mboost-dp1

Shutterstock

Netflix udvider indholdet med tilføjelsen af videospil

- Via CNET -

Verdens største streamingtjeneste, Netflix, udvider nu sit repertoire af film og tv-serier med tilføjelsen af et bibliotek bestående af videospil, som brugerne kan få glæde af uden at betale ekstra.

Dette oplyser CNET på baggrund af en kilde fra Bloomberg.

Udbyggelsen skal finde sted inden for det næste år, og i så fald vil Netflix blive den første streamingtjeneste til at tilbyde videospil som supplement til film/tv-serier – endda uden at opkræve ekstra.

I onsdags kunne streamingtjenesten desuden bekræfte at have ansat en såkaldt “vice president of games development”. Stillingen tilfaldt Mike Verdu, som tidligere har haft en lederstilling hos hhv. Oculus, Electronic Arts (EA) og Zynga.

Netflix har tidligere flirtet med tanken om videospil som en måde at forny sig på. Tilbage i 2018 tilføjede de den interaktive film “Black Mirror: Bandersnatch”, hvor man som seer medvirker til at bestemme filmens handlingsforløb, idet man aktivt skal vælge, hvordan hovedpersonen skal agere i forskellige situationer.

Med over 207 milloner brugere verden over og flere konkurrenter i hælene er det på tide at bevæge sig i nye retninger, mener selskabet. Især fordi videospil som Fortnite er blandt de største konkurrenter til platformen, når det kommer til underholdningsmedier, skriver CNET.

Læs også: Microsoft udvikler ny streaming-hardware til gamere.

Gå til bund
Gravatar #1 - DrHouseDK
16. jul. 2021 08:43
Uden at betale ekstra.

Jeg giver det 30 dage, så koster det en hundredemand oveni.
Gravatar #2 - mr.jakel
16. jul. 2021 08:51
Jeg elsker at de kalder det "videospil" i artiklen. Det er godt nok oldschool.
Gravatar #3 - larsp
23. jul. 2021 07:34
Kører folk ikke typisk netflix på smart TVs, bluray afspillere eller lignende low-power udstyr forbundet til TVet?

Hvordan får det segment glæde af spil, udover helt primitive af slagsen?
Gravatar #4 - CBM
1. aug. 2021 12:04
video game streaming? ellers tak
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login