Newz.dk abonnement

Slip for reklamerne på newz.dk ved at oprette en bruger og tegne et abonnement.
unknown

Adobe går over til Linux

Via PC World -

Nu vil Adobe til at lancerer sine produkter til Linux, indtil videre bliver det Adobe Framemaker & Adobe Acrobat der kommer til at køre, men kig her for nærmere informationer.

unknown

ASUS AGP-V6800 Pure GeForce 256 DDR Test

Via Firingsquad -

Endnu en af de mange GeFORCE test.

Denne gang er de Asus' 'rene' GeFORCE kort uden for meget tingel-tangel.

unknown

Hjemme-bygget Supercomputer

Via Sandia National Labs -

Forskere hos Sandia National Labs i New Mexico har konstrueret en supercomputer, der ligger som nr. 44 på listen over verdens 500 kraftigste computere. Men i modsætning til regnegiganter som IBM's Blue Pacific, der koster $94 mio., har den nye computer kun kostet 7.5$ mio. Cplant er i virkeligheden ikke én maskine, men 600 selvstændige computere, der svarer til de high-end systemer, som kan købes i enhver computerbutik.

De 600 computere er forbundet i et gigantisk Linux-cluster og kan sammen udføre 232.6 mia. operationer i sekundet. Forskerne har selv skrevet de programmer, som bruges til at binde systemerne sammen i en fælles enhed med maksimal hastighed. Samtidig er systemet skalerbart og kan udvides næsten ubegrænset ved at tilføje flere computere.

unknown

DirectX 7.0a ude

Via Voodoo Extreme -

Microsoft er ude med en ny udgave af DirectX. Det er dog kun DirectInput driverne der er opdateret i denne udgave.

unknown

PlayStation2 demonstreret

Via PlayStation -

15. november: Der er sagt og skrevet meget om PlayStation2, men nu er den også blevet demonstreret - og den virker! Grafikken slår alt, hvad der hidtil er set på spilkonsoller, for slet ikke at snakke om pc´er.

PlayStation2 drives af en 128-bit processor, der er specialiseret til underholdningsbrug, hvad enten det er musik, film eller spil. Der er mulighed for tilslutning til Internet, og der vil være 250 spiltitler klar, når PlayStation2 kommer på gaden til næste efterår.

Klik dig ind for at se mere.

unknown

Se amerikansk TV på din computer

Via GameOver -

Hidtil har TV-selskaberne været forskånet for piratkopister: overføring af videosignaler har krævet for meget kapacitet. Nu er freden slut. Det canadiske selskab icraveTV er blandt de første, som tilbyder 24 timers streaming af alle de store amerikanske TV-kanaler som CBS, ABC, NBC, FOX og PBS live på Nettet. På Internetadressen www.icravetv.com kan du bl.a. se de dugfriske afsnit af Ally McBeal, Venner, X-files, Seinfeld – flere sæsoner forud for dansk TV. IcraveTV er primært beregnet på canadiske Internetbrugere. For at se med skal man:

Love man er bosat i Canada

Indtaste sit canadiske telefon-områdenummer

Have RealPlayer G2 på sin computer

Man kan selvfølgelig også se med fra Danmark, men i modsætning til de canadiske brugere, må danskere tage til takke med et lille skærmbillede og en del flimmer på signalet. Det er et juridisk hul i den canadiske lovgivning, der gør det muligt for iCraveTv at udsende amerikansk Tv på Nettet. Både TV-selskaber og annoncører er rasende på iCraveTv og har lagt sag an mod firmaet. (fra Comon)

unknown

TP kører rent 100MBit

Via The Party -

Tja, så var TP uheldige igen, en leverandør kom i vanskeligheder, og måtte opgive at levere 10/100Mbit Switch udstyr til alle :(

unknown

Firewall til ADSL- og kabel-brugere

Via Comon -

Nortel Networks har gennem sit datterselskab "Shaste IP Services" lanceret en ny firewall-løsning, Secure Cable, der skal beskytte brugere med ADSL- og kabel-modemer mod hacker-angreb

unknown

Disney-pædofil dømt skyldig

Via Computerworld DK -

Den tidligere topchef for Diesneys Internetsatsning Go.com er dømt skyldig for besiddelse af børnepornogafi. Nu står han til ti års fængsel.

unknown

Test af Asus K7M Athlon Bundkort

Via Tbreav -

Her er en test af Creative nyt topmodel af G-force kortene

Det er på min ønskeseddel til julemanden