Newz.dk abonnement

Slip for reklamerne på newz.dk ved at oprette en bruger og tegne et abonnement.
unknown

Rapporten "hænger os ud"

Via Tele Danmark -

"...Tele Danmark har overfor Rapporten fortalt en anden version af sandheden – men den har Jens Olaf Jersild ikke ønsket, at seerne skulle høre....Til Rapporten er Tele Danmark kommet med tre forskellige forslag til et interview, men alle er blevet pure afvist af redaktionen..."

unknown

CPU Idle 6.0 beta 1

Via Anandtech -

Så er der kommet en Beta version af CPU Idle 6 med understøttelse af. bl.a. Athlon og Coppermine.

unknown

Konge af Musemåtter

Via Anandtech -

3D Wars har igen skrevet om musemåtter ... ?

unknown

B.Gates betaler sig fra endnu en sag

Microsoft har valgt at betale Calders istedet for at gå i rettet.

Kan være de ikke føler at de er så heldig mht. retsystemet pt. ? :)

unknown

M&M lancere spil online

M&M's har på deres danske webside lagt et nyt spil online som skulle være banbrydende mht. hvad der skal lade sig gøre med online spil.

Spillet skulle efter udviklerne være komprimeret ekstremt meget, og der for kan man via normalt modem fint spille det uden de store ventetider.

unknown

2M skyder 4 mill. i website

Via Computerworld DK -

Michael Mathiesens fra 2M Invest skyder fire millioner kroner ind i den danske Internetbutik Amazingmusicworld.com, der sælger noder. Det er første skridt på vejen mod yderligere kapitaltilførsel til butikken med kun et halvt år på bagen.

unknown

Øl & Videnskab

Via Slashdot -

Australske forskere har fundet årsagen til at i en Guinness ser det ud som om at boblerne falder ned istedet for stiger op!

unknown

Athlon 800 review

Via Firingsquad -

Tresh har skrevet en lille ting omkring Athlon 800 - sjovt nok testede de for ikke så lang tid siden en Athlon 800 med KryoTech køling - nu fås den Luftkølet - og meget billigere :)

unknown

Første bærbare MP3 optager?

Via c't -

Texas Instruments er i samarbejde med det tyske Fraunhofer institut (dem der der opfandt mp3 codec'en), ved at lave en MP3/AAC encoder beregnet til bærbare apparater.Encoderen bliver baseret på TI's DSP TMS320C5000 og de første prototyper skulle være klar i andet kvartal.Den understøtter også SDMI, men mon ikke der er nogle der har noget imod den alligevel, jeg skal ikke nævne navne her:-)

Da MP3 (Mpeg 1 Layer 3) er et 'ømt' punkt for en af redaktørerne (Miklos) bliver jeg nødt til at nævne at Fraunhofer ikke laver den bedste mp3 encoder, så hvorfor de er indblandet fatter man jo slet ikke, alle rigtige nørder ved at Faunhofer kuner god til tale og lave bitrates (lavere bitrates = dårliger kvalitet), så derfor undre det mig at TI ikke har valgt den frie ISO kode der er langt bedre til musik end Fraunhofer's.

En anden delvis misforstået ting er at Fraunhofer har 'opfundet' mp3 - hvilket er forkert, Fraunhofer har været med til at definere Layer 3 audio i MPEG 1 standarden. -red.

unknown

Tweaking Q3A

Via Savage Daily News -

Over ved Barry's World har de smidt en Q3A tweaking guide online. Hvis du gamer Q3A - så kig engang på den.