LinuxWikileaks offentliggør system angiveligt fra CIA til hack af Linux

Der er kommet endnu en bunke filer til Wikileaks ‘Vault 7’ – denne gang handler det blandt andet om malware, som angiveligt er udviklet af CIA til at hacke sig ind i Linux-systemer for at kunne følge med i brugernes aktiviteter.

Projektet, der går under navnet ‘OutlawCountry’, giver mulighed for at videresende al netværkstrafik på den inficerede computer til CIA’s egne systemer.

OutlawCountry består af et kernel-modul, som CIA-hackere har kunnet loade via shell-adgang på den angrebne enhed. Her skabes en skjult netfilter-tabel med et tilfældigt navn.

Der er dog begrænsninger på OutlawCountry, skriver Wikileaks:

’OutlawCountry v1.0 contains one kernel module for 64-bit CentOS/RHEL 6.x; this module will only work with default kernels. Also, OutlawCountry v1.0 only supports adding covert DNAT rules to the PREROUTING chain.'

Gå til bund
Gravatar

#1 CBM 5. jul. 2017 13:35

Ville være underligt hvis der ikke også var værktøj til at spionere på linux brugerne

Vestager er sej. #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, BB Priv because REAL QWERTY is a privilege, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard.
Gravatar

#2 Sugardad2 21. jul. 2017 10:27

Navnet henviser vil til USA som "outlawcountry"
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login