mboost-dp1

Microsoft

Microsoft relancerer Windows Live Essentials (beta)

- Via Windows Live - , redigeret af Pernicious

Microsoft Live team har, endnu engang, opdateret deres pakke af Windows Live-programmer, som tidligere beskrevet på newz.dk; disse inkluderer bl.a. Messenger, Mail, Writer og Photo Gallery.

I den forbindelse har pakken skiftet navn fra Windows Live Wave 3 til Windows Live Essentials.

Teamet skriver på deres blog, at de nu er et stort skridt nærmere den færdige version, og at denne pakke skulle være den sidste betaversion.

Af nyheder skal nævnes et helt nyt Windows 7-inspireret GUI (se screenshots), flere ændringer i placeringen af elementer i især Messenger, farvekodning af e-mailkonti i Mail, muligheden for at indsætte video og albums direkte i blogindlæg i Writer og ikke mindst Direct3D 9-integration, der ses på både GUI’en og i forbindelse med visningen af billeder i Photo Gallery.

Skønt den nye betaversion har fået god omtale i forbindelse med den bedre integration med online-delen Windows Live Services, har den også fået et par bemærkninger med på vejen.

Bl.a. advarer Messenger Stuff, at Windows Live Essentials ikke er kompatibel med den nuværende udgave af Messenger Plus!. Endvidere rapporterer de, at der kan være problemer med at logge ind, hvis man bruge antivirussoftware fra AVG.

Folkene fra LiveSide har også bidt mærke i den store tilføjelsespakke, der bliver installeret i baggrunden, når man henter programpakken. De medgiver dog, at tilføjelserne får Windows Live Essentials til at køre bedre.

Har man lyst at prøve Windows Live Essentials, kan man hente den tilhørende web-installer fra download.live.com. Man kan gennem den selv bestemme, hvilke programmer man ønsker at hente.

Gå til bund
Gravatar #1 - ph1l
18. dec. 2008 08:11
Og hvis man så vil af med reklamer i denne version, så er Apatch igen ude med patchen!

Hent det her: http://apatch.org/files/index.php?ACT=dl&id=23
Gravatar #2 - inckie
18. dec. 2008 08:20
Kun mig den savner version 6 af MSN Messenger, imo den bedste klient uden alt det "pang pang" crap, som ingen bruger alligevel
Gravatar #3 - Bocaj
18. dec. 2008 08:24
Inckie (2) skrev:
Kun mig den savner version 6 af MSN Messenger, imo den bedste klient uden alt det "pang pang" crap, som ingen bruger alligevel


Jeg savner hestevognen, biler er fyldt med for meget "pang pang" som ingen bruger :P
Gravatar #4 - Bllets
18. dec. 2008 08:47
#2
Version 6 virkede så utrolig kedelig og langsom, at selv IE6 virkede mere moderne.
Gravatar #5 - -N-
18. dec. 2008 09:00
#2 Det mest af crappet kan man fjerne, alle menuer osv så du faktisk næsten kun har en ICQ2000 klient tilbage.
Gravatar #6 - Izaaq
18. dec. 2008 09:20
Det er ret fascinerende, hvor mange penge Microsoft kan pumpe i deres tools, som ikke rigtigt fænger alligevel. Det er som om, deres produkter mangler en eller anden form for sjæl eller gennemtænkt koncept.

Tag f.eks. de tools Google laver. De har forstået det. Ultrasimpelt interface som kører imponerende hurtigt. Ikke noget fis og blingbling. Toolsne gør lige præcist det, man forventer, og hogger ikke alle resourcerne i ens pc.

Den nye Live Messenger, hvad kan den egentligt? 99% af brugerne bruger den jo bare til at chatte, og der er den indbyggede chat-feature i GMail jo egentligt rigeligt.

Måske er jeg bare for meget fokuseret på effektivitet, men jeg kan virkelig ikke fatte, hvorfor der skal være en smørre af farvelade rundt om et chatbillede. Flere af de screenshots, der er præsenteret under linket viser en chat-boks, hvor kun 40-50% af arealet er chat. Resten er enten reklamer eller overfløde barer og shit.
Gravatar #7 - Magten
18. dec. 2008 09:30
Some win some lose.. Nogen kan lide det, andre kan ikke - lev med det..

Messenger bliver idag brugt af rigtig mange brugergrupper.. Jeg synes til dels det er gået lidt over kanten med smarte funktioner og udseende, men nogle af tingene kan jeg godt lide.. Bl.a. det meget bløde og "varme" udseende det har fået er jeg ret glad for.. Jeg hader kedelige firkantet programmer uden lidt lir til øjet..Izaaq (6) skrev:
Flere af de screenshots, der er præsenteret under linket viser en chat-boks, hvor kun 40-50% af arealet er chat. Resten er enten reklamer eller overfløde barer og shit.
Nu er det rent faktisk muligt at trække i stort set alle kanter af selve chat vinduet, så man selv kan tilpasse det, så hvad er problemet?

Izaaq (6) skrev:
Det er ret fascinerende, hvor mange penge Microsoft kan pumpe i deres tools, som ikke rigtigt fænger alligevel.
Rettelse: Det fænger ikke dig.. Der er med garanti andre som er vilde med de ting du ikke kan lide..

Izaaq (6) skrev:
Tag f.eks. de tools Google laver. De har forstået det. Ultrasimpelt interface som kører imponerende hurtigt. Ikke noget fis og blingbling. Toolsne gør lige præcist det, man forventer, og hogger ikke alle resourcerne i ens pc.
Man kan heller ikke sammenligne de to virksomheder.. Google laver tingene simpelt som du siger, men andre kræver altså mere end det, og det opfylder MS så..
Gravatar #8 - Tumleren
18. dec. 2008 09:34
Izaaq (6) skrev:
Flere af de screenshots, der er præsenteret under linket viser en chat-boks, hvor kun 40-50% af arealet er chat. Resten er enten reklamer eller overfløde barer og shit.


Sådan ser mit msn-vindue for det meste ud, medmindre jeg af en eller anden grund vil se display-billeder: http://peecee.dk/upload/view/145398/full

Så nej, det er ikke kun 40-50% der er chat - Kun hvis man ønsker det.

Synes desuden slet ikke det er lige så slemt med reklamer og shizzle som det har været - Jeg lægger i hvert fald ikke lige så meget mærke til dem som jeg har gjort før. Er virkelig glad for et nye MSN som jeg har brugt en Beta af i et stykke tid nu. Mega praktisk lige at kunne share nogle billeder uden at skulle til at sende dem eller noget. De personlige sign-in lyde der er, er altså også ret sjove at pisse vennerne af med, for så bagefter selv at blive irriteret af dem; alt sammen i sjov selvfølgelig.
Synes det er den mest vellykkede version indtil videre, den kan customizes en hel del og fylder kun så meget man vil have den til.
Gravatar #9 - lindysign
18. dec. 2008 09:34
#2 Brug evt. Pidgin, så er du fri for reklamer og pang pang, samt den kan snakke med flere klienter. ;)

Ang. reklamerne, så er de rigtigt irriterende, men de kan fjernes som nævnt tidligere i tråden med Apatch.

Desværre må vi alle leve med 80% crap, når ingen rigtig er villige til at skifte til Pidgin eller andre alternativer... Jeg husker de gode gamle dage med ICQ som værende ret gode, men de mistede markedet fordi de også fulgte reglen: Udvikle, indvikle og afvikle.

Gad vide om googlechat har en chance pga. den enkelthed engang i nærmeste fremtid. Det ville ikke gøre mig noget, og det ville heller ikke gøre mig noget at skifte til pidgin. ;)

Gravatar #10 - rum_
18. dec. 2008 12:12
Jeg er nu altid været glad for Messenger, og ja der er dage man ikke kan logge på eller andre bugs men sådan er det og især for MS produkter men derfor skal man heller ikke tude, man ved hvad man går ind til.

Det eneste der generere mig med messenger er at man ikke kan se om der er opdateringer og hvilken version de har tilrådighed på siden, man er bare nød til at hente og installere og kigge i "Om" om der er en ændring, det er noget lame!
Gravatar #11 - mazing
18. dec. 2008 19:50
Enig med #2.. Udover at designet i v6 var ret grimt, så synes jeg også det bare er gået ned af bakke..

Måske er jeg bare underlig og gnaven, men alle de åndsvage funktioner de har proppet i MSN siden da, som "blink" fik det hele til at virke meget barnligt og jubii-chat-agtigt..

Brugte MSN lige indtil den ville tvinge mig til at opgradere.. Det var dråben ;) Har brugt Pidgin siden da...

I dag er det endnu værre.. Bundled med alt mulig "Live" skrammel, som langt de fleste fra Familien Danmark bare installerer.

/rant over
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login