mboost-dp1

Shutterstock

Windows 11: Kommende versioner kan gøre filsøgningsoplevelsen hurtigere

- Via Computerworld -

I fremtidige versioner af Windows vil en lille ændring fremskynde filsøgningsprocessen, oplyser Computerworld.

Siden 2019 har Windows Stifinder, også kaldet ‘File Explorer’, fungeret sådan, at der udover filsystemet og søges blandt Office-filer i skyen. En ændring, som har medført en længere tænkepause (svarende til et par ekstra sekunder) for hver søgning i stifinderen.

Snart vil det dog være muligt at springe ventetiden over ved helt at fjerne denne mulighed.

Med ‘Quick Access’ kan man slå adgangen til online Office-filer fra, hvilket vil fjerne startmenuens online anbefalinger og dermed sætte fart i søgeoplevelsen.

Gå til bund
Gravatar #1 - larsp
13. jan. 2022 09:16
De cloud-filsystemer jeg har haft med at gøre synkroniserer filerne så de ligger up-to-date lokalt på PCen, og man tilgår filerne lokalt.

Det lyder som om Microsoft's cloud ikke gør det siden søgning tager længere tid. Det vil jo sige man ikke kan arbejde uden internetforbindelse, og man må lide under latency og download speed for internetforbindelsen. Absolut skrot.
Gravatar #2 - FeedMe
13. jan. 2022 09:43
Så man kan nu få lov at slå en defekt fra. Vi lever jo i fremtiden.
Gravatar #3 - Nize
15. jan. 2022 16:15
Hvis ikke i har prøvet Everything Search så går i virkelig glip af noget. Just saying. Søg alle filer i samme hastighed som du kan taste.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login