Synaptics

Samgungs Galaxy S10-modeller tippes til at få fingeraftrykslæser i skærmen

Angiveligt vil alle tre Samsung Galaxy S10-modeller have fingeraftrykslæser indbygget i skærmen.

Samsung udgiver angiveligt tre Samsung Galaxy S10-modeller, hvor alle vil have fingeraftrykslæser under skærmen, ligesom Vivos koncept-telefon fra tidligere i år.

To ud af de tre modeller tippes endda til at gøre brug af Qualcomms ultrasoniske scanner til at scanne fingeraftryk, hvor den sidste bruger en optisk scanner, som dem de fleste smartphones bruger i dag.

Fordelen ved ultrasonisk scanning er, at det er mere sikkert og præcist, da den tager et 3D-billede af fingeren i stedet for et fladt billede. Det betyder også, at den vil kunne scanne fingeren, selvom man har fedtede eller våde fingre.

Dog er en ultrasonisk fingeraftrykslæser tre gange dyrere end den optiske version, hvorfor Qualcomms scanner er med til at gøre de to pågældende Samsung Galaxy S10-modeller endnu dyrere.

Samsung Galaxy S10-modellerne forventes lanceret til februar og i handlen i marts.

Gå til bund
Gravatar

#1 ToFFo 4. sep. 2018 11:12

Gætter på prisen bliver omkring 8.000kr for den største model. Madness. Men det er jo en form for jubilæumsmodel, trods alt. Så tror ikke der bliver sparet på noget.
Der findes ikke pingviner på nordpolen. Who gives a shit??
Gravatar

#2 CBM 4. sep. 2018 12:47

#1: det er stadig mindre end 10000kr+ :-)
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)
Gravatar

#3 Chucara 4. sep. 2018 21:07

Giver de også muligheden for at bruge Bixby knappen til Google Voice, så er det to nice features.
Newz.dk: Hvor alle er eksperter indenfor alt.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login