mboost-dp1

Roskosmos TV
- Forside
- ⟨
- Forum
- ⟨
- Nyheder
chapton (4) skrev:Hvorfor det? De er formentligt også på nettet oppe rummet :)
Hvad tror du roamingprisen for data er i rummet?
Pwncopter (3) skrev:LOL! De går glip af Open beta til Bf3!!
hvem gider også spille de nye fps spil? sure de har flot grafik, men intet slår gameplay og skillgap fra quake.
On topic: Nogen der ved præcis hvor mange der er udstationeret på rumstationen?
#3 - http://www.nasa.gov/home/hqnews/2010/jan/HQ_M10-01...
Tillæg til #7: Du kan læse om crewet på stationen her:
http://www.nasa.gov/mission_pages/station/expediti...
Tillæg til #7: Du kan læse om crewet på stationen her:
http://www.nasa.gov/mission_pages/station/expediti...
Chillypill (7) skrev:hvem gider også spille de nye fps spil? sure de har flot grafik, men intet slår gameplay og skillgap fra quake.
Det er sjovt som alle med lorte-computere kommer med den smøre hver eneste gang...
Hvor lang tid har de forsyninger til på rumstationen?
3ms fra eller til burde ikke være noget problem. Det er mere problematisk at hvis de finder en server der er tæt på, så vil den et par minutter senere være langt væk.cordion (10) skrev:jeg bekymrer mig mere for deres RTT
kasperd (12) skrev:Hvor lang tid har de forsyninger til på rumstationen?
3ms fra eller til burde ikke være noget problem. Det er mere problematisk at hvis de finder en server der er tæt på, så vil den et par minutter senere være langt væk.
nærmere 500ms fra og til
How fast is the Internet on the International Space Station
#17
jeg er ikke sikker på at EUs juristriktion strækker sig ud i rummet :S
jeg er ikke sikker på at EUs juristriktion strækker sig ud i rummet :S
ShamblerDK (11) skrev:Det er sjovt som alle med lorte-computere kommer med den smøre hver eneste gang...
sjovt at duchebags som dig der ikke har et hak forstand på computerspil tror at nye spil er det bedste. Jeg har spillet modern warfare og crysis på min computer og jeg sys de sucks. Skillcappen er UTROLIG lille og så er det et langsomt spil, hvorimod Quakelive fx ville du ALDRIG i din levetid få 1 eneste frag på en som var meget bedre end dig selv = større skillcap.
Aimskill kommer OVERHOVEDET ikke til udtryk i nye spil. Prøv engang og gå ind på quakelive.com og join et instantgib spil. Der er det KUN aim det gælder om. Jeg tror ikke du ville klare det så godt..
sorry for rage. men seriøst nogle stupide fjolser der findes :D. Sure nye spil er flotte og lækre, men det er ikke skill gameplay
Nagelfar^^ (18) skrev:#17
jeg er ikke sikker på at EUs juristriktion strækker sig ud i rummet :S
Pjat med dig. Det er på tide vi får delt rummet op alligevel
Bare vent til den møgbunke kommer ind over mit matrikelnummer, så bliver de meldt for ulovlig indtrængen! :)
Det er så fordi de ikke har nogen forbindelse mellem rumstationen og Jorden men i stedet går via satellitter som befinder sig længere væk. Det kan jeg kun tolke sådan at de ikke mener latens er noget at bekymre sig om. Havde de haft brug for lavere latens ville de have lavet en direkte forbindelse.cordion (15) skrev:nærmere 500ms fra og til
Så afgjort, lige så snart den er klar til missionen. Det burde ikke tage mere end 20 år med den fart projektet udvikler sig.fe950 (21) skrev:Den danske rumraket må omgående sendes af sted for at hjælpe !
Hvor højt op skulle det så gælde? Man er jo nødt til at trække en grænse et sted. Ellers ville man jo have en opdeling af hele universet. Og når man kommer langt nok ud vil grænserne flyve afsted med langt over lysets hastighed pga. Jordens rotation. Man ville også være nødt til at definere hvor hurtigt grænserne propagerer ud fra Jorden. Det gør en forskel på grænsernes beliggenhed derude om de propagerer med en hastighed på c eller øjeblikkeligt. Og hvornår træder ny lovgivning i kraft? Bevæger lovene sig også ud i rummet med en hastighed på c eller øjeblikkeligt? Hvis lovene tager kraft øjeblikkeligt, så vil rumvæsner i andre galakser slet ikke vide hvilke love der er gældende for dem, fordi oplysninger om nye love ikke vil kunne nå frem før lovene bliver erstattet med nogle andre. Og faktisk har EU ikke eksisteret længe nok til at man i en anden galakse kunne vide at det overhovedet eksisterer på nuværende tidspunkt.mireigi (23) skrev:Den dækker vel for den del af rummet der befinder sig over EU?
Det lyder som en sandsynlig grænse. Er det defineret officielt noget sted at grænsen for landes jurisdiktion går der?SAN (24) skrev:rummet er internationalt, landene strækker sig 100 km ud i rummet
Grænsen mellem atmosfæren og rummet defineres som regel som den højde hvor atmosfæren bliver så tynd at den hastighed der skal til for at opnå tilstrækkelig opdrift til at holde sig svævende er det samme som den hastighed der skal til for at opnå kredsløb. denne grænse er ca. 100km over Jordens overflade.
Men det er en fysisk definition. Har den nogen juridisk virkning? I praksis er det alligevel ret nytteløst for et land at prøve at bestemme over hvad der foregår i den højde, så om der er en juridisk definition er måske underordnet. Før eller siden bliver det et spørgsmål om hvorvidt det kan håndhæves.
Jeg går ud fra at du mente 100km over Jordens overflade og ikke 100km ude i rummet. Strengt taget ville 100km ude i rummet betyde 200km over Jordens overflade.
kasperd (29) skrev:Men det er også den der har fløjet med flest. Hvordan ser det ud hvis man ser på forholdet mellem de to tal?
Well, Soyuz-raketten er den mest brugte orbitale raket nogensinde. De har i over 30 år fløjet mere end 800 flyvninger (bemandede og ubemandede) med omkring 20 mishaps - en rimelig pæn statistik.
Soyuz-system omtales generelt som det sikreste system launch system. kilde Kilden er ikke den eneste - det ser ud til at være en generel holdning.
110 flights har været bemandet - typisk med 2-3 cosmonauter. Så vidt jeg kan finde ud af har to af dem kostet menneskeliv: På den første flyvning crashlandede kapslen og slog én ihjel. På en anden flyvning døde tre pga. tryktab i kapslen. Det giver en killrate på under 2% - hvilket jeg ikke tror shuttlen kan præstere.
Er faktisk lidt træt af den dybt forkerte fordom om, at russisk teknologi ikke fungerer, som f.eks. #8, der viser sin fuldstændige uvidenhed om området. Russerne er gode til rumfart.
For shuttlen er det 2/135 missioner hvilket giver 1.5%. Jeg har ikke kunnet finde et samlet tal for hvor mange personer der har fløjet med den, men de fleste missioner har haft syv personer om bord, inklusiv de to der fejlede.Marsjo (30) skrev:Det giver en killrate på under 2% - hvilket jeg ikke tror shuttlen kan præstere.
kasperd (31) skrev:For shuttlen er det 2/135 missioner hvilket giver 1.5%. Jeg har ikke kunnet finde et samlet tal for hvor mange personer der har fløjet med den, men de fleste missioner har haft syv personer om bord, inklusiv de to der fejlede.
Hmm nu tog jeg mig tiden og søgte efter nogle tal: Det er 14 døde ud af 852 brugte pladser på rumfærgen: 1,64 %, hvilket er noget lavere end jeg troede (eller der har været flere mennesker med, end jeg troede :) ). Efter optælling af de registrerede Soyuz-flights fra 1967 til nu har der været 299 brugte pladser og 4 døde cosmonauter: 1,34 %. Så ok, der er ikke kæmpe forskel - statistisk set er rumfærgen kun lidt (ubetydeligt) mindre sandsynlig at gå levende fra.
Men det er nu slet ikke diskussionen som jeg ser den - den handler mere om at chancen for at gå levende fra en af de russiske flights ikke er ringere end fra de amerikanske flights.
Det gav mig lige kuldegys, da det mindede mig om at 3 astronauter overlevede Challenger eksplosionen for så at falde til deres død mod en knap så død vandoverflade. :( RIP
Longio (8) skrev:#6
Mon ikke de bare sætter et 100/100 Mbit kabel ind i en satellit og så er det gratis? ;P De er jo forholdsvis tæt på.
Men synd at man har pensioneret rumfærger, vi ved jo at man ikke kan stole på russernes teknologi ;)
Det er ikke meget internet som går gennem satellitter. Og det som gør er langsomt.
kasperd (25) skrev:Så afgjort, lige så snart den er klar til missionen. Det burde ikke tage mere end 20 år med den fart projektet udvikler sig.
20 år? Følger du med i deres blog? Der er lidt økonomiske problemer, men ellers har de den næste raket og ny affyringsplatform 'klar' eller på tegnebrættet. De har LES klar til brug. Nye faldskærme, inkl. ny form og pakkemåde. De har besluttet sig for en apolloid kapsel, i stedet for at have en dome af plexiglas. Alt i alt har de en meget god chance for ikke-bemandet rumfart indenfor to år. Den bemandede tur kommer kort efter.
Jeg mener at de sidste år udtalte at målet var en bemandet flyvning i rummet i løbet af 10 år. Hvor lang tid tror du det tager derefter før de får en bemandet flyvning i kredsløb? Bemærk at de har aldrig sat sig noget mål om at nå i kredsløb, men hvis de når deres første mål, så kan det jo være de sætter et nyt og højere mål.Alrekr (34) skrev:20 år? Følger du med i deres blog? Der er lidt økonomiske problemer, men ellers har de den næste raket og ny affyringsplatform 'klar' eller på tegnebrættet.
I løbet af - udover at von Bengtson netop har offentliggjort at han måske, måske ikke er nødt til at holde en lille pause fra projektet, så er de noget mere optimistiske nu. Jeg kan godt se, at din tanke gik på hvornår raketten kan komme i højere orbit end blot 100 km. (Planen er, så bidt jeg husker, en tur eller to rundt om Jorden inden en landing).
SlettetBruger (33) skrev:Det gav mig lige kuldegys, da det mindede mig om at 3 astronauter overlevede Challenger eksplosionen for så at falde til deres død mod en knap så død vandoverflade. :( RIP
Er det ikke ren spekulation? Jeg mener ikke det er blevet bekræftet nogensinde.
Chillypill (19) skrev:Sure nye spil er flotte og lækre, men det er ikke skill gameplay
Måske du lige skulle revurdere den udtalelse en anelse...
Der er jo masser af forskellige former for "skills" man tager i brug fra det ene spil til det andet...
Ja, quake kræver at man er ekstremt dygtig til at holde sit crosshair på modstanderen imens man bunnyhopper rundt som sindssyg. At man med sin rocket launcher skal kunne dømme hastigheden på sit mål, skud-vinklen og travel-time på raketten, før man trykker på aftrækkeren, men det er så også det eneste quake er, i store træk.
I et spil såsom CS kræver det nogle lidt andre evner for at være dygtig jo. Men det betyder ikke at det er nemmere. Jeg nævner CS, fordi du formentligt (ligesom resten af verden) formentligt har spillet det.
Prøv at tænke over, hvilke andre "skills" man faktisk skal bruge i forskellige spil af fps genren og så sammenlign dem. Der er væsentlig stor forskel på spillene, hvis man analyserer dem lidt på overfladen.
Opret dig som bruger i dag
Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.
Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.