google chrome projekt stream browser streaming spil / Newz.dk

Ubisoft

Google tester streaming af computerspil i Chrome-browseren

, indsendt af modgaard

Google er på vej til at teste streaming af store spil direkte i deres Chrome-browser.

Vi er muligvis på vej mod en fremtid, hvor man ikke behøver en konsol eller kraftig computer for at køre store spil – hvert fald, hvis det står til Google.

Google har nemlig afsløret Project Stream, og de begynder tests af teknologien denne uge.

Google skriver, at streaming er kommet langt i det seneste år med film, tv og musik, men spil er en større udfordring, fordi det kræver et minimum af forsinkelse.

Søgegiganten tester projektet fra på fredag af, hvor deltagere vil kunne spille det kommende “Assassin’s Creed Odyssey” direkte i deres Chrome-browser.

For at være med til at teste streaming-teknologien skal man først og fremmest bo i USA, men der kræves også en internethastighed på mininum 25 Mbit.

Google blev i sommers rygtet til at være på vej med en spilplatform, der skulle være baseret på streaming, hvilket passer sammen med dette nye projekt – læs mere her.

Gå til bund
Gravatar

#1 CBM 3. okt. 2018 07:12

mon det så kommer til chromecast?

ikke at det får mig til at bruge chrome
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)
Gravatar

#2 karoelle 3. okt. 2018 14:47

OK!Buger Chrome og Chromecast, så det er interressent
Gravatar

#3 Athinira 4. okt. 2018 02:35

#0 skrev:
For at være med til at teste streaming-teknologien skal man først og fremmest bo i USA, men der kræves også en internethastighed på mininum 25 Mbit.

Det er lidt komisk, i betragtning af at adgangen til hurtigt internet i USA generelt halter ;-)
Finder du mig, så indlever mig venligst i receptionen.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login