apple iphone 11 pro max detaljer specs dato pris / Newz.dk

Apple

Apple afslører officielt iPhone 11 i tre varianter

- Via The Verge -

Apple har bekræftet læk og rygter om iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max.

Efter næsten et år med rygter, har Apple afsløret de næste iPhone-modeller.

De tre nye modeller er iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max og så er der den billigere efterfølger til iPhone XR, som bare hedder iPhone 11.

iPhone 11 Pro har en 5,8 tommers OLED-skærm (Super Retina XDR) og iPhone 11 Pro Max har en større 6,5 tommers skærm. Skærmen går op til 1.200 nits og er samtidig 15 procent mere energieffektiv.

Begge iPhones er blevet opgraderet med den nye A13 Bionic-processor, som Apple kalder for den hurtigste GPU i en smartphone nogensinde.

Den største ændring på de to primære modeller er kameraet. De har tre kameraer bag på, der er placeret i i en firkantet ‘camera bump’.

Der er tale om en den samme telefoto-linse og vidvinkel-linse, som Apple tidligere har brugt i iPhones, men de har også en ny ultra-vidvinkel-linse på 12 MP og et field of view på 120 grader.

Batteriet er også forbedret, så iPhone 11 Pro holder 4 timer længere end iPhone XS, og iPhone 11 Pro Max holder 5 timer længere end iPhone XS Max.

Den billigere iPhone 11 har en 6,1 tommers LCD-skærm, og den beholder ligeledes det meste af designet fra sidste års iPhone XR.

Denne model er også blevet opgraderet med den nye A13-chip og har også fået et ekstra kamera, så den nu er oppe på to kamera-linser. Det betyder, at man får optisk zoom på den billigere af de tre modeller.

iPhone 11 har endnu ikke en udgivelsesdato, men starter med en amerikansk pris på 699 dollars.

iPhone 11 Pro har en pris på 999 dollars og iPhone 11 Pro Max koster 1.099 dollars. Begge disse Apple-telefoner kan findes i butikkerne den 20. september.

Gå til bund
Gravatar #1 - Skak2000
11. sep. 2019 05:59
Så hvad gør iPhone Pro til et Pro produkt?
Gravatar #2 - Festen
11. sep. 2019 06:53
Skak2000 (1) skrev:
Så hvad gør iPhone Pro til et Pro produkt?

Prisen selvfølgelig, det er jo Apples vigtigste feature!
Gravatar #3 - kgp43
11. sep. 2019 07:05
Syntes den er pisse grim.
De har ikke været heldige med placering af kameraerne - men det er nok en smagssag.
Gravatar #4 - larsp
11. sep. 2019 07:30
Hehe. Hvorfor er 99% af billederne af den bagfra. Det er jo næsten komisk.

Måske er det fordi de prøver at skjule det kæmpe overbid af en chin de har smidt på. Fatter ikke moderne telefoner. Og er det ikke netop Apple tankegang at gøre ting enkle og stilrene? Hvorfor lavede de ikke bare en lige kant øverst som noget radikalt nyt?
Gravatar #5 - Michael Bach
11. sep. 2019 07:37
Jeg ville ikke bytte lige over for min Oneplus 7 pro som er 40% billigere.
Gravatar #6 - Sn3akr
11. sep. 2019 07:53
Flot droptest..

"vi har testet telefonen, og den kan tåle at blive tabt (du skal bare sikre dig at den lander lige på kanten)"
Gravatar #7 - PHP-Ekspert Thoroughbreed
11. sep. 2019 08:36
larsp (4) skrev:
Hvorfor lavede de ikke bare en lige kant øverst som noget radikalt nyt?

Har du selv en telefon med notch? Jeg var virkeligt modstander af det i starten, men har faktisk vænnet mig til det nu. Egentligt er det ret praktisk, da ikoner som f.eks WiFi, signalstyrke og batteri, samt klokken, jo alligevel ikke fylder hele linien for oven.
Derfor er pladsen på begge sider af notchen faktisk ret godt udnyttet.

Ja, det er grimt, men omvendt, så får man jo et par pixels "gratis" i toppen, da du ikke har en notifikations-bar :)
Gravatar #8 - larsp
11. sep. 2019 09:27
#7 Jeg har ikke en notch telefon selv, men ja, jeg kan godt se idéen med at ikonerne kan komme væk fra hovedskærmen... hvis der ellers er plads til dem.

.. og så er Apples notch så høj at ikonerne ser ud til at svæve i luften. Jeg undrer mig sgu lidt over de designbeslutninger de har taget.

Jeg er stadig fan af en firkantet, ikke notchet, ikke afrundet, non-edge skærm, da det er den eneste skærm der viser billeder 100% korrekt uden at skære noget af. Men jeg føler mig som en dinosauer these days.
Gravatar #9 - LaFall
11. sep. 2019 20:11
#8 der er ingen der tvinger dig til at vride billedet helt ud, på iPhone får du som udgangspunkt vist billedet som det skal og kan så strække det til fuldskærm hvis du vil. Har svært ved at se problemet når du selv kan vælge? Så det jo bare en bonus når du ikke ser video at der er ekstra plads.
Jeg så til gengæld gerne de kom med en iPhone i 5’er størrelse med fuld skærm i stedet for.
Gravatar #10 - PHP-Ekspert Thoroughbreed
12. sep. 2019 10:18
#8

Jeg sidder lige og kigger på min iPhone, og umiddelbart kan jeg ikke forstå dit "svæver i luften" - jeg ville gerne tage et screenshot, men så tager den også det med der er "bag ved" notchen.

Derudover, så bliver f.eks. billeder vist fra bund af telefon, til bund af notch - og så har du ur m.m. ved siden af. Så det er kun som #9 skriver, hvis du selv aktivt zoomer ind, at dit billede vil komme op forbi bulen.

Gravatar #11 - larsp
12. sep. 2019 10:40
#9 #10 Interessant, jeg troller da også bare om ting jeg ikke ved noget om.

Mit oprindelige problem med moderne "defekte" skærme var Samsung Edge telefoner hvor billeder vises ud over skærmens bøjede kant med forvrængning og farveskift til følge.

Men det er da godt at høre at de rundede hjørner og notch ikke skærer i billeder og videor. På IPhone. Gælder det også for Android?
Gravatar #12 - PHP-Ekspert Thoroughbreed
12. sep. 2019 11:57
#11

Jeg kender ikke ret meget til Android, da vi kun har et par enkelte Huawei modeller på mit arbejde, corporate policy siger nemlig iPhone

Som du kan se på de to billeder her, så er "spildpladsen" på begge sider ret godt udnyttet, kunne komme med flere eksempler, men som sagt så vil et screenshot "fjerne" den notch der er, så det giver ikke meget mening.

Kan desværre ikke finde et billede af telefonen der viser et billede.

-- edit 1 --

Trykfejl

-- edit 2 --

Det giver ikke meget, men man får jo en 10-20 pixels "gratis" ved at smide notifikationsbarren op på hver side.

Igen - jeg var meget modstander i starten, men det tog ikke mange timer før jeg tænkte "Det er sguda egentligt ret smart"

(Jeg kunne personligt godt bruge lidt mere friplads i bunden, da jeg nogle gange ubevist kommer til at påvirke app-switcher
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login