Newz.dk abonnement

Slip for reklamerne på newz.dk ved at oprette en bruger og tegne et abonnement.
unknown

Microsoft laver OEM aftaler om

Via Myren.net -

Microsoft vil fra Januar 2000 stoppe salget af OEM operativststemer. Eller låse produktet til kun at virke til den PC det er leveret med.

unknown

Interstate '82 færdigt!

Via Voodoo Extreme -

Ifølge Activision er opfølgeren til det populære Interstate '76: Interstate '82 nu klar til at blive udgivet! Spillet forventes i butikkerne om 2 uger.

unknown

WolfGL 0.9 ude!

Via Voodoo Extreme -

Så er den her endelig, OpenGL patchen til klassikeren: Wolfenstein3D! Den fås til både Linux og Windows.Patchen kræver Wolfenstein3D 1.4.

unknown

Rainbow 6: Rogue Spear expansionpack på vej

Via Voodoo Extreme -

Efter succesen med Rogue Spear er Red Storm nu på vej med en expansionpack til spillet. Den har titlen: Rogue Spear: Urban Operations og kommer til at foregå i et hvert antiterrorkorps' mareridt: storbyen.

unknown

Ultima IX gået guld!

Via Voodoo Extreme -

Langt om længe lader det nu til at Origins meget ventede 9'er i den legendariske Ultima serie: Ultima IX er gået guld! Spillet følger naturligvis tidens 3D-trend som så mange andre opfølgere gør det for tiden. Spillet forventes i butikkerne den 23. November.

unknown

Intel igen i problemer

Via The Register -

Intel har store problemer med at levere 700 MHz PIII Coppermine CPU'er, hvilket angiveligt først skulle blive bedre tidligst januar 2000.

AMD og deres Athlon har åbentbart (stadigt) ikke noget at frygte fra Intel's side i nærmeste fremtid.

unknown

Viper II kortet er forsinket

Via Savage 2000 -

Viper II kortet der er baseret på Savage2000 fra S3, kommer først ud til forhandlerne den 19 November.

unknown

Version 5.5 af X-Setup frigivet

Via AGN -

En ny version af et af de bedste tweak utils er kommet i ny version. Med denne util. kan man tweake alt lige fra Office 97/2000, Win98/2000 til dit grafikkort og meget andet.

unknown

Microsoft retsagen

Via Maximum PC -

Sidste nyt i sagen mod Microsoft er at dommer Penfield Jackson netop har frigivet en såkaldt "Finding of fact" hvor Microsoft får en noget ublid medfart sagt på pænt dansk.

De bliver bl.a. beskyldt for at have forhindret innovation af nye produkter, da de igennem deres optræden over for andre firmaer (IBM, INTEL, Netscape m.fl.) har vist at de vil bruge deres magt og monopol på at skade firmaer der vil lancere produkter der kunne være til skade for Microsofts egne kerne produkter.

Microsoft er dog ikke enige med Penfield Jackson, sjovt nok.

unknown

Processor og chipsæt fra VIA

Via Heise Online -

VIA introducere den 15. November på Comdex flere nye chipsæt samt deres første processor, kodenavn "Joshua".

Joshua bruger Sokkel 370, og kan køre med en FSB på op til 133 MHz.

Via vil lave ialt 3 nye chipsæt, et med integreret grafikchip, et til K7 samt en variant af deres Apollo Pro 133 der kan arbejde med DDR-SDRAM.