google home hub smart display højtaler skærm / Newz.dk

Google

Google lancerer deres første smart-display til at styre dit smart-home

Google lancerer deres første såkaldte smart-display i stil med Amazons Echo Show og Facebooks Portal.

Facebook har lige afsløret deres smart-display med navnet Portal, og nu følger Google trop og afslører den allerede lækkede Google Home Hub.

Home Hub bruger Google Assistant og har samme hjælpsomme funktioner som de eksisterende Google Home-højtalere, men derudover har den en 7-tommers LCD touch-skærm, der giver den nye funktioner.

Google Search, Maps, Calendar, YouTube og Fotos er alle blevet optimeret til det nye smart-display, så man kan få AI-assistance på nye måder.

Google har af privacy-årsager bevidst valgt ikke at inkludere et kamera på smart-displayet, som det ellers er tilfældet med Amazons Echo Show og Facebooks Portal, hvor sidstnævnte er lavet specifikt til videopkald.

Skærmen justerer automatisk lyset i forhold til den omkringliggende belysning, og når man ikke bruger det, kan smart-displayet bruges som en digital billedramme, der viser billeder via Google Fotos.

Smart-displayet kommer ikke til Danmark til at starte med og sælges indledningsvis faktisk kun i USA, Storbritannien, og Australien fra den 22. oktober til en pris på 149 dollars.

Gå til bund
Gravatar

#1 kgp43 11. okt. 2018 09:43

Nej tak, jeg vil ikke overvåges mere end jeg allerede bliver.
Sådan noget crap kommer ikke indenfor i mit hjem.

Jeg har tidligere været noget af en "google fanboy"... det er jeg sku ikke mere.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login