trump huawei handelsforbud aftale kina farlige / Newz.dk

Pixabay

Trump: Huawei kan blive inkluderet i handelsaftale – selvom de er farlige

Præsident Trump udelukker ikke, at Huawei kunne være en del af en handelsaftale med Kina.

Den officielle grund til, at Trump og den amerikanske regering valgte at indføre et handelsforbud mod Huawei var, at selskabet udgjorde en risiko mod den nationale sikkerhed – læs mere her.

Men at der skulle være tale om en sikkerhedsrisiko, stopper ikke præsidenten i at sige, at Huawei godt kunne være en del af en potentiel handelsaftale med Kina. 

Torsdag eftermiddag, amerikansk tid blev Trump spurgt (40:20 i denne video) om forbuddet mod Huawei, hvor han siger, at det de har gjort, ud fra et sikkerhedsmæssigt og militært synspunkt, er meget farligt.

Men lige bagefter siger han, at det er muligt, at Huawei ville være inkluderet i en form for handelsaftale med Kina, hvilket ikke virker særlig klogt, hvis selskabet faktisk udgjorde en trussel.

Statsorganer og embedsmænd i USA har i en længere periode anklaget Huawei for at bruge deres netværksudstyr til at spionere på vegne af den kinesiske regering, hvorfor de opfordrer andre lande til ikke at bruge Huawei som leverandør til deres fremtidige 5G-netværk.

Hvis handelsforbuddet blev afsluttet, ville det betyde, at Huawei igen ville kunne bruge hardware og software fra selskaber som Google, Intel, Qualcomm og ARM, der alle for nyligt har afbrudt samarbejdet med det kinesiske selskab.

Gå til bund
Gravatar

#1 Athinira 24. maj 2019 14:04

Lad os se ham gå frem... og tilbage... fra side... til side...
Finder du mig, så indlever mig venligst i receptionen.
Gravatar

#2 tangloppen 26. maj 2019 18:15

Så, det Trump siger er, at kineserne hjertens gerne må spionere alt det de vil - hvis blot de vil betale for det...

Mon ikke problemet vil kunne løses ved at kineserne indsætter et større beløb på en konto i et bjergrigt midteuropæisk land?
Gravatar

#3 CBM 26. maj 2019 18:19

The trump Reality show

https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)

#4 exaboc 27. maj 2019 09:01

[Indlæg er markeret som spam]
Gravatar

#5 kriss3d 28. maj 2019 06:00

Jeg ser også frem til at vi ser de beviser. Hvis Huawei sender ting til Kina skulle det vel ikke være svært at kigge lidt i wireshark
"En fagforening er det stykke plexiglas mellem din arbejdsgivers pik og dit røvhul"
Gravatar

#6 Athinira 28. maj 2019 07:19

kriss3d (5) skrev:
Jeg ser også frem til at vi ser de beviser. Hvis Huawei sender ting til Kina skulle det vel ikke være svært at kigge lidt i wireshark

Eh jo?

Du antager at informationerne sendes direkte til Kina. De kunne sagtens gå forbi Huaweis servere i andre lande (fx servere som normalt leverer updates mm.). Trafikken må antages at være krypteret, så du kan ikke bare sniffe det i Wireshark.

Tror du seriøst at det er så let? :-)
Finder du mig, så indlever mig venligst i receptionen.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login