mboost-dp1

Sidebars

microsoft project xcloud streamingtjeneste spil dato oktober xbox cloud streaming google stadia / Newz.dk

Microsoft

Microsofts streamingtjeneste til spil kommer en måned før Google Stadia

- Via engadget -

Microsofts Project xCloud kommer i en preview-version i oktober og lader dig desuden lave din Xbox om til din egen private streaming-server.

Udover deres kommende Xbox afslørede Microsoft også enkelte nye detaljer om deres kommende streamingtjeneste Project xCloud.

Måske vigtigst annoncerede selskabet, at spil-tjenesten kommer i preview-form til oktober – én måned før Googles konkurrerende Stadia-tjeneste. 

Tjenesten vil, ligesom Stadia, lade dig streame Xbox-spil til en række enheder som telefoner, tablets, fjernsyn og computere.

Her har Microsoft en fordel, fordi xCloud vil kunne understøtte alle Xbox One-titler, hvilket giver tjenesten mere end 3.500 spil at arbejde med, hvilket kan sammelignes med de 31 titler, som Google Stadia lanceres med.

Microsoft afslørede desuden, at de lancerer en ny Console Streaming-funktion. Den lader dig lave din Xbox One om til en privat server, hvor man så gratis kan streame spil til andre enheder.

Sony har en lignende funktion i Playstation Remote Play, men Microsofts erfaring med cloud-tjenester kunne meget vel betyde bedre ydeevne.

Microsoft har endnu ikke sagt, hvad xCloud kommer til at koste, men tjenesten vil formentlig være konkurrencedygtig i forhold til Stadia, der indledningsvis koster 69 kroner om måneden – læs mere her.

Gå til bund
Gravatar #1 - CBM
10. jun. 2019 12:46
Trin 1 opret spil streaming tjeneste
Trin 2 gør flere og flere spil exclusive til din tjeneste
Trin 3 sæt abonnement prisen op

Gravatar #2 - Ni
10. jun. 2019 19:48
#1 Den mangler vi stadig at se på tv streaming :-)

Umiddelbart ser konkurrencen ud til at blive hård mellem ms/sony på den ene side og google på den anden. Derudover kommer apple også med en spil/download tjeneste

Ingen af parterne er den mest oplagte vinder, men når ms og sony finder sammen mod de to andre, så er forventningen fra deres side nok, at kampen bliver ben hår...
Gravatar #3 - Ufomekaniker
10. jun. 2019 20:39
Apple vil gerne ind på spil markedet. Men ikke med high end spil. Det er vist kun casual gaming som jeg forstår det. No bells and whistles som de siger derovre.
Gravatar #4 - CBM
11. jun. 2019 12:02
#2: spil markedet != film branchen
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login