mboost-dp1

Shutterstock

Dommer afviser Trumps retssag mod Twitter

- Via engadget -

Dommer James Donato fra San Franciscos føderale distriktsdomstol har afvist den retssag, Donald Trump anlagde mod Twitter sidste år i et forsøg på at få sin konto tilbage.

Det oplyser Engadget.

Det sociale netværk suspenderede permanent den tidligere præsidents konto, efter at hans tilhængere stormede Kongressen i januar 2021.

I en meddelelse citerede Twitter især to af Trumps tweets, som ifølge selskabet opmuntrede og inspirerede folk til at gentage de kriminelle handlinger, der fandt sted på Kongressen den 6. januar sidste år.

Den tidligere præsident var en ivrig Twitter-bruger og dannede efterfølgende sit eget sociale netværk kaldet Truth Social i kølvandet på sin suspendering.

For nylig fortalte han CNBC, at han ikke har tænkt sig at vende tilbage til Twitter, selv hvis Elon Musk ophæver forbuddet.

Ifølge en nylig rapport fra Daily Beast har Truth Social 513.000 daglige aktive brugere sammenlignet med Twitters 217 millioner.

Gå til bund
Gravatar #1 - p1x3l
10. maj 2022 12:28
De kan vel gøre som det passer dem det deres butik/platform de bestemmer selv hvem vil servicere...

At han tuder og bruger advokater undre ingen men for en gang skyld fornuftigt udfald...
Gravatar #2 - arne_v
10. maj 2022 13:56
#1

Ja. Den sag var tabt på forhånd.

Ytringsfrihed giver ikke ret til publisering hos et privat firma.

For 50 år siden kunne en avis afvise at bringe ens læserbreve. Idag kan Facebook og Twitter afvise at lade en poste på deres platform.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login