amd radeon navi xt pro grafikkort læk computex / Newz.dk

AMD

AMD lancerer tilsyneladende snart to mid-range Navi-GPU’er

AMD er muligvis snart klart med Navi XT- og Navi Pro-GPU’er, der giver bedre ydeevne end Nvidias RTX 2070 og 2060. 

Sapphire, der er leverandør for AMD, har lækket detaljer om sidstnævntes kommende GPU’er, der skal konkurrere med Nvidias mid-range RTX 2070- og RTX 2060-grafikkort.

Navi XT leverer tilsyneladende bedre ydeevne end RTX 2070-kortet for den samme pris på 499 dollars, og Navi Pro-GPU’en har også bedre ydeevne end RTX 2060-kortet for 399 dollars. 

AMD’s GPU’er bruger samtidig mere avanceret 7 nm-teknologi, hvilket også gøre kortene mere strøm-effektive, men de har til gengæld ikke samme real-time ray tracing-teknologi, som Nvidia har i deres RTX-kort.

Ifølge lækket, vil AMD afsløre de nye grafikkort ved Computex den 27. maj, og de vil kunne købes den 7. juli.

Radeon VII vil fortsat være AMD’s grafikkort-flagskib – læs om det her.

Gå til bund
Gravatar

#1 ToFFo 24. maj 2019 12:15

Gode gamle XT! De havde de vilde navne dengang. Jeg husker stadig mit Sapphire X850 XT PE grafikkort med tilhørende overkill ThermalTake køler monteret. Samlet i et ThermalTake Xaser kabinet.

Alt med X!
Der findes ikke pingviner på nordpolen. Who gives a shit??
Gravatar

#2 CBM 25. maj 2019 03:16

Det er vist pt ret ligegyldigt at de ikke har Real time ray tracing for det kører da alligevel så latterligt ringe, selv på de pt vildeste Nvidia kort

https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)

#3 exaboc 27. maj 2019 09:03

[Indlæg er markeret som spam]
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login