iphone 11 pro max specs batterikapacitet batteri ram / Newz.dk

Apple

RAM og batterikapacitet tilsyneladende afsløret for de nye iPhone 11-modeller

iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max er alle blevet udstyret med mere RAM og et større batteri.

Apple undlader typisk at dele, hvor meget RAM og hvor stort et batteri, deres iPhones er udstyret med.

Men da Apple er nødt til at få deres produkter certificeret forskellige steder, så kan selskabet ikke holde det skjult særligt længe. 

Alle tre nye modeller er blevet opgraderet, når det kommer til RAM og batteri, hvis man sammenligner med sidste års iPhones.

iPhone 11 har 4 GB RAM og et batteri med 3.110 mAh, iPhone 11 Pro har 6 GB RAM og et 3.190 mAh-batteri og den store iPhone 11 Pro Max har også 6 GB RAM, imens batteriet er oppe på 3.500 mAh.

Da Apple afslørede de nye iPhones gjorde de også opmærksom på, at der er tale om et ret stort spring i batterilevetid. Faktisk er det den største forbedring i batterilevetid, som iPhone-modellerne har oplevet.

Indtil videre har det højest været forbedringer på op til to timer i batterilevetid fra år til år. Denne gang hævder Apple, at deres iPhone 11 Pro har en fire timer længere batterilevetid end iPhone XS, og iPhone 11 Pro Max klarer sig fem timer længere end sidste års iPhone XS Max.

De større batterier har selvfølgelig hjulpet med dette, men den nye processor og OLED-skærm gør også meget, når det kommer til batterilevetid.

Læs også Apple afslører officielt iPhone 11 i tre varianter.

Gå til bund
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login