oneplus 6t afsløret specs fingeraftrykslæser / Newz.dk

OnePlus

OnePlus 6T officielt afsløret: Billige top-specs og indbygget fingeraftrykslæser

De officielle specs og priser er afsløret på OnePlus 6T, der også har indbygget fingeraftrykslæser.

Med den nye 6T-model dropper OnePlus minijack-porten, tilføjer fingeraftrykslæser i skærmen og giver den et større batteri sammenlignet med dens anmelderroste forgænger.

Skærmen på 6,41 tommer har en opløsning på 2340 x 1080 og den indbyggede fingeraftrykslæser er, ifølge OnePlus, den hurtigste på markedet.

Den har blandt andet en Snapdragon 845-processor og et dobbelt kamera med en linse på 16 MP og en på 20 MP. Kameraet har fået en ny såkaldt Nightscape-funktion, der kan bruges til at forbedre billeder, som bliver taget i mørke omgivelser.

Telefonen kommer med OxygenOS-versionen af Android Pie og kan fås med op til 8 GB RAM og 256 GB lagerplads.

Den billigste version af OnePlus 6 blev dengang solgt for 3.899 for en model med 64 GB, imens den nye OnePlus 6T starter på 4.199 for en model med 6 GB RAM og 128 GB lagerplads.

Derudover kan man få en model med 8 GB RAM og 128 GB lagerplads til 4.499 kroner, imens en model med 8 GB RAM og 256 GB lagerplads koster 4.799 kroner.

OnePlus 6T kan købes fra næste uge af, da den kommer på markedet den 6. november.

Gå til bund
Gravatar

#1 CBM 30. okt. 2018 07:21

...men har den minijack?
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)
Gravatar

#2 DStruct 30. okt. 2018 07:48

#1 nej
Buy land. They've stopped making it
Gravatar

#3 antimate 30. okt. 2018 08:19

hmm. for dyr i min optik. så må vel nøjes med min one plus 5 et år eller 2 mere. :) dog kunne jeg nemt bruge en bedre mobil kamera som 6T har til mit instagram.
Gravatar

#4 Lassekilde 30. okt. 2018 09:45

Altså top specs, til middel til høj pris, OnePlus bevæger sig væk fra hvad de startede i sin tid, men de er jo store nok til det, plus at man kan jo stadig sige de ligger i den "billigere" ende, da alle andre også hæver prisen.
Godt der er kommet nye kræfter på markedet fra Xiaomi med deres Pocophone, som gør som OPPO gjorde med OPO i sin tid. Starte et subbrand med top specs til en lav pris.
Pocophone F1 gør jo netop som Oneplus gjorde med deres One, top specs og så spare man glas væk for en plastik bagside, og det er nok den største besparelse.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login