Newz.dk abonnement

Slip for reklamerne på newz.dk ved at oprette en bruger og tegne et abonnement.
unknown

Ny ulovlig DVD-dekoder på vej

Via Computerworld DK -

Den norske hacker-gruppe MoRE, som formåede at bryde DVD-koderne, er på vej med en ny version af deres program DeCSS - kaldet DeCSS 2.0 - formsyet til Windows.

unknown

Ingen risiko for domæne lukning

Med et domænenavn registreret på nettet behøver firmaer med store hjemmesider ikke nervøst lede posten igennem for at se, hvorvidt en lille grøn girokupon har gemt sig - med det svenske skrækeksempel i baghovedet.

Men til næste år bliver der indført et gebyr, når den selvejende institution Dansk Internet Forum (DIFO) overtager DK Hostmaster. DIFO vil blive ledet af repræsentanter for internetleverandørerne, IT-branchen og forbrugerorganisationer - og så skal der penge til at betale for administrationen og maskinerne.

( E-bola )

unknown

ABiT rykker atter en gang...

Via Cyberlife -

Så rykker det endnu engang i ABiT lejeren. Denne gang drejer det sig om det kommende Abit WB6, der vil være et micro ATX board med 3 PCI slots og onboard 2x AGP 3D kort. Det er baseret på Intels 810e chipset, så det ville kunne køre de hurtigere CPU'er, som kører med 100 og 133 MHz FSB. Der vil ovenikøbet være 2 DIMM sokler med plads til 512 MB SDRAM. Måske ikke det vilde board, men garanteret prisbillig, som Abits boards altid er, og godt til systemer, der "bare skal køre".

unknown

Final Fantasy VIII

Via Cyberlife -

Så er der endelig kommet nogle screenshots af den ottende etape af det berømte rpg spil : Final Fantasy

Det ser jo faktisk RIGTIGT pænt ud, og skulle understøtte de fleste 3d kort som er på markedet for tiden.

unknown

BarTrekking

Via Heineken -

Find din yndlingsbar.

Kræver kun en PDA og GPS.

unknown

CounterStrike beta4 til Linux

Via Counter-strike.net -

Dette utrolig populære mod til Hallife er nu kommet i en beta4 udgave til linux og det er idag det 2. mest spillede spil af 3D shooters på nettet, filen fylder 20mb og der findes også en linuxserver til den, hent den og oplev hvad verden går amok over.....du vil ikke fortryde det hvis du kan lide 3D shooters.

unknown

Nye Windows 2000 drivere TNT baserede kort

Via Voodoo Extreme -

Nu er Nvidia kommet med version 3.56 af deres detonator drivere til Windows 2000. Disse drivere støtter: NVIDIA RIVA TNT, NVIDIA RIVA TNT2, NVIDIA RIVA TNT2 Pro, NVIDIA RIVA TNT2 Ultra, NVIDIA Vanta, NVIDIA RIVA TNT2 Model 64 and NVIDIA GeForce 256.

unknown

Mortyr

Via Mirage -

Nu kom den endeligt til resten af verden, efter at det har gået sin sejersgang på det polske marked, graffiken er utrolig flot og mon ikke det bevæger sig lige så godt.

unknown

Kina vælger Linux

Via Slashdot -

Kina har valgt Linux som sit officielle styresystem.

Personligt griner jeg lidt, forstil jer samme situation i Danmark: OS/2 - Danmarks oficielle styresystem :)

unknown

'Indy 5' Demo

Via Lucas Arts -

Her er den så - demo'en af Lucas Arts' nyeste spil - Indiana Jones and the infernal machine.