facebook vaccine vaccination misinformation pop-up beskeder notifikationer instagram / Newz.dk

Pixabay

Facebook introducerer pop-up-beskeder til at stoppe misinformation om vacciner

- Via CNN - , indsendt af arne_v

Både Facebook og Instagram vil snart have pop-up-vinduer med faktuel information om vacciner.

Facebook har længe talt om det og har allerede indført tiltag, der skal bekæmpe den omfattende spredning af misinformation, når det kommer til vacciner.

Nu er det sociale medie klar til at udrulle pop-up-beskeder, som man kan se nedenfor, der sender brugere videre til organisationer som World Health Organization (WHO).

Beskederne vil både komme frem på Facebook og Instagram, når man søger vaccine-relateret indhold, besøger vaccine-relaterede Facebook-grupper eller klikker på vaccine-relaterede hashtags på Instagram.

I USA bliver man sendt videre til Centers for Disease Control (CDC), og i resten af verden er det WHO, der informerer om vacciners vigtighed.

Dette tiltag indføres samtidig med, at der er kommet flere udbrud af mæslinger rundt omkring i verden.

1.200 tilfælde er blevet opdaget i USA, og i Europa har Albanien, Tjekkiet, Grækenland og Storbritannien alle mistet deres status som mæslingefri, efter sygdommen tidligere har været meldt udryddet.

Læs også Instagram vil begynde at advare mod misinformation om vacciner.

Gå til bund
Gravatar #1 - antimate
5. sep. 2019 15:58
og det skulle hjælpe imod folk der har sat sig for at vancinen er ondskaben selv? folk som har fået twisted hjernecellerne for hårdt eller bare generelt er blevet tabt lidt for ofte som børn. at en advarsel som de højst sansynlig ser som "hjernevask" frem for sandhed. at det er propaganda frem for sandt.

vist ikke helt gennemtænkt. det burde være ulovligt at forhindre vacination andet end hvis der er en lægelig erklæring der stopper det. (1 ud af 1 mio der er overfølsom for vacination)
Gravatar #2 - LaFall
5. sep. 2019 20:08
#1 Kan sige så meget at det havde hjulpet mig, da manglen på information fra sygehus og staten er massiv. Det at vise andre menneske tillid til at de selv er i stand vælge ved at præsentere dem for faktuel information, tror jeg har langt større effekt end man regner med.
Gravatar #3 - EmilKampp
6. sep. 2019 05:16
Det hjælper ikke på dem, som allerede er overbevist, men man skal aldrig diskutere med idioter, så det er sasynligvis ikke dem, som FB henvender sig til, men som #2 siger, så vil det hjælpe til at dæmme op for tilstrømningen af nye tilhængere af idéen.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login