qualcomm fingeraftrykslæser ultralyd sikker hurtig effektiv / Newz.dk

qualcomm

Qualcomm laver mere sikker og effektiv fingeraftrykslæser med ultralyd

Qualcomm har officielt afsløret deres ultralyds-fingeraftrykslæser, der er mere sikker end alternativet.

Der har allerede været rygter om, at en af de tre Samsung Galaxy S10-modeller vil have en ultralyds-fingeraftrykslæser, men nu bekræfter Qualcomm, at de laver sådan en sensor, skriver Engadget.

Vi har for nyligt set flere telefoner have fingeraftrykslæseren indbygget i skærmen, som med OnePlus 6T, og de fungerer oftest ved at oplyse ens finger og optisk sammenligne en 2D-repræsentation af ens finger med en database af kendte aftryk.

I stedet for dette bruger Qualcomms nye fingeraftrykslæser ultralyd til at opbygge en tredimensionel repræsentation af ens finger.

Dette betyder for det første, at sådan en fingeraftrykslæser stadig kan bruges, selvom ens finger er beskidt, men det betyder også, at den er meget mere sikker end en optisk fingeraftrykslæser.

De første telefoner med den nye type fingeraftrykslæsere vil blive lanceret i starten af 2019.

Qualcomm har også lige officielt afsløret Snapdragon 855, der skal levere 5G-understøttelse til mange af næste års telefoner – læs mere her.

Gå til bund
Gravatar

#1 CBM 6. dec. 2018 13:09

Jeg fingeraftryks læser at det ultra lyder som en sikker løsninghttps://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)
Gravatar

#2 Ufomekaniker 6. dec. 2018 13:42

Thumbs up...
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login