinger af telefonen eller få folk til at bekræfte forudbestillingen inden fredag, hvilket ikke ser ud til at ske.

Gå til bund
Gravatar

#1 CBM 29. maj 2019 11:55

Ja nemlig Ja

De skal nok få den fixet

Det er ingen problem da

De skal bare lige lære a grundprincip dahttps://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login