Newz.dk abonnement

Slip for reklamerne på newz.dk ved at oprette en bruger og tegne et abonnement.
unknown

Intel vs VIA (& AMD)

Via The Register -

Intel prøvede for et kort stykke tid siden at få 'bannet' importen af VIA chips eller ting med VIA chips til USA. Dette har ITC ikek taget stilling til endnu, og nu blander AMD sig.

Som en side notits står der ogaå at allerede i år kommer der Dual Athlon chips/boards :]

unknown

XHTML er frigivet

Via FoxNews -

Endnu engang er der kommet en standard inde for hvordan vi laver hjemmesider, denne gang hedder den xhtml, som er et skridt imod xml, læs mere hos FoxNews

unknown

AOE2 har rundet salgstal på 2 mill.

Via The Adrenalin Vault -

Microsoft har offentliggjort at salget af Age of Empires nu har rundet 2 mill. på verdensplan.Endnu et tegn på at gode spil sælger godt, det er sikkert noget mange software udviklere kan lære noget af.

unknown

Priser ..

Via 3Dnow.net -

CPU Review har den seneste platforms (Slot1 & SlotA) sammenligning, så hvis du står og skal opgradere eller købe helt ny, så check lige det her link.

unknown

Åbning af en Athlon

Via 3Dnow.net -

Som vi alle sikkert er klar over kan det gøre både forkert og rigtig - se resultatet her (og få hjælpe til at gøre det rigtig).

unknown

Quake 3 vs. Pokemon

Via 3Dnow.net -

Dagens sjoveste artikel er helt sikkert et kig værd, specielt hvis man er bare en amule 'anti-amerikansk' :)

unknown

EPoX EP-7KXA

Via Anandtech -

YES - så ligner det snart noget. EPoX's længe ventede Athlon bundkort baseret på VIA chipsettet KX133 er nu på vej, imens kan du læse EPoX's produkt side.

unknown

Ingen Athlon fra Dell

Via 3Dnow.net -

Dell er eneste producent af PC'er der ikke sælger Athlon maskiner, og sådan blive det ved med ser det ud, selvom firmaet giver Intel skylden for dårlige resultater i finansen :)

unknown

Design & Opløsning

Via ABC news -

Lige nu er vi på newz.dk i tvivl om hvad der er bedst, det [url="http://newz.dk/v1"]gamle design[/url] eller det nye.

Hver har sin fordel, den nuværende er MEGET grim og ubrugelig i 800x600 (og mindre), men er klart bedst til større opløsninger, så jeg spørger jer 'derude' - Hvad skal vi arbejde med - et design der virker i 800x600, eller skal vi arbejde med 1024x768 og større? Smid jeres kommentarere i forum'et!

unknown

IFPI ...

Via newz.dk -

Heh - Jeg kan ikke lade være med at grine, da jeg også kender en del på DTU's kollegier som har fortalt denne historie. IFPI er simpelthen for dumme til at fører kontrol med noget ...