tesla elon musk chikane spionage overvågning whistleblower martin tripp gigafactory / Newz.dk

Wikimedia

Tesla og Elon Musk udsatte angiveligt whistleblower for chikane

En tidligere Tesla-ansat fortæller om overvågning af ansatte og chikane mod whistleblower Martin Tripp.

Sean Gouthro, der er tidligere security manager hos Tesla, afslører nu, at selskabet og Elon Musk i en længere periode har efterfulgt og chikaneret whistlebloweren Martin Tripp.

Tripp afslørede tilbage i juli, at Tesla snød med tal om Model 3, hvilket efterfølgende har fået alvorlige konsekvenser for manden, der siden er flyttet til Ungarn.

Gouthro hævder, at Tesla sendte private efterforskere efter Tripp, efter han blev fyret. Derudover spredte Elon Musk misinformation om Tripp for at skade hans ry.

Dette inkluderede at få det til at lyde som om, at Tripp ville tage tilbage til Teslas Gigafactory og skyde folk efter hans fyring, selvom politiet, der var på sagen, ikke mente, at han var en trussel.

Ligesom en anden sikkerheds-ansat så hævder Gouthro også, at en Tesla-efterforsker installerede en enhed på fabrikken, der lod selskabet overvåge alle ansattes private kommunikation.

Tesla kalder Gouthros påstande for usande og fortæller yderligere, at han blev fyret på grund af hans dårlige arbejdsindsats.

Gå til bund
Gravatar

#1 CBM 14. mar. 2019 12:40

Det er angiveligt ikke iorden.
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)
Gravatar

#2 MarsontheRocks 15. mar. 2019 04:03

Det er angiveligt uvist om denne angivelige whistleblower er en whistleblower, og ikke bare en sur tidligere ansat der lavede sabotage hvor han arbejdede, fordi han ikke mente at Tesla lavede blomsterbiler...
Klap dig selv på skulderen
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login