Newz.dk abonnement

Slip for reklamerne på newz.dk ved at oprette en bruger og tegne et abonnement.
unknown

Mortyr

Via Mirage -

Nu kom den endeligt til resten af verden, efter at det har gået sin sejersgang på det polske marked, graffiken er utrolig flot og mon ikke det bevæger sig lige så godt.

unknown

Kina vælger Linux

Via Slashdot -

Kina har valgt Linux som sit officielle styresystem.

Personligt griner jeg lidt, forstil jer samme situation i Danmark: OS/2 - Danmarks oficielle styresystem :)

unknown

'Indy 5' Demo

Via Lucas Arts -

Her er den så - demo'en af Lucas Arts' nyeste spil - Indiana Jones and the infernal machine.

unknown

Athlon overclocking

Via Microsux.dk -

Jeg har fundet et par sider med tips og trick til at klemme de sidste dråber power ud af din Athlon .. check disse to links:

OC Power

Anandtech's guide

unknown

Baldurs Gate 2?

Via Cyberlife -

Adrenaline Vault skriver, at Interplay inden længe vil offentliggøre, deres efterfølger til et af tidens største role-playing spil, Baldur’s Gate.Det varer heller ikke længe før pressen vil få screenshots, spil detaljer og endda en demo, så følg med de næste par dage.

unknown

Ny voldsom bærbar mp3 afspiller

Via Mp3 Factory -

MP3 Factory lancere en ny mp3man... en mp3 jukebox, som kan indeholde små 82 timers musik...Ifølge MP3 Factory kommer den allerede på torsdag, men prisen er fortsat ukendt.

unknown

Overlever S3?

Via Savage Daily News -

SDN har skrevet en glimrende artikel omkring S3 og deres overlevelse i industrien.

Der nævnes også at Micron/Rendition vil komme med et nyt chipset/kort inden længe, hvilket lover godt, da Rendition jo har nogle af industriens bedste folk, og Micron er industriens bedste chip udvikler.

Jeg opfordre alle der gerne vil holde sig lidt ajour med udviklingen på grafik fronten, til at læse denne artikel.

unknown

A3D 3.0

Via AGN hardware -

Aureal vil præsentere A3D 3.0 ved Comdex.

Den nye version indeholder en række nye og forbedrede funktioner, bl.a.

High-quality geometry-based reverb effects enable the creation of detailed, realistic aural environments.

New volumetric sound sources allow for area aural effects, enabling developers to create much more realistic environments than are possible with only point sources.

Support for Dolby Digital playback provides an industry standard quality solution for linear surround sound playback.

New support for MP3-format audio decoding and playback within 3D-space enhances Internet audio and allows the development of new types of audio applications. Use of MP3 decoding and playback is provided by Aureal to its developers free of licensing charges.

Hvornår det så bliver tilgængeligt for folket er så et godt spørgsmål, da det i første omgang kun er til software udviklere.

unknown

Mennesker bliver mindretal på Internet

Indenfor de næste fem år vil Internet-kommunikation mellem maskiner overstige den traditionelle browser-baserede nettrafik. Det er konklusionen i en ny rapport fra Deloitte Research med titlen "Machine-to-machine e-Business: Information Systems Meet Electric Systems". Rapporten forudsiger, at IP-kommunikation mellem f.eks. mobiltelefoner og kontantautomater bliver den næste store teknologiske bølge, der vil skylle hen over Nettet.

unknown

Ny virus: Bubbleboy

Via Computerworld DK -

Eksperterne har aldrig set noget lignende som virussen "Bubbleboy", der - trods opkaldt efter en episode i TV-serien Seinfeild - ikke er til at grine af. Den aktiverer nemlig sig selv - uden at modtageren åbner en vedhæftet fil.