oneplus 7 specs pris tilgængelighed skærm kamera / Newz.dk

OnePlus

OnePlus 7 afsløret med top-specs og en pris på 4.300 kroner

Den nye OnePlus 7 er formentlig den billigste måde at få fat på en Snapdragon 855-processor, UFS 3.0-lagring og et 48 MP-mobilkamera.

OnePlus har afsløret deres 7-series, der inkluderer top-modellen OnePlus 7 Pro – læs om den her.

Men derfor skal man ikke glemme den almindelige OnePlus 7, der er 1.100 kroner billigere og stadig har top-specs. 

OnePlus 7 har mange af de samme specs som Pro-modellen inklusiv hurtig UFS 3.0-lagerplads, en Snapdragon 855-processor, forbedret ‘Warp charge’-opladning og en hurtigere fingeraftrykslæser i skærmen.

En af de store forskelle er skærmen, der dog stadig er en AMOLED-skærm, men den har ikke den samme refresh rate og formentlig heller ikke samme opløsning (OnePlus har endnu ikke har offentliggjort opløsningen på skærmen).

Det primære kamera er det samme med 48 MP, men der er kun to kameraer på bagsiden i stedet for tre. Der er således hverken telefoto-linse eller vidvinkelslinse.

Til gengæld er OnePlus 7 også billigere.

Den starter på 4.299 for en model med 6 GB RAM og 128 GB lagerplads, imens den dyrere model med 8 GB RAM og 256 GB lagerplads kommer op på 4.799 kroner.

OnePlus 7 er tilgængelig i Danmark den 4. juni.

Gå til bund
Gravatar

#1 antimate 15. maj 2019 05:21

CBM sorry for at tage din spot :P
men må sige oneplus 7 pro kommer med noget frisk som faktis er spændende. og troede mobilen ville ligge i de 6-7000 kr. så at den præcis ligger over min smerte grænse men er et frisk pust ind i top end mobiler er et skønt syn!

men denne mobil ville sluge lidt over en måned af mine hårde tjente SU x'D

kunne dog godt bruge en bedre kamera mobil da jeg ofte præsser grænser med hvad min efter hånden gammel oneplus 5 kan. og uden low light sensor som først rigtig kom i 6 og 6t. så har jeg holdt mig til udendørs lys. da billederne bliver grynet ved solopgang/solnedgang lys. eller dårligt indedørs lys.

48mp camera er lidt snyd. data pakken er stor pga de ekstra sensore. men man kan se sensorene er gruperet op for at øge lys. og gad virkelig godt at se hvordan det ville se ud hands on.
Gravatar

#2 CBM 15. maj 2019 06:30

#1: LOL

hmmm "warp charge"... LOL

du skal vist alligevel sluge en del for at få UFS ? ... :D
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)
Gravatar

#3 syska 15. maj 2019 08:55

#1

Gamle? Hvad så med min OnePlus 3T :-) ... ja, er godt klar over din var næste model i deres "sjove" rækkefølge ...
Gravatar

#4 antimate 16. maj 2019 13:44

syska (3) skrev:
#1

Gamle? Hvad så med min OnePlus 3T :-) ... ja, er godt klar over din var næste model i deres "sjove" rækkefølge ...


havde one plus 3 før jeg opgraderede til min one plus 5. var en mindre opgradering pris mæssigt da min far fik min one plus 3. min one plus 5 er efterhånden ved at være den mobil jeg har haft i længest tid. 2 år er ca mit år hvor jeg normalt opgradere. men noget siger mig jeg sidder fast med denne mobil for en tid endnu. men det er jo sådan det er når man strammer limremmen ind. :)

#5 pergiber 22. maj 2019 16:20

[Indlæg er markeret som spam]
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login