oneplus 7t pro specs dato pris læk rygte / Newz.dk

OnLeaks / Pricebaba

Læk afslører OnePlus 7T og 7T Pro: Kommer i oktober (opdateret)

- Via engadget -

OnePlus opgraderer deres flagskibe fra tidligere i år med en bedre processor og mere til.

Det næste sæt OnePlus-telefoner nærmer sig, kan den velkendte OnLeaks afsløre sammen med Compareraja.

Som det også plejer at være tilfældet med T-modellerne, så tilbyder OnePlus 7T og 7T Pro ikke den store ændring sammenlignet med OnePlus 7-modellerne fra tidligere i år, men der er stadig enkelte forbedringer. 

Den største ændring er tilsyneladende sket med den almindelige OnePlus 7T-model, der næsten er kommet op på niveau med Pro-modellen, hvis man ser bort fra 90 Hz-skærmen og kameraet.

Derudover er begge T-modeller blevet opgraderet med en Snapdragon 855+-processor, der klarer VR og spil bedre end den almindelige Snapdragon 855-processor.

Både OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro vil, ifølge lækket, blive afsløret den 10. oktober og vil kunne købes den 15. oktober.

Se alle specifikationerne på compareraja her.

Læs også OnePlus 7 Pro afsløret med en af de bedste smartphone-skærme.

Opdatering:

OnePlus har bekræftet, at OnePlus 7T-modellerne er på vej.

Ovenstående læk var samtidig delvist korrekt i forhold til lanceringsdato. OnePlus afholder et afsløringsevent den 26. september i USA, imens europæere får et event den 10. oktober, der var den rygtede dato.

Gå til bund
Gravatar #1 - Michael Bach
16. sep. 2019 09:45
Oneplus 7 Pro er virkelig en lækker telefon så den bliver nok billigere efter disse udgivelser.
Gravatar #2 - antimate
16. sep. 2019 09:50
Michael Bach (1) skrev:
Oneplus 7 Pro er virkelig en lækker telefon så den bliver nok billigere efter disse udgivelser.

forhåbelig. gad også virkelig at få fat i en billigere 90Hz skærm til ens mobil.
Gravatar #3 - larsp
16. sep. 2019 10:42
Ser ud til at de har droppet den bøjede skærm fra Oneplus 7 pro. Det kan gå hen og blive interessant. Selvom jeg vil være ked af at give afkald på minijack, wireless charging*, waterproofing* og den kompakte størrelse min Galaxy S7 har. Det er STADIG svært at finde en værdig upgrade.

*gætter lidt her
Gravatar #4 - antimate
16. sep. 2019 11:16
larsp (3) skrev:
Ser ud til at de har droppet den bøjede skærm fra Oneplus 7 pro. Det kan gå hen og blive interessant. Selvom jeg vil være ked af at give afkald på minijack, wireless charging*, waterproofing* og den kompakte størrelse min Galaxy S7 har. Det er STADIG svært at finde en værdig upgrade.

*gætter lidt her

well. one plus bruger ikke IP standard da den licens ville koste 180 kr ish pr enhed. så det er sparet væk. og erstattet med deres egen test som er set som "varm luft" da det ikke er anerkendt af andre parter. men det betyder ikke IRL senarie. det er bare juridiske diplomati pladder. og hvis one plus sagde den var tilsvarlig vandtæt til det meste. og lidt støv regn ville slå den ihjel, mon nu ikke man havde hørt en hel del flere skandale problemer? ;) power of words! så IP rating for du ikke. kun ONE plus egne ord. (og spare de 180kr ish)
men altid. det skader intet at vente et par uger/måned efter et nyt produkt er frigivet til man smider penge efter det. så har der været folk som har gennemtestet deres mobil og man kan høre hvad de har at sige.

kilde: https://www.trustedreviews.com/news/oneplus-7-wate...

manglende jack stik? tjoe. den del havde jeg sQ glemt :/ what a sad sad trend :'/
Gravatar #5 - ToFFo
16. sep. 2019 12:34
Stadig ingen trådløs fucking opladning, god damn it...
Gravatar #6 - larsp
16. sep. 2019 13:00
Hvorfor er det så svært at finde en tlf med det hele...:

Xiaomi Mi 9 wireless charge: ja, jack: nej
Redmi K20 wireless charge: nej, jack: ja

Begge har et ret blæret kamerasetup med wide, normal og tele, men IKKE optisk stabilisering og lowlight performance lider under det. Hvor meget er lidt svært at blive klog på, men umiddelbart synes jeg at min oldgamle Galaxy S7 lowlight performance ser bedre ud en disse sprit nye flagskibe >:(
Gravatar #7 - stefsims
16. sep. 2019 22:31
Der er forskel på tele kameraerne på de to modeller. Færre pixel og langsomere blænde på Pro'en. Men de andre kameraer er ens.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login