Newz.dk abonnement

Slip for reklamerne på newz.dk ved at oprette en bruger og tegne et abonnement.
unknown

288Mbit Rambus chip

Via IDG -

Et sydkoriansk firma har lige lavet en ny type rambus chip der kan overfører ca. 800mbit/sec. 16 af denne type chips kan rumme 576MB - det kunne være at man skulle skifte det gamle RAM ud ?!? =)

unknown

Mange domæner trækkes tilbage

Siden november har det været muligt at registrer domainer med '-'osv. i starten og slutningen af navnet. Men det set ud til at InterNick og andre må trække en del af domainerne tilbage igen - surt...

unknown

'Artiklen'

Via Savage Daily News -

Så kom den endelig, ACE's hardware har skrevet 'artiklen' over alle artikler, de har testet 14 (!) grafikkort på 5 forskellige platforme, så ligemeget hvad din config er (næsten) så skal den her artikel nok hjælpe dig vælge grafikkort.

unknown

Dårligt nyt ...

Via Wired.com -

Dem der forsvarer DeCSS må nu tage endnu et nederlag, da højesteretten i Califonien, har beorderet alle crackerne at fjerne dem fra webbet.

Hvis DeCSS bliver gjort ulovlig af filmbranchen må det væres DERES ansvar at der LYNHURGITGT bliver lavet en gratis og god DVD afspiller til Linux/BSD.

unknown

Det store PC-kørekort trukket tilbage

Via Computerworld DK -

Dansk Dataforening frygter, at det bliver let at snyde sig til Det store pc-kørekort.En medarbejder på et testcenter har nemlig glemt en mappe med de rigtige svar på eksamensopgaverne i et tog.

unknown

Test af D-Link USB Radio

Via Anandtech -

Her er nogle af faciliteterne:

True Plug-and Play Installation

Full FM Radio Band

USB Specification 1.1 Compliant

Dipole FM Radio Antenna

FM Recording Software

MP3 Conversion

unknown

newz.dk og fremtiden :)

Via ABC news -

Hejsa

Jeg ville lige fortælle hvilke tiltag der vil ske' med newz.dk i den kommende tid.

Først så afholder vi den logo konkurrence som jeg har snakket om før, dette sker ca. 14 dage ind i Feb. og løber indtil 1. Marts.

Mht. til browsere og newz.dk er det et kendt problem at kun IE4+ virker med det nye design, dette er self' ikke acceptabelt i det lange løb, om sideløbende med logo konkurrencen vil der blive lavet en optimeret udgave til både Netscape og Lynx (ja du læste rigtig - lynx). Jeg vil i marts påbegynde programmeringen af en IRC bot til newz.dk så du igennem IRC kan læse nyheder / artiklen osv. (dette projekt har dog ikke nogen deadline endnu).

Så, som du kan se arbejder vi stadig på newz.dk, og vi er meget glade her på redaktionen for den overvældende support der har været, og mange gode indsendte nyheder.

Miklos

newz.dk Redaktionen

unknown

Bredbåndsnet på vej til Danmark

Fra begyndelsen af marts får Danmark en ny teleudbyder. Det er den svenske Internet-koncern Arrowhead, der netop har kastet omkring 120 millioner kroner i en satsning, der skal gøre svenskerne til Danmarks førende udbyder af Internet-forbindelser, skriver Børsen.

unknown

Telestyrelsen truer med politi over for pc-forhandlere

Via Computerworld DK -

Hundredevis af pc-forhandlere kan rende ind i økonomiske problemer og politianmeldelser, når Telestyrelsen nu vil forstærke sin kontrol med butikkerne og deres produkter. Alt for mange computere er ikke mærket med det lovpligtige CE-mærke, oplyser styrelsen.

unknown

Diamond Viper II review

Via Anandtech -

Ovre hos Sharky har de smidt et review op af Viper II boardet - her et brudstykke:

Did these numbers surprise you? Don't worry; we were just as shocked as you might have been. Searching for a concrete answer as to why the Viper II is able to destroy a GeForce DDR in 32-bit, we turned to Tim Sweeny of Epic.

"It's a combination of their super-optimized driver and just plain kick-ass hardware design."Tim Sweeny of Epic

Hvis nogen skulle kende en importør af Diamond ting, ville newz.dk meget gerne høre fra dig.