mboost-dp1

Shutterstock

Windows 11: Microsoft åbner sin app-butik op for browser-konkurrenter

- Via Computerworld -

Microsofts seneste opdatering af Windows 11 medfører en betydelig mere åben app-butik, som giver adgang til flere apps og ikke mindst browser-konkurrenter som Firefox.

Det skriver Computerworld.

Med opdateringen vil Microsoft gøre det nemmere for udviklere at lancere apps gennem den digitale butik. “App-udviklere har fortalt os at tekniske og politiske begrænsninger gjorde det svært at udgive apps. Vi har brugt feedbacken til at gentænke og genopbygge Microsoft Store, så den imødekommer kundernes såvel som udviklernes behov,” skrev Microsoft på deres blog ifølge Computerworld.

Mozilla, som står bag Firefox-browseren, er især begejstret for denne nye opdatering. “Vi har argumenteret for flere valgmuligheder i Windows’ operativsystem i årevis. Det kommer som en god nyhed, at butikken nu bliver mere åben for virksomheder og applikationer, inklusiv uafhængige browsere som Firefox. Vi tror på, at et sundere internet er et, hvor folk selv har mulighed for at vælge fra en vifte af browsere,” lyder det fra selskabet bag Firefox.

Læs også: Windows 11 vil gøre det sværere at skifte standardbrowser.

Gå til bund
Gravatar #1 - Ni
13. okt. 2021 10:57
Vestens konkurrencetilsyn sover godt nok i timen, når det kommer til it platforme
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login