Newz.dk abonnement

Slip for reklamerne på newz.dk ved at oprette en bruger og tegne et abonnement.
unknown

The Gathering website

Via ABC news -

hehe, jeg var lige inde på The Gathering's homepage, og de har vist lidt problemer :)

unknown

Dual Socket370-Slot1 converter

Via Overclocking.dk -

Jeg fandt lige lidt info om en Dual Socket 370 til Slot 1 converter. Hvis det her kommer til at køre, så skulle der nok være en del der ville være interreserede.

unknown

Nyt pc design fra AMD

AMD kommer nu med et nyt designkoncept ved navn EasyNow. Konceptet skulle gøre det lettere for pc fabrikanter at lave systemer baseret på AMD proessorne.

Designet er halvgennemsigtigt og futuristisk, og minder lidt om Apple's iMac.

unknown

theparty.dk

Via ABC news -

Så er The Party siden blevet opdateret.

unknown

Endnu flere S3 problemer

Via c't -

Det viser sig nu at de første drivere til savage 2000, slet ikke har T&L support, da man åbentbart hellere vil satse på pålidelighed end ydelse ?Rygter siger at det skyldes meget dårlig T&L performance der bliver overgået af andre kort uden T&L. (Det lyder underligt - for hvis den ikke accelrere noget er det jo samme hastighed som dem uden? red.) Et andet rygte er at T&L i savage 2000 slet ikke virker endnu.S3 siger at der vil komme drivere med T&L support og at det virker. S3 har dog ikke fremvist en demonstration af deres T&L færdigheder endnu.

unknown

Force Feedback mus fra logitech

Via The Adrenalin Vault -

Logitech kommer nu med en Force Feedback mus, som har fået navnet WingMan Force Feedback Mouse. Det bliver da spændende at prøve.......men lad os nu se om det virker tilfreds stillende.

unknown

S3 i problemer - igen

Via Unblinking Phido Technica -

Nu må der snart rulle hoveder hos S3. Hver gang de lancere en ny chip, er der et eller andet de slet ikke har tænkt over, med Savage2000 er det S3TC.

S3 har officielt meddelt at Savage2000 ikke supportere deres eget 3D API MeTaL, dette er blevet vedtaget for at styrke indsatsen på DirectX og OpenGL fronterne (hvilket man tydeligt kan se på deres OpenGL). MEN - de har ikke gjort deres fodarbejde godt nok.Unreal Tournament der skulle være flagskibet inden for store textures (der er en hel ekstra CD med, udlukkende med store textures) supportere KUN store textures via S3TC/MeTaL, og det siges UT kun kører ordentligt ved GLide eller MeTaL.

FLOT S3

unknown

Microsoft: Y2K større bekymring end resagen.

Via CNET News -

Software giganten Microsoft er mere bekymret over de potientielle år 2000 problemer, end med den store AntiTrust retsag.

Retsagen har ikke har den store effekt på Microsfts salg, og kan blive ved i årevis, men et akut problem som Y2K kan have katastrofale følger.

unknown

The search for Anakin

Via salon.com -

Hvis du går og tænker på at sende en ansøgning til George Lucas for at få rollen som Anakin Skywalker, så kunne det være at du skulle læse denne artikel :)

unknown

Hackerne forbereder nytårsaften

30.000 TRUSLER PÅ VEJ

Der er lagt i ovnen til storangreb fra hackere omkring nytårsaften. Sådan lyder en advarsel fra analysefirmaet Gartner Group. Rådet er: Gør som hackerne - forbered dig.