mboost-dp1

Shutterstock

Microsoft udvikler ny streaming-hardware til gamere

- Via cnbc -

Microsoft er i fuld gang med at udvikle en streaming-enhed, som skal gøre det muligt at streame videospil fra TV’et tilsvarende en streamingtjeneste som Netflix.

Streaming-enheden tilsluttes TV’et ligesom en Google Chromecast-enhed, hvorefter den via internettet skaber forbindelse til, hvad CNBC beskriver som en “Netflix-like cloud gaming service”. Hvor Netflix kan tilbyde brugerne et bredt bibliotek af film og TV-serier, kan det såkaldte Xbox Cloud Gaming tilbyde en lignende tjeneste – blot med videospil.

I modsætning til at købe spillene enkeltvis mener Microsoft, at fremtiden indenfor gaming findes i en abonnementsmodel, hvor brugerne betaler et fast beløb hver måned for at få adgang til stort udvalg af titler.

Ifølge CNBC har Microsoft foruden streaming-enheden planer om at udrulle Xbox Cloud Gaming på mobile enheder, smart-TV’er samt webbrowsere. Derudover skal gamingplatformen være til rådighed på den forholdsvis nye Xbox Series X-konsol, som udkom sidste november i tæt konkurrence med Sonys PlayStation 5. Sony har en tilsvarende platform i form af PlayStation Now, som giver medlemmerne mulighed for at streame PS-titler fra tidligere PS-konsoller.

Microsoft vil fortsat fokusere på at udvikle og udbrede Xbox Cloud Gaming på tværs af platforme, mens Sony i højere grad har fokus på at producere originale titler, som udelukkende kan spilles på PlayStation-konsoller.

Flere andre techgiganter har udgivet tilsvarende gamingplatforme, heriblandt Google med Stadia og Amazon med Luna.

Gå til bund
Gravatar #1 - brostenen
11. jun. 2021 11:31
Godt nyt, til dem som er til sådan noget.
Gravatar #2 - Ymerdrys
11. jun. 2021 12:19
Så nu skal man skifte spil hver gang man skifter underbukser?
Jeg kan ellers godt lide at være vildt dårlig til Warzone. Behøver ikke andre spil for at være dårlig :)
Gravatar #3 - linos
11. jun. 2021 13:54
Har både Google og nVidia ikke lavet det samme?

EDIT:
https://stadia.google.com/

https://www.nvidia.com/da-dk/geforce-now/
(nVidias model er ikke helt det samme)

EDIT2:
Okay... MS har deres eget hardware, men du kan vel opnå det samme med en NUC eller noget i den retning, og ovenstående. MS's tiltag er næppe groundbreaking
Gravatar #4 - larsp
11. jun. 2021 14:05
#2 Jeg er heller ikke super skrap til Warzone: https://www.lemonamiga.com/games/details.php?id=11... men det er sgu meget sjovt alligevel two player med to joystick og et par øl.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login