mboost-dp1

No Thumbnail

AnyDesk udsat for cyberangreb: Brugere opfordres til at ændre adgangskoder og downloade nyeste version af softwaren

- Via The Hacker News -

b>Den populære fjernskrivebordssoftware AnyDesk har været udsat for et cyberangreb, hvor produktionssystemerne blev kompromitteret.

Det tyske selskab har tilbagekaldt alle sikkerhedsrelaterede certifikater og erstattet eller udbedret de berørte systemer.

Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning har AnyDesk også tilbagekaldt alle adgangskoder til sin webportal og opfordrer brugerne til at ændre deres adgangskoder.

Det anbefales også at downloade den nyeste version af softwaren, der kommer med et nyt kodesigneringscertifikat.

Det vides ikke, hvornår eller hvordan produktionssystemerne blev brudt, og det er heller ikke kendt, om der er stjålet oplysninger.

AnyDesk understreger dog, at der ikke er bevis for, at nogen slutbrugersystemer er blevet påvirket.

Cybersikkerhedsfirmaet Resecurity har fundet en trusselsaktør, der reklamerer for et betydeligt antal AnyDesk-kundeoplysninger til salg.

Det er ikke klart, hvordan legitimationsoplysningerne blev opnået, men cyberkriminelle kan forsøge at tjene penge på tilgængelige kundeoplysninger, da adgangskoderne kan nulstilles.

AnyDesk har ikke kommenteret yderligere på sagen.

Gå til bund
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login