Newz.dk abonnement

Slip for reklamerne på newz.dk ved at oprette en bruger og tegne et abonnement.
unknown

Lav en internet-prut

Via Create-a-fart -

Heh... Hvad kan man sige, lav din egen "customized" prut =) Check den ud.

unknown

Matrox G400 er ikke AGP 4x

Via 3D Chipset -

Matrox's seje G400 er ikke klar til AGP 4x endnu, selvom chippen er, så er selve kortet ikke.

unknown

Trådløst DVD

Via Anandtech -

3AG har kikket nærmere på X10's trådløst PC TV connection.

Lad man sige det med få ord: Mit #1 julegave ønske!

unknown

900MHz Athlon

Via Anandtech -

AMD har fremvist 900MHz Athlon i to versioner, både med kobber og alm. aluminium.

Men AMD venter med at annoncere chippen indtil den er klar til 'masserne' et princip Intel hidtil har kørt med, men som de åbenbart er holdt op med, når man tænker på Coppermine, som jo nærmest talt er umulig at opdrive i de hurtige udgaver.

unknown

Sejt interview med Falcon NW

Via 3Dnow.net -

VE har snakket med Kelt Reeves fra Falcon Northwest, og jeg må sige den gut lyder som en rigtig nørd.

Bare det at han quoter Ferris (fra Ferris Bueler's day off - på dansk: En vild pjækkedag), gør at man har respekt for ham :)

Han giver også et klart svar på hvilken CPU der er bedst, Athlon eller Coppermine, men hvis du vil vide hvilken, så smut over til VE.

unknown

Asus Geforce 6600 Deluxe

Via Anandtech -

The TechZone har testet Asus' GeFORCE 6600 Deluxe, og som de selv skriver, er det GeFORCE kortenes 'schweitzerkniv', da den har alt, eneste den ikke kommer med er TV-Tuner, men det kan man få som addon ...

unknown

HOWTO: Åbning af Athlon

Via Shugahack -

Besøg dette link, for at se hvordan du åbner din Athlon CPU op, hvis du åbner den, har du mulighed for at overclocke den.

unknown

Wolfenstein 2000 Næsten klar

Via Shugahack -

Nu kommer Wolfenstein 2000, og hvor sej det end nu bliver, så tror jeg det bliver fedt, spillet kommer til at køre på en Quake3 Engine, så mon ikke det bliver godt.

unknown

Spam tilladt

Via Politikken -

Erhvervsminister Pia Gjellerup har atter en gang vendt det døve ører til krav fra forbrugerne, da EU for nylig vedtog reglerne for udsendelse af de såkaldte uanmodede reklamer via e-mail, eller spam, som det kaldes på moderne netdansk. Regeringen vil nemlig lade det være op til virksomhederne selv, om de vil bombarderer sagesløse surfere med spam. Derimod tyder det på, at internetudbyderne på forbrugernes vegne siger nej tak ved at lukke de konti, der udsender spam i større stil.

unknown

Abit BF6 test

Via Firingsquad -

Firingsquad har testet Abit's nyeste og nok sidste BX motherboard, BF6. Boardet har flere gode features som f.eks. 6 PCI slots og understøttelse af Intel's nye Coppermine CPU'er. Udover de sædvalige 66/75/83 og 100MHz front-side-bus hastigheder, har man mulighed for at vælge bushastigheder fra 83MHz til 200MHz med 1MHz intervaller! Desværre er der dog ingen ATA-66 understøttelse på boardet.