mboost-dp1

Sidebars

samsung galaxy fold udskudt lancering ubestemt tid uger ødelagt skærme foldbar smartphone / Newz.dk

Samsung

Efter ødelagte skærme: Samsung udskyder lanceringen af Galaxy Fold

- Via The Verge -

Samsung har udskudt lanceringen af Galaxy Fold i ubestemt tid kun en uge før, den foldbare telefon skulle ramme markedet.

Det var meningen, at man skulle kunne bestille Samsungs nye telefon med foldbar skærm denne uge, inden den udkom i næste uge.

Det bliver ikke tilfældet, da Samsung nu har udskudt lanceringen af deres Galaxy Fold på ubestemt tid i hele verden, efter flere af anmelderne har haft problemer med deres test-enheders skærme

Wall Street Journal rapporterede først nyheden, men Samsung har siden bekræftet, at de udskyder lanceringen. Producenten annoncerer en ny lanceringsdato i ‘de kommende uger’.

Mere konkret er der nok tale om to uger, før de afslører den nye dato, da det er det, Samsung har skrevet i en mail til dem, som har forudbestilt Galaxy Fold-telefonen.

I Samsungs udtalelse skriver de, at de har udskudt telefonen for at evaluere feedback fra anmelderne.

Samsung skriver også, at de har mistanke om, at skærm-problemerne kan skyldes den øverste og nederste del af hængslet, som er ubeskyttet.

Derfor vil de øge skærmbeskyttelsen på telefonen, og de vil også forbedre deres vejledning, når det kommer til beskyttelses-laget på telefonen, som ikke må fjernes.

Gå til bund
Gravatar #1 - CBM
23. apr. 2019 06:26
fornuftig beslutning
Gravatar #2 - Ufomekaniker
23. apr. 2019 07:34
Måske skulle de lave den lidt større, så den vil kunne være en tablet det ene øjeblik og så bøjes til en laptop den andet øjeblik (som aldrig lukker helt)? Den kommer enten til at være helt flad, eller bøjes midt på i 45 grader, så man har touch tastatur og en virtuel monitor. Altså en bendable tablet. Det må da om ikke andet stresse displayet mindre, og man burde kunne bruge en andet teknik end de nuværende hængsler i den nuværende foldable rablet.
Gravatar #3 - CBM
23. apr. 2019 07:39
#2: vi har allerede tablets med aftageligt tastatur som kan fungere som både tablet og laptop/netbook... der er endda laptops der kan bukke skærmen bagover og fungere som laptop eller kæmpe tablet... jeg har fx en af hver af disse slags maskiner

det der mangler er en enhed der kan være både tablet og telefon

det blev forsøgt med at man kunne docke en telefon i en tablet skal og i en laptop skal men det har nok været for upraktisk for det blev åbenbart ikke noget der hittede

Gravatar #4 - Ufomekaniker
23. apr. 2019 09:39
#3. Det du allerede har, har for mange hængsler og mekanik i sig, i forhold til det jeg snakker om.

Prøv at forestille dig den omtalte Samsung Fold som bare er en 12” tablet størelse, og som kan bukkes 45 grader midt på.

Det du har og snakker om er en todelt enhed med display på den ene enhed, og et tastatur i den anden enhed, som er forbundet med hængsler and what not midt på. Det er ikke det jeg mener.

Jeg mener en tablet der bøjes midt på, som den her Samsung Fold, og kan max bøjes i 45 grader. Det giver en blød bue midt på hvor knækket er - men det er stadig et display der. Displayet midt på forsvinder ikke og bliver til synlige hængsler, som er det du referere til. Det er stadig skærm hele vejen igennem som ved den Samsung Fold. Det tror jeg kan blive smart
Gravatar #5 - CBM
23. apr. 2019 10:53
#4: det kan du allerede med samtlige (huawei, samsung, diverse øvrige kinesiske) af de foldbare telefoner og prototyper der er fremme i dag... det du efterlyser er blot en større udgave af de eksisterende prototyper og produkter?

Gravatar #6 - Ufomekaniker
23. apr. 2019 10:57
Jeg forestiller mig en 12” tommer tablet der kan bøjes midt på i 45 grader på samme måde som den Samsung Fold kan. Jeg efterspørger ikke en bærbar hvor skærmen kan vrides i alle mulige retninger eller en Asus Transformer. Jeg har aldrig set den form for tablet/laptop teknologi før, så derfor kan jeg ikke vise billeder af den. Jeg ved intet om nogle af de brands du beskriver har lavet en prototype af den slags før.
Gravatar #7 - CBM
23. apr. 2019 11:57
Ufomekaniker (6) skrev:
Jeg forestiller mig en 12” tommer tablet der kan bøjes midt på i 45 grader på samme måde som den Samsung Fold kan. Jeg efterspørger ikke en bærbar hvor skærmen kan vrides i alle mulige retninger eller en Asus Transformer. Jeg har aldrig set den form for tablet/laptop teknologi før, så derfor kan jeg ikke vise billeder af den. Jeg ved intet om nogle af de brands du beskriver har lavet en prototype af den slags før.

der er kun telefoner med denne teknologi pt

iflg techradar...

Samsung Galaxy Fold, display folder indad, angiveligt snart klar til salg,

Huawei Mate X, display folder udad, angiveligt klar engang i løbet af dette år,

Motorola Razr V4, kun på rygte stadie,

LG ?, kun på rygte stadie,

TCL ?, unavngiven prototype fremvist,

Apple iPhone ?, angiveligt engang i 2020,

Sony ?, kun på rygte stadie,

Royole FlexPai, klon af Huawei Mate X, men langt billigere og super dårlig kvalitet, er angiveligt til salg pt i kina

Xaomi ?, unavngiven prototype fremvist,

Google ?, kun på rygte stadie,

Oppo ?, unavngiven prototype fremvist,

ZTE Nubia Alpha, ur/telefon hybrid, angiveligt pt til salg i kina,

Energizer Power Max 8100S prototype fremvist,

Vivo iQOO, klon af Huawei Mate X, endnu ikke til salg, kvalitet ukendt

så 14 enheder... men det er primært det design som Huawei fremviste som dominerer (altså at skærmen foldes modsat hvad Samsung har valgt)
Gravatar #8 - CBM
23. apr. 2019 12:14
kan da lige tilføje at Xaomis såkaldte prototype også ligner Huawei Mate X mistænkeligt meget

...

såååh... kina har snart Mate X klar, med valget imellem 4 forskellige brand logoer

fuldstændig som vi er blevet vandt til med de almindelige smartphones :D
Gravatar #9 - larsp
23. apr. 2019 12:28
Jeg tror man skal tænke disse nye folde devices mere som folde sammen tablets, end folde ud telefoner. En smartphone skal være kompakt og optimeret til at ligge i en bukselomme, sende beskeder, navigation, hurtige websøgninger og hurtige billeder eller videoer når man er på farten, helst enhåndsbetjent. Hvem vil stå og folde en telefon ud med to hænder bare for at sende en tekstbesked eller se på et kort. Det virker fjollet.

Jeg kan derimod godt se det smarte i at kunne tage en full-blown tablet med på farten ved at folden den sammen og smide den i inderlommen.

Tja, hvis de kan kombinere det, så tablet og fon er samme enhed, hvorfor ikke. Jeg har svært ved se hvordan de kan få tykkelsen ned på bokselomme-niveau, og robustheden god nok til den daglige smartphone mishandling.
Gravatar #10 - CBM
23. apr. 2019 13:08
#9: det vil tage nogle generationer... det der kunne være rigtig interessant, var en enhed der kunne foldes som både armbånd, telefon, tablet og netbook
Gravatar #11 - Remmerboy
24. apr. 2019 15:05
Gorilla Glass har fremvist bøjelig glas. Så det burde snart komme foldetelefon med glas. Det burde hjælpe på kvaliteten
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login