google home mini officielt danmark dansk tale / Newz.dk

Google

Googles smart-højtalere kommer snart officielt til Danmark

Google Home og Home Mini kan begge snart købes officielt i Danmark med dansk AI-assistent.

Senere i oktober vil det være muligt at købe smart-højtalerne Google Home og Google Home Mini officielt i Danmark for første gang – med en dansk talende Google Assistant.

Næsten to år efter den første Google Home blev udgivet i USA, så kan man nu forudbestille Google Home og den mindre Home Mini på den danske Google Store og snart købe dem hos danske forhandlere.

Det vil således være muligt på dansk at bede smart-højtalerne om eksempelvis at spille musik eller slukke for lyset, hvis man har installeret Phillips Hue eller LIFX-lamper – eller bare bede dem om at google noget for en.

Google Home Max, der er den større version af smart-højtaleren med forbedret lyd, har dog ikke fået nogen dansk udgivelse endnu, ligesom at Googles nyligt afslørede smart-display, Google Home Hub, heller ikke kommer til Danmark foreløbig.

Google Home og Home Mini kan fås i Danmark fra den 24. oktober, hvor den almindelige smart-højtaler har en vejledende pris på 1.149 kroner og Mini-versionen koster 449 kroner.

Gå til bund
Gravatar

#1 brostenen 11. okt. 2018 12:30

Min svigerfar købte en fra usa, for lidt over et års tid siden. Jeg må sige at den virker som sådan fint nok. De skulle jo så snakke engelsk til den, og det kunne godt give lidt knas i det hele taget. Heh' en dansker der snakker engelsk er ikke altid lige nemt at få mekanikken til at forstå.

De har mest af alt benyttet den til og tænde/slukke/dæmpe lys i stuen's lamper, samt afspille musik med.
Min blog: http://to9xct.blogspot.com

001100 010010 011110 100001 101101 110011

Glad og tilfreds Linux desktop bruger.
Gravatar

#2 ToFFo 11. okt. 2018 12:50

Så kan han jo glæde sig til at den snart forstår dansk.

Den forstår faktisk dansk rigtig godt, og jeg er noget imponeret over hvor god og flydende responsen er på de google home højttalere der taler dansk. Har fået en tester med dansk og det virker fremragende.
Der findes ikke pingviner på nordpolen. Who gives a shit??
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login