microsoft project xcloud live demonstration google spil streaming / Newz.dk

Microsoft

Inden Google-afsløring: Microsoft demonstrerer xCloud-spilstreaming

Google teaser en stor spil-relateret afsløring, imens Microsoft nu har demonstreret deres kommende streaming-teknologi.

Der er lagt op til lidt af en streaming-kamp i år, når både Microsoft og Google lancerer deres spil-tjenester.

Således valgte Google at udgive en teaser til en kommende spil-afsløring samme dag, som Microsoft valgte at lave en demonstration af deres kommende Project xCloud, der blandt andet lader dig streame Xbox-spil til en mobil. 

Det var også lige præcis det, Microsoft viste i nedenstående video. De viser nemlig en person spille “Forza Horizon 4” på en Android-telefon med en Bluetooth-forbundet  Xbox One-controller.

I samme video forklarer de, at xCloud ikke skal erstatte konsoller, men tjenesten skal i stedet give samme muligheder og alsidighed til gamere, som dem musik- og film-streamere nyder godt af.

Samme dag kunne Google afsløre en teaser til deres Game Developers Conference-begivenhed, hvor de vil afsløre ‘Googles vision for gamings fremtid’.

Denne afsløring har formentlig også noget at gøre med Googles Project Stream, der tidligere er blevet testet ved at lade brugere spille “Assassin’s Creed Odyssey” i deres browsere – læs mere her.

Googles GDC-afsløring sker den 19. marts.

Gå til bund
Gravatar

#1 CBM 14. mar. 2019 07:58

Da jeg var teenager, der havde vi amigaer at spille på, og vi var glade!
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login