mboost-dp1

newz.dk

Mister domæne efter 9 år til nystiftet firma

- Via Comon - , indsendt af searchia

I en ny sag, hvor en privatperson ejer et domænenavn, et firma gerne vil have, har Klagenævnet for Domænenavne nu igen tildelt firmaet retten over domænenavnet, til trods for at privatpersonen har haft det i længere tid, end firmaet har eksisteret.

Denne gang drejer det sig om domænet orango.dk, som Peter Veileborg købte for 9 år siden, da han bl.a. brugte navnet, når han spillede computerspil på nettet. Veileborg benytter i dag domænet til en hjemmeside, der kan bruges til at søge på nogle af de store søgemaskiner samt til sin mail.

Orango, der p.t. har deres hjemmeside på orango.nu, er et web-firma, som blev etableret i januar i år. Her mener folkene bag, at de har ret til domænenavnet, idet Veileborg jo ikke bruger det til noget særligt. Derudover tilbød de 500 kr. for domænet, et tilbud Veileborg afslog som for lidt, hvorfor de mener, Veileborg var klar til at sælge, men til en anden pris. På den baggrund peger de på, at ejerskab af et domænenavn kun med videresalg for øje er ulovligt.

Peter Larsen fra Gratis DNS har læst afgørelsen, og han er rystet. Han skriver på sin blog, at private har alt for lidt beskyttelse i sager som denne og savner en eller flere retssager, der kan tage emnet op.

Gå til bund
Gravatar #1 - Denn
20. nov. 2009 06:48
Det er jo direkte skræmmende.
Gravatar #2 - Mnemonic
20. nov. 2009 06:57
Det er skræmmende, ja - og jeg håber at de nævnte firmaer brænder fingrene godt og grundigt på at være så svinske.

Men er der nogen der har et bud på hvordan man kan forhindre andre uærlige folk fra at gøre det samme med andre domæner?

Der må være mange andre der har registrerede familienavne, osv. som nu også kan overtages af skruppelløse firmaer.
Gravatar #3 - faz
20. nov. 2009 06:58
På den ene side syns jeg, at det er super nederen for privatpersoner, når sådan noget sker.

Men på den anden side, så syns jeg også at det er TOTALT øfferen at næsten alle domæner er taget efterhånden - specielt på .com. Jeg har i længere tid haft en masse ideer til websites, og så har jeg via. gratisdns søgt og søgt og søgt og søgt og søgt og.... på domæner og det har været helt umuligt, fordi enten privat personer har det og ikke bruger det til noget, eller fordi såkaldte søgemaskiner bruger dem til at vise deres firma frem.

Det er pisse irreterende...
Gravatar #4 - fjols
20. nov. 2009 07:00
På orange.dk står der:
orange.dk skrev:
Domainet er blevet indklaget til Klagenævnet for domaine navne og klageren (orango.nu) har vundet sagen selv om jeg har
brugt domainet siden 2004.

Men i artiklen står der 9 år.
Har jeg sovet 4 år i nat eller misforstår jeg noget?

Ikke at det gør den store forskel, for jeg synes på ingen måde et nystartet firma har noget krav på domænet.
Gravatar #5 - mrKayne
20. nov. 2009 07:05
Det var da latterligt..

"VI synes ikke du bruger dit domæne til nok... Derfor skal vi have det!"

Jeg synes da at en side der samler alle søgesider på én side "laver nok"... Men det er jo åbenbart mig.

Desuden, det da fuldkommen blæst at privat ejendom bare kan tages fra en på den måde.
Gravatar #6 - quaser
20. nov. 2009 07:07
faz (3) skrev:
På den ene side syns jeg, at det er super nederen for privatpersoner, når sådan noget sker.


Nederen? Det burde hedde tyveri.

At du er kommet for sent til at få din forretningsmodel og det bedste navn her til. Det er nederen. Men der er det jo så heldigt at man kan finde andre navne, og det er hvad man bør gøre.
Gravatar #7 - quaser
20. nov. 2009 07:09
Utroligt usmageligt af et firma som orango.nu bare at forsøge at genere tidligere ejer at orango.dk - at de så også har vundet er ubegribeligt.
Gravatar #8 - faz
20. nov. 2009 07:09
#6: Og det er så det jeg skriver om i min anden del af posten, at det er MEGA svært at finde noget - tro mig, jeg har prøvet med over 400 navne, og der er måske 5 som er gået igennem nåleøjet ... så det ER frustrerende ..

Men som jeg også siger, så er det da lige så meget/endnu mere nederen at få frataget domænet ...

EDIT:

Nu jeg lige tænker lidt over det, så er det jo også sket for en del firmaet det her - altså et andet firma har fået et domæne, fordi de havde mere behov for det. Så reglerne skal jo være ens for alle.
Gravatar #9 - Scapegoat
20. nov. 2009 07:11
Det er bare klamt... Det kan man da ikke bare gøre... Eller rettere. Det burde man ikke bare kunne gøre. Nu må i komme ind i kampen Klagenævn... Kan man klage over et klagenævn?

Det jeg syntes er lidt fesent er at de allerede har .nu adressen. Ved godt at det er federe at have .dk adressen, det er bare dårlig smag det her. Håber et eller andet sted at de får dårligt omdømme på grund af det her.
Gravatar #10 - cwap
20. nov. 2009 07:21
Er det bare mig, eller lugter det lidt af jura-strategi, når orango (firmaet) byder sølle 500 kroner, hvorefter ejeren selvfølgelig afslår til den latterligt lave pris - og så senere mister domænet på dette grundlag?
Gravatar #11 - -N-
20. nov. 2009 07:23
Venstre = Al magt til virksomheder!

Det er jo langt ude at det kan lade sig gøre.
Gravatar #12 - Kordonme
20. nov. 2009 07:28
Det er ikke blot skræmmende. Det er noget svineri!

Undskyld mig flotte fransk - men det var lige ordet jeg synes dækkede.
Gravatar #13 - Pernicious
20. nov. 2009 07:29
Til de interesserede, så kan hele afgørelsen læses her (pdf)

Her fremgår også en del mail-korrespondance mellem firmaet og domæneejer, blandt andet omkring evt. køb/salg.
Gravatar #14 - vision-dk
20. nov. 2009 07:30
Føj siger jeg bare.

Boykot Orango, og hvis du arbejder i et firma der overvejer at bruge dem, så fraråd det.

Det minder mig om at tdc.dk oprindeligt var en hjemmeside for Thy Data Center. Tror dog nok tdc løste det ved at betale prisen for at få domænet, og så er det jo selvfølgelig en anden sag.

#11 Jeg ratede dig Flamebait, fordi det er under bæltestedet at komme med dine "rød stue" kommentarer i denne sammenhæng.

Gravatar #15 - LordMike
20. nov. 2009 07:31
Værste er nu at domæneklagenævnet angiver at han bruger den til webside SAMT MAIL!!!

Altså. Han bruger den til mail, som ikke er en webside, selv om webside er det eneste de åbenbart kigger på.
Gravatar #16 - StaggerLee
20. nov. 2009 07:32
#11

Nogle skulle oprette firmaet Venstre også gøre krav på domænet for det bliver bestemt ikke brugt til noget særligt i dag.

Er der nogle der ved hvordan "DE" finder ud af om et domæne bliver brugt til noget særligt ? Et af mine domæner bliver kun brugt til mail og ftp server, så hvis nogle tjekker www adressen vil det ikke se aktivt ud selvom domænet rent faktisk er aktivt.

Iøvrigt er 500 kr vel ikke at betegne som et seriøst købstilbud, hvis man skal have registreret nyt domæne, flytte webhotel, brug af tid etc. Hvis det havde været 5000 kr der var blevet afslået som for lidt kunne man begynde at snakke om det, men 500 kr er ikke mget for alt det besvær og udgifter der vil være ved at skulle finde et nyt domæne.
Gravatar #17 - mrKayne
20. nov. 2009 07:33
LordMike (15) skrev:
Værste er nu at domæneklagenævnet angiver at han bruger den til webside SAMT MAIL!!!

Altså. Han bruger den til mail, som ikke er en webside, selv om webside er det eneste de åbenbart kigger på.

Nå ja ja, men hvad gør det? Du skal jo lige have i tankerne, at ejeren af orango.nu tydeligvis IKKE bruger siden til nok, eller intet naturligt forhold til siden har.. Email? Pffh! Hvem har dog også brug for det!
Gravatar #18 - majbom
20. nov. 2009 07:35
synes sq også at det er latterligt!

først til mølle får først brun næse - færdig slut

hvis manden har købt domænet er det hans, og sådan er det, så kan orango købe det af ham, hvis han vil sælge (så må man sq lave en lov om at det ikke må koste mere end et eller andet mindre beløb, så der ikke bliver tjent penge på det), ellers må de vente til han ikke vil have det mere.
Gravatar #19 - maasha
20. nov. 2009 07:36
Og hvordan sikrer man saa at saadan noget ikke sker for ens eget domaene? Skal man oprette et firma og knytte til domaenet eller hvad?
Gravatar #20 - BrianB
20. nov. 2009 07:40
Jeg tror langt de fleste privatpersoner er vilige til at sælge deres domæne bare prisen er høj nok.

Mnemonic (2) skrev:

Der må være mange andre der har registrerede familienavne, osv. som nu også kan overtages af skruppelløse firmaer.

Nu var det jo lige at denne person ikke hed noget med orango. Ikke at jeg på nogen måde syntes at det som er sket er retfærdigt.
Gravatar #21 - Sikots
20. nov. 2009 07:40
maasha (19) skrev:
Og hvordan sikrer man saa at saadan noget ikke sker for ens eget domaene? Skal man oprette et firma og knytte til domaenet eller hvad?

Ja det lyder sådan!

Hvis Orango ville have domænet, måtte det have købt det før privatpersonen, er det så svært at fatte?
Jeg kunne forstå hvis han havde opkøbt google.xxx eller google.info eller sådan, lige når der er åbnet op for bestillingerne af de TLD'er, men når han har haft domænet længere tid end firmaet har eksisteret og dermed ikke har plagieret deres navn, så skal firmaet da bare lukke bagdelen og springe i dammen.
Det er simpelthen for lavt!

Og så brokke sig over at de har tilbudt ham 500kr og han ville have mere, så de mener at han havde domænet med videresalg for øje? Er de stive?
Det kunne være at manden var "flink" og har lært at "alt er til salg, til den rette pris". Idioter, jeg håber inderligt at deres lortefirma må gå rabundus!
Gravatar #22 - vision-dk
20. nov. 2009 07:40
Mit domæne bruger jeg kun til email, da jeg ikke gider skifte email hver gang jeg af en eller anden grund skifter ISP'er (som dog ikke sker ret tit).

Som #19 siger, bør man gøre noget specielt ift. sit domæne? Jeg ville i hvert fald nødigt miste mit, selvom jeg ikke har et site kørende.
Gravatar #23 - mrKayne
20. nov. 2009 07:43
vision-dk (22) skrev:
Mit domæne bruger jeg kun til email, da jeg ikke gider skifte email hver gang jeg af en eller anden grund skifter ISP'er (som dog ikke sker ret tit).

Som #19 siger, bør man gøre noget specielt ift. sit domæne? Jeg ville i hvert fald nødigt miste mit, selvom jeg ikke har et site kørende.

Ja, du må hellere tage patent på dit domænenavn med det samme - det kunne jo være jeg oprettede et firma om et par minutter, og gerne ville have dit domæne, fordi du alligevel ikke kan have et naturligt forhold til det!
Gravatar #24 - LordMike
20. nov. 2009 07:43
Forresten, i afgørelsen står der at Orango tilbød 500 kr, og mente at han så ville tjene 10x hvad han har givet for det.

Oprettelse:
GratisDNS: 89 kr.

Årligt gebyr:
DK-Hostmaster: 45 kr.

Totalpris:
494 Kr.

10x prisen:
4940 kr.... Der er meget langt til de 500 kr de tilbød.
Gravatar #25 - Mort
20. nov. 2009 07:46
Så kan der jo kun findes en konklusion: Danske domæner er ikke juridisk sikre. Så må vi danskere til at bruge domæner med andre hoveddomæner end .dk hvis vi vil have vores eget domæne.
Gravatar #26 - vision-dk
20. nov. 2009 07:46
mrKayne (23) skrev:

Ja, du må hellere tage patent på dit domænenavn med det samme - det kunne jo være jeg oprettede et firma om et par minutter, og gerne ville have dit domæne, fordi du alligevel ikke kan have et naturligt forhold til det!


Så fortæller jeg dig bare ikke hvad mit domæne hedder ;-p
Gravatar #27 - Anders202
20. nov. 2009 07:47
Har jeg krav på at få min nabos bil?
Jeg kunne godt bruge den hver dag frem og tilbage til uni, altså mere end han bruger den.
Gravatar #28 - Mnemonic
20. nov. 2009 07:48
BrianB (20) skrev:
Jeg tror langt de fleste privatpersoner er vilige til at sælge deres domæne bare prisen er høj nok.

Det tror jeg ikke - jeg ville under INGEN omstændigheder sælge min famillies domæne for nogen pris.

Så spørgsmålet er hvordan man sikrer sig mod at en usympatisk person opretter et firma, og derefter påstår at han har rettighederne til domænet, selvom det har været i brug af en privat i årevis.

BrianB (20) skrev:
Nu var det jo lige at denne person ikke hed noget med orango. Ikke at jeg på nogen måde syntes at det som er sket er retfærdigt.

Måske hed han det ikke, men han havde brugt det som online alias i mange år - og jeg kan forestille mig mange lignende situationer, hvor folk har registreret deres PSN og XBL id, klan-navne eller lignende.
Gravatar #29 - jwl
20. nov. 2009 07:55
Jeg ser primært et problem med disse afgørelser at de ser domæner udelukkende som websider. Det var vist noget af det samme med eof.dk Et domæne der blev hyppigt brugt til mail, kode versionsstyring, ftp og lignende. Men websiden havde ikke noget indhold. Og det kan man åbenbart tabe sit domæne på.

Det er virkelig skræmmende så inkompetente folk der sidder og varetager den slags.

Jeg er helt med på at domænehajer ikke er acceptable, men kan man dokumentere at man bruger domænet aktivt og ikke bare har et banner med "Til salg for 10.000kr", så bør en tilfældig virksomhed ikke bare kunne komme og kræve det uden videre.

Og så forstår jeg simpelthen ikke logikken i følgende citat:

Men en pris på 500 kroner blev afvist. På den måde har han indikeret, at han var villig til at sælge domænet – bare til en højere pris, mener Orango.

Så fordi man afviser en bestemt pris, så viser man åbenbart at man godt vil sælge? WTF! Hvad skal man så gøre hvis man vil vise at man bare ikke er interesseret i at sælge?
Gravatar #30 - meinder
20. nov. 2009 07:55
Skriv til dem og sig de er nogle svin at stjæle en andens private domæne.

Jeg syntes han skal rive dem i retten og vinde det tilbage.

http://www.orango.nu/kontakt-orango.html

Gravatar #31 - Krushave
20. nov. 2009 07:57
Rent juridisk er afgørelsen faktisk helt ok, om man vil det eller ej. Idet at han ikke bruger siden til noget som kan siges at have forbindelse til hans alias Orango, mener man ikke at hans tilknytning til navnet er særligt stort. Det vil sige at for at kunne beholde domænet skulle der egentligt bare have været noget som kunne relateres til hans alias.

Man kan så diskutere Orango.nu's handlemåde i denne sag, og den er der nok ikke mange der vil være uenige i er på grænsen af hvad man kan tillade sig.

meinder (30) skrev:
Skriv til dem og sig de er nogle svin at stjæle en andens private domæne.

Jeg syntes han skal rive dem i retten og vinde det tilbage.

http://www.orango.nu/kontakt-orango.html


Det vil som sagt næppe give et andet resultat, da de vil foretage den samme vurdering, og jeg tvivler på udfaldet derfor vil blive anderledes.
Gravatar #32 - jwl
20. nov. 2009 07:58
Krushave (31) skrev:
Rent juridisk er afgørelsen faktisk helt ok, om man vil det eller ej. Idet at han ikke bruger siden til noget som kan siges at have forbindelse til hans alias Orango, mener man ikke at hans tilknytning til navnet er særligt stort. Det vil sige at for at kunne beholde domænet skulle der egentligt bare have været noget som kunne relateres til hans alias.


Vel ikke mere eller mindre end at Orango kan relateres til deres produkter. Det er bare et navn, for dem begge.
Gravatar #33 - meinder
20. nov. 2009 07:59
Så må de da bare hede .com eller .eu
Gravatar #34 - Sikots
20. nov. 2009 08:03
Så har jeg afsendt en mail til domæne klagenævnet for at høre hvordan jeg sikrer mit domæne med fremtidig "kidnapning".

Så må jeg se hvad de siger til det.

Jeg er rasende over den afgørelse - det er direkte idioti at fratage en mand, hans 9 år gamle domæne!
Gravatar #35 - Eniac
20. nov. 2009 08:03
#31 Det eneste juridiske der bør gælde er at han allerede har domainet før firmaet overhovedet eksisterede.

Det svarer reelt til at et firma kan komme og sige at de vil ligge på en given fysisk adresse, og så har dem der bor der bare at flytte.
Det er fuldkommen sindsygt.

Så må de sgu lave et nyt TLD der hedder .virk eller lignende.
Gravatar #36 - Mnemonic
20. nov. 2009 08:06
Sikots (34) skrev:
Så har jeg afsendt en mail til domæne klagenævnet for at høre hvordan jeg sikrer mit domæne med fremtidig "kidnapning".

Tak! Jeg vil meget gerne høre om deres svar - hvis altså du får noget fra dem.
Gravatar #37 - mrKayne
20. nov. 2009 08:08
Mnemonic (36) skrev:
Tak! Jeg vil meget gerne høre om deres svar - hvis altså du får noget fra dem.


Jeg tvivler lidt på at nogen vil få et svar i denne tid - hvis bare flere personer tænker lidt som #34, vil de få en masse masse mails..
Gravatar #38 - Adagio
20. nov. 2009 08:08
Har jeg lige sover over meget et halvt års tid? Er det den første april? Det her kan ikke være lovligt. Om han bruger sin private hjemmeside eller ej kan være ligemeget... først til mølle princippet skulle gælde*


*I hvert fald hvis det er så stor forskel fra oprettelse af domænet, til oprettelse af firma. Kan forstå det hvis følgende sker:
Dag1: FirmaX bliver oprettet
Dag2: Privat person ser at FirmaX.dk ikke findes og vælger at købe det, da her virker det som om privat personen udelukkende købte domænet for at sælge den til FirmaX... Med mindre denne person kan komme med en god grund til hvorfor hans private hjemmeside skal hedde FirmaX


Og som det er sagt, så bruger han trods alt email dertil, hvilket man ikke kan se ved bare at besøge hjemmesiden. Hvad hvis han havde noget liggende på sin side, som man kun kunne komme ind på hvis man kendte den rigtige sti og havde bruger/kodeord?

Jeg vil mene at alle folk er villige til at sælge deres private hjemmeside, hvis prisen er i orden (om vi snakker om prisen er 20 kr. er 2 millioner er ligemeget), så at bruge det argument er da hul i hovedet.
Dog 500 kr. er i hvert fald for lidt, tror ikke der er mange der er interesseret i at sælge deres hjemmeside for sølle 500 kr. og da slet ikke hvis man er en af de heldige der har en <nickname>.com (eller .dk) hjemmeside
Hvis jeg finder en privat hjemmeside, som jeg godt vil have domænet på, opretter jeg da bare lige et firma med samme navn, tilbyder ejeren 50 kr. og hvis de afslår pga. beløbet er for lidt, så får jeg bare overdraget domænet til mig, da det så er tydeligt at penge er en grund til at de ikke gidder sælge (som jo er argumentet i denne sag)
Hvis samme regel skulle bruges i virkeligheden kunne man jo sagtens se følgende situation ske:
På Megagade (i by X) er det tilladt både at have virksomhed og private boliger. På Megagade 7 (by X) bor fru Olsen, hvor hun nu har boet i 20 år
For 2 år siden startede et firma på Megagade 7 (i by Y), de valgte at kalde firmaet for Megagade7. Nu vil de så udvide til by X, hvor de så ønsker at have firmaet på Megagade 7. De kontakter fru Olsen og siger at de vil købe hendes hus for 500.000 kr, men hun afslår med begrundelse at prisen er for lav
Firmaet kontaker så kommunen og siger de vil have overdraget hendes hus til dem, da hun "kun bruger den til privat" og "hun tydeligtvis kun har penge i tankerne, da hun ikke ønsker at sælge til vores tilbudte pris", hvorefter kommunen giver firmaet ret og fru Olsen skal nu flytte fra sit hjem
Total absurd sitation? Jep... Men er nøjagtigt det samme, bortset fra at det ikke er på internettet men i den virkelige verden
Gravatar #39 - LordMike
20. nov. 2009 08:10
Sikots (34) skrev:
Så har jeg afsendt en mail til domæne klagenævnet for at høre hvordan jeg sikrer mit domæne med fremtidig "kidnapning".


Overvejede det... Nu gør jeg det også...
Gravatar #40 - Sikots
20. nov. 2009 08:10
mrKayne (37) skrev:
Jeg tvivler lidt på at nogen vil få et svar i denne tid - hvis bare flere personer tænker lidt som #34, vil de få en masse masse mails..

Hvilket er præcis hvorfor jeg har gjort det.

Mit domæne er tilpas fucked up til at det ikke giver mening for et firma at kalde sig det.
Men omvendt "man skal aldrig sige aldrig".

Netop at få belyst for dem, indirekte, at sagens afgørelse er horribel er mit ønske. Derudover ville jeg da godt se hvad de vil svare mig. Jeg forventer at få et svar, ellers må jeg jo rykke dem.

Dog tror jeg at det er ligesom alle andre offentlige institutioner, jeg hører noget om et par år når denne sag er glemt, og så er den første mail vel noget i retning af "Er du stadig bekymret, skal vi stadig kigge på denne sag?"

#36:
Jeg sørger for at poste svaret herinde når jeg får det :)
Gravatar #41 - Krushave
20. nov. 2009 08:14
jwl (32) skrev:
Vel ikke mere eller mindre end at Orango kan relateres til deres produkter. Det er bare et navn, for dem begge.


Orango vil da trods alt nok bruge siden til at promovere deres virksomhed. Han bruger ikke domænet til andet end samling af søgemaskiner, hvilket vel ikke kan siges at have noget at gøre med hans alias.
Gravatar #42 - el_barto
20. nov. 2009 08:16
Krushave (41) skrev:
Orango vil da trods alt nok bruge siden til at promovere deres virksomhed. Han bruger ikke domænet til andet end samling af søgemaskiner, hvilket vel ikke kan siges at have noget at gøre med hans alias.


Så hvis jeg har telefonnummerer 86 86 86 86 og Leasy synes det kunne være fedt at få, så må de bare tage det? For jeg bruger det jo ikke "så meget". Bæ.
Gravatar #43 - mrKayne
20. nov. 2009 08:18
LordMike (39) skrev:
Overvejede det... Nu gør jeg det også...

Jeg selv har også lige gjort det, man må hellere sikre hvad man kan, mens man kan gøre det.
Gravatar #44 - Krushave
20. nov. 2009 08:19
el_barto (42) skrev:
Så hvis jeg har telefonnummerer 86 86 86 86 og Leasy synes det kunne være fedt at få, så må de bare tage det? For jeg bruger det jo ikke "så meget". Bæ.


Den sammenligning er jo helt ude i hampen. Der er her tale om domænenavne og dermed (Sjovt nok...) lov om domænenavne. Og ud fra den foretages der altså en vurdering på hos hvem tilknytningen er størst, og det faldt altså ud til firmaets fordel her.
Gravatar #45 - myplacedk
20. nov. 2009 08:20
Eniac (35) skrev:
Det svarer reelt til at et firma kan komme og sige at de vil ligge på en given fysisk adresse, og så har dem der bor der bare at flytte.

Sjovt nok, så er alle huse på en længere vejstrækning her i nærheden netop væltet, for at gøre plads til et nyt industri-område.
Gravatar #46 - LordMike
20. nov. 2009 08:20
#44

Selvom det har ens f'ing email?!?
Gravatar #47 - mrKayne
20. nov. 2009 08:20
Krushave (44) skrev:
Den sammenligning er jo helt ude i hampen. Der er her tale om domænenavne og dermed (Sjovt nok...) lov om domænenavne. Og ud fra den foretages der altså en vurdering på hos hvem tilknytningen er størst, og det faldt altså ud til firmaets fordel her.


Så du siger at en person der har haft et domænenavn i 9 år, ikke har en stor tilknytning til det? Du siger at en email ikke er en stor tilknytning?

- Se, dét er helt hen i hampen!
Gravatar #48 - jwl
20. nov. 2009 08:21
Krushave (41) skrev:
Orango vil da trods alt nok bruge siden til at promovere deres virksomhed. Han bruger ikke domænet til andet end samling af søgemaskiner, hvilket vel ikke kan siges at have noget at gøre med hans alias.


Igen, han bruger ikke WEBSIDEN til noget nej. Men du gør altså samme fatale fejl som klagenævnet her, at betragte domæner som websider. De kan bruges til meget andet. Hvorfor skal det ikke anerkendes? Hvorfor er det kun en webside man kan beskytte sig med?
Gravatar #49 - mrKayne
20. nov. 2009 08:22
Man skal vel skrive med stor fed skrift på sin hjemmeside, som man kun bruger til mail:

WEBADRESSEN BRUGES LIGELEDES TIL E-MAIL
Gravatar #50 - Target
20. nov. 2009 08:22
Personligt synes jeg det er grotesk, at dette kan ske med .dk domainer, da der efter min mening bør være lige adgang og ret til disse domainer for henholdsvis private og virksomheder.
Noget helt andet er .com domainer, som netop er rettet mod kommercielle virksomheder. Her synes jeg, at virksomheder bør have førsteret (om ikke endda eneret)
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login