mboost-dp1

Apple

Apple frigiver nødsikkerhedsopdateringer til at rette nul-dages fejl udnyttet af Pegasus-spyware på iPhones

- Via The Hacker News -

Apple har frigivet “nødsikkerhedsopdateringer” til iOS for at rette to nul-dages fejl, der er blevet udnyttet til at levere Pegasus-spyware på iPhones.

Den ene fejl blev opdaget af Citizen Lab ved University of Toronto, mens den anden blev fundet internt af Apple med hjælp fra Citizen Lab.

Citizen Lab har også afsløret, at fejlene er blevet brugt som en del af en “nul-klik iMessage-bombe” kaldet BLASTPASS.

Udnyttelsen kunne kompromittere iPhones uden nogen interaktion fra offeret. Apple har hidtil rettet i alt 13 nul-dages fejl i deres software alene i år.

Nyheden om nul-dagene kommer samtidig med, at den kinesiske regering angiveligt har forbudt embedsmænd fra at bruge iPhones og andre udenlandske enheder til arbejde.

Opdateringerne er tilgængelige for forskellige enheder og operativsystemer.

Gå til bund
Gravatar #3 - tiaraplural
15. apr. 2024 09:49
Vi kan ikke benægte Apples bestræbelser på løbende at opdatere og rette softwarefejl https://techxplore.com/news/2023-09-apple-iphone-f... mario games
Gravatar #4 - isabellemonica51
29. apr. 2024 07:08
Hurtigt lån tilbud på 24 timer
E-mail: [email protected]
Hvis du har brug for et kviklån for straks at afslutte alle dine økonomiske bekymringer? du kan låne mellem €2000 og €90.000.000 med en lav rente på 3%. Du modtager lånet indenfor 24 timer efter betaling er sendt. Det er hurtigt og pålideligt, målet med dette private lån er at gøre penge tilgængelige for mennesker i nød. For andre spørgsmål eller svar vedrørende lånet, skriv til mig på e-mail: [email protected]
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login