mboost-dp1

Flickr - Michael T. Gilbert

Computernørdens dage er talte

- Via Version2 - , redigeret af Pernicious

Jakob Lyngsø, direktør for IT-Branchen, proklamerer uden tøven, at stereotypen på computernørden, der indtager pizza og cola i store mængder foran sin computerskærm, er en saga blot i it-branchen.

Lyngsø beretter, at de tekniske hårde specialister ikke længere er dem, som sætter det afgørende præg på den hastige it-udvikling. Han fortæller endvidere, at fremtidens vigtige kompetencer er projektledelse og management – altså ledelsesmæssige kompetencer, og ikke længere de hårde tekniske specialister.

Jakob Lyngsø, direktør – IT-Branchen skrev:
Udviklingen indenfor it er som syerskerne i Herning. Der sidder ikke længere nogen herhjemme og massefabrikerer tøj ved symaskinerne…





Gå til bund
Gravatar #1 - KosmosDK
4. sep. 2007 05:46
Jamen derfor kan man da godt drikke cola og spise pizza mens kaffen står og brygger. :)
Gravatar #2 - Geek.Lund
4. sep. 2007 05:49
Det er jeg helt enig i.
Selvom jeg ikke drikker kaffe! Eller cola... MEN Pizza, det spiser jeg!
Gravatar #3 - xstefan
4. sep. 2007 05:52
hurra???..... så er vi jo blevet jobløse nu :(

;)
Gravatar #4 - larskhansen
4. sep. 2007 05:53
Den stereo type findes hvis ikke mere - og hvis den gør tror jeg ikke at de vil kendes ved det :o)

#3 - nullermænd - jeg gad godt se vores project manager styre/konfigurer en server og lign :o) Det ville blive årets sjoveste dag...
Gravatar #5 - Cream[DONut]
4. sep. 2007 05:56
Han lyder som en type jeg gerne ville bytte 2 af for en kompetent programmør / designer.

At kunne udnytte outsourcing effektivt og holde kvaliteten oppe, kræver netop at man fokuserer på at beholde kerne kompetencer.

Heriblandt projektledelsen, men også programmørere og designere.

Hvordan vil man ellers holde sig konkurrence dygtig, hvis ingen i firmaet aner hvordan ens systemer hænger sammen?
Gravatar #6 - Cream[DONut]
4. sep. 2007 05:56
Han lyder som en type jeg gerne ville bytte 2 af for en kompetent programmør / designer.

At kunne udnytte outsourcing effektivt og holde kvaliteten oppe, kræver netop at man fokuserer på at beholde kerne kompetencer.

Heriblandt projektledelsen, men også programmørere og designere.

Hvordan vil man ellers holde sig konkurrence dygtig, hvis ingen i firmaet aner hvordan ens systemer hænger sammen?
Gravatar #7 - tobiash
4. sep. 2007 05:58
#3 - Ja og det samme er største delen af folkene på pizzaria'erne også :(

#4 - Sjoveste dag for jer, Men ikke jeres brugere! ;)
Gravatar #8 - sguft
4. sep. 2007 06:06
Mit indtryk er at Jakob Lyngsø tager fejl.

Jeg kender til flere floppede outsourcing-projekter, hvor kodekvaliteten ganske enkelt ikke var god nok. Og en datalog i Indien er efter min erfaring ikke sammenlignelig med en dansk datalog.

Derudover er outsourcing til 3. verdens lande sjældent uden sproglige og kulturelle misforståelser. Og i det hele taget skal man være forberedt på en helt anden form for virksomhedskultur - der måske netop lægger mere op til samlebåndsarbejde end selvstændigt initiativ.

Det er muligt man kan spare penge, men mit indtryk er at kvaliteten også er derefter. Om det er acceptabelt afhænger selvfølgelig af den opgave der skal løses.
Gravatar #9 - ahnfelt
4. sep. 2007 06:12
Ja, den her udtalelse er jo magen til hvad man kunne høre for en 3-5 år siden. Det er en kende latterligt at sammenligne software med cowboybukser - det er som at sammenligne det gyldne tårn med en hoppegynge.
Gravatar #10 - EmilFP
4. sep. 2007 06:15
Jeg er også holdt helt op med at drikke cola!
Gravatar #11 - Gollum
4. sep. 2007 06:29
Hehe, hvordan skal man tage sådan noget seriøst. Det er da ok at de gerne vil give os nørder et bedre omdømme, men udtalelserne må også gerne være bare lidt troværdige.

For det første så er opensource og den fri software udvikling, hvad enten man elsker den eller ej, unægteligt en del af den "hastige IT-udvikling". Og jeg kan godt komme på en del personer der tager del af den, som måske ikke indhalerer pizza, men i hvert fald er usædvanligt "nørdede".

For det andet så er påstanden, om at fremtidens IT-udvikling vil blive baseret på "projektledelse og management" og ikke på hård teknisk kompetence, jo nærmest komisk. Hvordan skal man få IT-udvikling gennem ledelse og management? Management og ledelse er måske uundværligt, men det bidrager da ikke med nogen som helst innovation eller kreativitet.

Hvor er forskerne, hvor er nørden med den gode ide som ændrer verden? Han kunne lige så godt have sagt at alt er opfundet nu, der kommer intet nyt: Please move along. Jeg er ikke i tvivl om at de bedst betalte vil være management og ledelse, men det er altså ikke ensbetydende med at de er grundlaget for udvikling.
Gravatar #12 - Lemon666
4. sep. 2007 06:44
Projektledelse og management er uden tvivl vigtigt, men det er stadig ikke ledere og managere der står får at kode det rå produkt. Derfor skal man også være varsom med at stille deres vigtighed højere end hvad der er fornuftigt.

Det er let at se hvilken af de to grupper der rent faktisk kan undværes hvis det skulle være nødvendigt! (For dem der ikke kan regne det ud, mener jeg selvfølgeligt at projektlederne kan undværes)

(Dette er skrevet af en projektleder/manager)
Gravatar #13 - CazH
4. sep. 2007 07:27
Jeg må give folk ret, Jakob Lyngsø har vidst drukket af nat potten her. Hvordan fanden vil han lave et produkt uden nørder? Skal der så sidde 10 smart gutter i jakke sæt og "manage" hinanden til computeren selv lige skriver 100.000 linjer kode og de har den seneste opdatering til Excel?

Må ærligt talt sige at alt det med "management", "team building" osv. er ved at hænge mig langt ud af halsen, ja det hjælper måske på produktiviten, men hvad fanden nytter det hvis man ikke har tid til andet? New age hippie crap i ny indpakning hvis du spørger mig.

CazH - Sry for min rant
Gravatar #14 - Modvig
4. sep. 2007 08:39
Nu er det jo ikke fordi et program skal masse produceres, derimod skal det gøres færdig, der skal måske lidt patent på og skal skal det ud på markedet og mht. "IT-Specialister", så er der 100pct. altid nogle firmaer der vil fucke deres computere op, så det med at teamledelse skal prioriteres højere, tror jeg må være en joke, men mere at det skal prioriteres på ligefod.
Gravatar #15 - myplacedk
4. sep. 2007 09:11
Et stort software-udviklings-projekt kan sagtens klare, at de fleste programmører bare er programmører, uden at gå specielt højt op i det.
Til en hvis grad også dem, som sørger for systemudvikling, analyse, design osv.
Men det SKAL altså være nogen, som virkelig har forstand på det, og går op i det, og bliver lyttet til, hvis en kompliceret projekt skal ende godt, selv hvis kompleksiteten udelukkende kommer af størrelsen.
Nørden behøver ikke at have bumser, fedtet hår og leve af usund mad, men han skal have forstand på hvad han laver, og gå op i det.

Jeg har set løsninger lavet af folk, der bare vil have det til at virke. Det er altså ikke godt. Nogen skal styre skuden, så det ikke bare bliver lavet på instinkterne.
Gravatar #16 - bobcat
4. sep. 2007 09:43
Nu søgte jeg lige på berlingske.dk efter den artikel, som der blev refereret til. Den var der ikke, men i stedet for fandt jeg http://www.berlingske.dk/indland/artikel:aid=93630... fra i går hvor samme Jakob Lyngsø begræder at der ikke bliver uddannet IT-folk nok. Sig mig, den ene dag er der ikke IT-folk nok og den næste dag er der ikke brug for dem længere?

Måske skulle han lige tænke over hvad han skriver..
Gravatar #17 - Zombie Steve Jobs
4. sep. 2007 10:23
Nu arbejder jeg ikke i et it-miljø, men hvis der er noget, der kan fucke kreativiteten og produktiviteten op, er det en flok idioter i jakkesæt, der har været på for mange managment-, teambuilding- og selvudviklingskurser.

Ved ikke hvordan det skal lykkedes, at udvikle noget, hvis ingen ved en skid om det, der skal udvikles.
Gravatar #18 - Windcape
4. sep. 2007 10:46
Jeg tror nu stadig der er brug for hackere, ligegyldig hvor mainstream IT udvikling bliver...
Gravatar #19 - cruzifixion
4. sep. 2007 11:24
Som jeg ser det kan "nørden" IKKE undværes, MEN nørden har også sine helt klare svage sider.
Heriblandt den nogen gange lidt for entusiastiske indgangsvinkel til en løsningsmodel - det er desværre således at de fleste personligheder man ville kategorisere som "nørder", også er en hel del ustruktureret når det kommer til at det gyldne overblik, selvom deres faktiske arbejde (kodning, systemkonfiguration, etc.) er særdeles struktureret.

Også i relation til en given bruger kan der opstå deciderede kulturelle problemer - En nørd har det med at tænke noget anderledes end den stakkels bruger der skal forklare hvad han/hun har brug for. Og det har jeg oplevet flere gange som et problem i designfasen til større IT systemer - desværre.

Overblik på resourcesiden er ej heller den stærkeste side...

Men som sagt er "nørden" en stærk spiller og som med ethvert andet hold skal der være divergens mellem spillerne på et udviklingsteam for at få det maksimale ud af det. Der er altså brug for alle typer.
Gravatar #20 - Oculus
4. sep. 2007 11:28
Outsource du bare det hele til Indien, Jakob.

Jeg har indtil nu ikke mødt en eneste projektleder i besiddelse af de IT-faglige kompetencer og forståelse, der er nødvendige for at sikrer et optimalt workflow mellem kunde og underleverandør, uden hjælp fra en "nørd". Vel og mærke en nørd der også har lidt kompetencer udover 100% hardcore kodning.

På den måde har nørden ændret sig. Der stilles nu også krav til at de kan bidrage til processen, så det har han ret i, men jeg har hørt forbavsende få succes-historier omhandlende outsourcing til Indien ( Mexico osv. ) når der gælder andet en samlebåndsarbejde.
Gravatar #21 - ReyMan
4. sep. 2007 12:07
Hallo.....Der er vist rimeligt mange "nyheder" herinde som reelt blot er debatoplæg, præsenteret som noget nyt. Det er jeg blevet lidt træt af. Når news.dk som organ mon overhovedet op på bare 25% reelt nyhedsstof i mængden af småartikler..?
Gravatar #22 - Oculus
4. sep. 2007 12:17
#21

Hvilket nyhedsmedie har de 25% du stiller som mål?

Journalistik er at opfordre til debat. Enhver nyhed har flere sider og hvis du ønsker at sluge enhver artikel som den er og ikke ønsker den efterfælgende perspektivering og debat, så hold dig fra de tilknyttede indlæg. De er valgfri.
Gravatar #23 - Oddj0b
4. sep. 2007 12:33
Jeg syntes nu det lyder meget godt for en informations videnskabs studerende, men jeg er ret sikker på at managers ikke skal føle sig alt for kække eller elitær for deres "ansatte" for det giver bare dårligt resultat.
Gravatar #24 - Spaceus
4. sep. 2007 12:39
Jeg fornemmer en vis provokation i artiklen, det kan være det bare er mig. Men hvis jeg skal have lavet samlebåndsarbejde hvad filan skal jeg så med en hardcore nørd. Ham m/k ville jeg da gemme til der var en udfordring på bordet.

Om der bliver mere brug for projekt ledere sikkert, men jeg ved da fra personlig erfaring at kulturelle forskelle viser sig hurtigere end man skulle forvente.

Alt i alt jeg tager det rimeligt roligt men nu har jeg også et ben i hver lejr.
Gravatar #25 - myplacedk
4. sep. 2007 12:49
#24
Men hvis jeg skal have lavet samlebåndsarbejde hvad filan skal jeg så med en hardcore nørd.

Det har flere af mine tidligere arbejdsgivere opdaget. En samlebåndsmedarbejder kan passe båndet, men hvem kan sætte hastigheden på båndet op, ud at øge arbejdsbyrden eller sænke kvaliteten? Hvem kan lave en maskine der kan passe båndet?

Jeg har været oppe på at ti-doble produktiviteten, med mindst samme kvalitet og samme arbejdsbyrde. (Eller faktor uendelig, hvis vi tænker på de situationer der er blevet 100% automatiseret.)

Det kræver altså nogen som ved lidt ekstra, kan lidt ekstra, og gider gøre noget ekstra.
Gravatar #26 - kba
4. sep. 2007 12:57
Hvordan skal jeg nu forbinde arbejde?! Nu ved folk jo, at jeg ikke er kompetent! :(
Gravatar #27 - knasknaz
4. sep. 2007 12:58
Jeg glæder mig virkelig til, at hele den der nørd-stereotype ting lægger sig lidt. Her følger et lille udklip fra Den Virkelige Verden(tm):

"Se, vi er kommet med pizza og cola til din fødselsdag, for du er jo nørd, og det ved vi jo at nørder elsker."

Og her prøver man med al magt at være en god ven, og lade være med at komme med et sarkastisk svar á la:

"Åhh tak. Jeg ville slet ikke have sat mere pris på en god gang sushi med en fin sake til... eller måske en god chicken vindaloo med nan-brød og stegte ris til... *mundvand*"
Gravatar #28 - myplacedk
4. sep. 2007 13:11
#27
Og til dem der ikke ved hvad nan-brød er:
NaN: Not a Number. Fx. 0/0.
Gravatar #29 - superlayer
4. sep. 2007 13:11
Hmmmm går ud fra at web 2.0 osv. ikke indgår i hans overvejelser.
Hvor mange originale ideer bliver skabt af managers?
Jeg tror personligt at web applikationer mere vil blive skabt af designere frem for programmører og at disse vil blive executed af managers med expertviden indenfor det felt de arbejder med.
Gravatar #30 - jensen25
4. sep. 2007 13:14
Jeg tror Jakob Lyngsø tager fejl...han er formand for IT-branchen, hhmmmm.

Sammenligningen med syerskerne er forkert. Hvor mange fordele kan du give dit tøj, hvis du syer stingene lidt anderledes? Ingen. Kan du opnå nogle fordele, hvis din nørd kan gøre det lidt anderledes? Ofte ja.

Selv har jeg taget turen den den vej og er nu nørd på fuld tid efter en karriere som IT chef i pænt tøj. Min konklusion er, at man som IT-chef ofte er magtesløs, hvis man ikke er nede i detaljerne. Uanset om nørden sidder i Indien eller herhjemme.

Derfor bruger man som chefen en del ressourcer på at gøre sig vigtig, men inderst inde ved man, at man bare er en administrator med talegaverne i orden - og det er som regel ganske uproduktivt.

Jeg drikker mindst 4 liter cola light om dagen, aahhh.
Gravatar #31 - Tesnjak
4. sep. 2007 13:53
Jakob Lyngsø, direktør for IT-Branchen, proklamerer uden tøven, at stereotypen på computernørden, der indtager pizza og cola i store mængder foran sin computerskærm, er en saga blot i it-branchen.


Lidt sjovt at læse ovenstående, mens man lige netop er i gang med at nyde en pizza og cola foran skærmen hehe :D.
Gravatar #32 - byteeater
4. sep. 2007 14:01
Stereotypen på computernørden, der indtager pizza og cola er jo en stereotype og har vel ikke være sandheden i mange år. IT faget i danmark er jo præget af professionelle folk.
Jeg mener nu ikke han har ret når han mener alt udvikling flytter til indien. Det er kun de store der har råd til det da det kræver en del kravspec, design, opfølgning og test. Danmark består mest af små og mellemstore virksomheder hvor det er smartest at være tæt på udviklerne.
Gravatar #33 - seahawk
4. sep. 2007 14:02
Det lader til en del af jer misforstår ham! Han mener ikke at der ikke er brug for nørder - blot at nørderne kommer til at sidde et andet sted - hvor de koster en tiendedel! :)

Jeg har selv prøvet at være med i et outsourcing projekt - og nej, det var sgu ikke den store success! Der er nogle ting hvor de kulturelle faktorer har for stor indflydelse IDAG

Men kik i historiebøgerne - for 40-50 år siden sad de amerikanske bil producenter og skreg af grin over asiatiske biler - kvaliteten var jo helt i skoven! Hvem griner idag?

Samme eksempel kan findes inden for mange brancher, så det kan godt være at virkeligeheden IDAG ikke er at man bare lige outsourcer, men lur mig om virkeligheden ikke ser anderledes ud om 20-30 år!

(Når det så er sagt, mener jeg stadig at der vil være massere af jobs som rent faktisk kan finde ud af at udvikle herhjemme - også på sigt, men det er en anden historie! :))
Gravatar #34 - myplacedk
4. sep. 2007 14:08
#33
Det lader til en del af jer misforstår ham! Han mener ikke at der ikke er brug for nørder - blot at nørderne kommer til at sidde et andet sted - hvor de koster en tiendedel! :)

Oh. Det er da ellers de ikke-nørdede udviklere der er nemmest at "eksportere".
Den måde vi bruger indere på her er noget med at vi er de kreative, inderne gør bare som der bliver sagt. De erstatter på ingen måde nørderne, og det ser ud til at der vil gå et godt stykke tid, før de kommer med i den kreative process. Uanset kompetencerne, er det simpelt hen ikke praktisk.
Gravatar #35 - illishar
4. sep. 2007 14:22
Der *er* faktisk ret mange fantastisk dygtige nørder i eks. Indien ... Der er bare endnu ikke nogen outsourceing projekter der har lykkes i at finde dem endnu. ;p

Det Jakob Lyngsø måske i virkeligheden mener er at: De pizza-spisende nørder er nødt til at købe sig et jakkesæt, tillære sig noget social engineering og bruge meget tid ved telefonen, email og mødebordene.

Hvilket jeg vil tilslutte mig ;)
Gravatar #36 - Zombie Steve Jobs
4. sep. 2007 14:26
#33 Øh, jeg griner og græder over asiatiske biler, og synes ikke du kan lave den analogi uden at tage Europa i betragtning (siden vi bor her), Europa, der også fik tæv af asiatiske (well, japanske egentlig) biler, men Europa, der nu har overhalet dem på alle områder (og specielt det område, der var grund til at købe japanske biler: kvalitet og pålidelighed) pånær pris. Men man får jo hvad man betaler for.
Gravatar #37 - JacobL
4. sep. 2007 14:42
#36
Du skal til at læse flere TÜV og FDM-undersøgelser, hvis du tror europæiske biler er bedre end japanske. Dette gør sig kun gældende, hvis du sammenligner med meget dyre europæiske biler, men så bør du også tage de japanske eksklusive mærker med i betragtning, dvs. f.eks. Lexus. Lyder som om du begynder at sammenligne koreanske og kinesiske billigbiler med BMW og Mercedes.

Generelt: Dette kan ikke sammenlignes med software, for nu sidder jeg selv og arbejder med outsourcing og på nuværende plan er fordelene altså meget svære at få øje på. Meget software er simpelthen for komplekst og videnstungt til at det kan produceres tilfredsstillende på tværs af sprogbarrierer osv.
Gravatar #38 - smiley
4. sep. 2007 14:50
*skubber brillerne på plads, tager en slurk cola og spiser et styk pizza*

Vi hedder "gamere" nu. ;)
Gravatar #39 - Zombie Steve Jobs
4. sep. 2007 16:41
#37
jeg taler om byggekvalitet, hvordan lortet ser ud inden i og nej, du behøver ikke købe en mercedes (hvilket faktisk ikke er specielt gode biler, hvad angår pålidelighed, måse du burde læse de der blade, eller koncentrere de sig kun om det praktiske, der bare skal "bringe mig fra a til b" (vomit)?)


Volvo S40 2.0D 354k (samme model benzin 1.6L 284K)
Volvo S60 2.4-Sport 387.425,-
Volvo S60 2.4-170 hk Sport fra 422K

Toyota Avensis 1.8 345K
Toyota Avensis 2.2 D4D Exc. Sport 177Hk 477K

Synes ikke prisforskellen er noget at himle op over og volvo er jo fra europa.

Og de andre der, ja, dem kan man knap nok klassificere som køretøjer.

Og køber du tøj i Bilka ("jeg skal jo bare have noget på")? COME ON! Dårligt interiør, der ligner et eller andet, lavet mandag morgen, inden produktionslinjen gik igang, fordi de havde glemt at designe det. Efter et stykke tid rasler og dalrer det hele og det grimme interiør er endnu grimmere (ikke kun fordi det blev utidssvarende på cirka 25 minutter), tingene har små skumgummidutter rundt omkring, for at det ikke skal rasle. Spy.

De er KEDELIGE, røvesyge idiotiske og ligegyldige møgbiler. Ja, A til B - fint, det er kedeligt, men de kan det og det bliver de ved med i 700.000 kilometer mindst.

Som du siger, er de usammenlignelige.

Ja, jeg er mega nazi hvad angår biler, af samme årsag som jeg ikke har JVC MEGABOOMBASS XTREME POWERANLÆG til at høre musik på, men har noget, der ikke er nogen grund til at skifte ud før det er slidt op.
Gravatar #40 - Taxwars
4. sep. 2007 21:33
Klart, man går mere og mere op i markedsførings bras. "Bare send det ufærdige program på markede, vi fikser det med patches" - så klart man ikke længere har brug for folk med forstand på tingene.
Gravatar #41 - zin
4. sep. 2007 23:40
*Gab*
*Stiller sin cola lidt til siden for at kunne komme til keyboardet*
For fanden.. Den pizza er i vejen.. To sekunder...
Jo ja, selvfølgelig er vi en døende race.
Vi bliver muret inde bag store, fine, veltalende mure af mænd og kvinder i jakkesæt.
Men ligesom en bygnings fundament vil hele lortet falde sammen uden os. Ligesom alt andet "unormalt" vil vi blive udfaset så ingen nogensinde vil bemærke os.
Tillykke, fjols. Du har åbnet at blive endnu en statistik af ignorante, dumme og kortsigtede mennesker.
Nogle vil sikkert gå så langt til at spørge hvorfor DDoS angreb og zombie-farme stadig eksisterer - og påpege at mennesker, af holdninger som den omtalte i artiklen, er årsagen til dette.

Ville jeg være uenig?
Hmm.. Måske.
Gravatar #42 - arne_v
5. sep. 2007 01:26
Hverken IT branchen generelt eller den lidt snævrere gruppe af udviklere passer vist ind i nørd-pizza-cola cliche'en idag.

Aldersfordelingen er idag således at de fleste er ganske normale familie mennesker med parcelhus, kone og 2.5 børn - og med et helt normalt socialt liv.

Selvfølgelig er der enkelte. Men:

(alder ved familie stiftelse - alder ved uddannelses afslutning) / tid på arbejdsmarkedet

gør dem til en minoritet.
Gravatar #43 - arne_v
5. sep. 2007 01:34
Med hensyn til den udbredte opfattelse "Det trivielle kode arbejde ryger til Indien/Ukraine/Kina, så vi skal satse på projekt ledelse, forretnings forståelse etc.etc." så tror jeg ikke på den.

1) Der er ingen som helst logik i at indere/ukrainere/kinesere kun kan udføre det trivielle arbejde - de har masser af dygtige folk - og der er lige så stor løn forskel for ledende stillinger som for begynder stillinger.

2) Erfaringen viser at når der er gode tider i IT branchen så ansættes der masser af bløde typer: ledere, designere, analytikere etc.etc., men når der er dårlige tider så ryger de også ud igen - dem der leverer en absolut nødvendig ydelse såsom programmører eller drifts folk kan ikke undværes.

Jeg vil klart anbefale studerende på en IT uddannelse at fokusere på de hårde discipliner - ihvertfald hvis det er job sikkerhed som er prioriteten.
Gravatar #44 - sguft
5. sep. 2007 08:28
#43: Som jeg ser det idag så bør man nok kunne mere end at programmere - på det punkt har tiden nok ændret sig lidt.

En dygtig udvikler bør selvfølgelig have styr på de hårde dicipliner, men bør også have forståelse for og indsigt i analyse, design og arkitektur.

De dygtigste arkitekter og designere er efter min erfaring dem der også har rigtig meget hands-down erfaring og de er så sandelig uundværlige.

Men snakker vi folk der aldrig har prøvet andet end analyse, design, arkitekurarbejde eller projektledelse så er det selvfølgelig en anden sag.
Gravatar #45 - seahawk
5. sep. 2007 10:25
#33:

Den måde vi bruger indere på her er noget med at vi er de kreative, inderne gør bare som der bliver sagt. De erstatter på ingen måde nørderne, og det ser ud til at der vil gå et godt stykke tid, før de kommer med i den kreative process.


Lige præcis min pointe - men det kommer ikke til at tage SÅ lang tid! For, ja, sådan blev det også gjort, til dels, i det outsourcing project jeg var involveret i, men lur mig om det ikke ser anderledes ud inden alt for længe! :)

Og det er hele essencen - jeg tror folk undervurderer hvor hurtigt de vil være i stand til at tilpasse sig derude!
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login