mboost-dp1

unknown

Typisk dansk webside

- Via EB -

Hvad gør man når man har lavet en god og flot dansk børnefilm? Man sætter sit barnebarn på 5 år til at lave en webside (det ser sådan ud).

Den side er simpelthen ikke filmen værdig.

Gå til bund
Gravatar #1 - Zapster
29. jan. 2001 14:58
Grim som bare....Ok, den burte vinde "danmarks grimmeste og mest u-overskulige hjemmeside" præmien, hvis der ellers var sådan en.
Gravatar #2 - CosmiXaos
29. jan. 2001 15:47
*G*Nå ja de har da forsøgt at lave en hjemmeside, men videre seriøst kan man vist ikke tage den... herligt at se der åbenbart er mangel på webdesignere i danmark :)
Gravatar #3 - TYBO
29. jan. 2001 15:47
Ikke det værste jeg har setmen det er meget tæt på
Gravatar #4 - demolition
29. jan. 2001 15:53
Så bliver det vist ikke meget værre..Det kan da også kun gå galt, når man bruger MS publisher til at lave hjemmesiden i..Mennesker der gør det, burde få karantæne mod at bruge en computer. :-)Noget lignende kan ses her: Lido biografenJeg har kun et ord til overs for sådanne hjemmesider: 'yuck!'
Gravatar #5 - Ostus
29. jan. 2001 22:00
Ja jaHej jeg synes lige jeg skylder et lille indlæg til denne debat. Jeg synes ikke at hjemmesiden er så grim, når man tager i betragtning af, at manden ikke på noget tidspunkt har taget nogen form for kursus inden for Web-design, ej heller har han på noget tidspunkt taget kursus i IT, der svarer til meget mere end Pc-kørekort. Personligt har jeg ikke bidraget med mere end hans banner. Men at han så har skrevet mig som Web-master er så en anden side af sagen. Jeg finder jeres form for kritik meget barnlig og urealistisk! ”Verdens grimmeste hjemmeside” Hvad med at komme med nogle råd til at bare give ham et pift af hvad han gør forkert. For at give ham bare en lille chance for at være med????? For det er da skide let bare at gå ind og skrive f.eks. ”F… hvor er den grim” og ”det må sgu være verdens grimmeste” og hvor er det dog voksent… Dette betyder ikke at jeg ikke kan tåle nogen form for kritik, for kritik er da det der hjælper med at få tingende til at hænge sammen, og det der kan gøre at man ved hvad der er galt…. Men meningsløs kritik som ovennævnt der ikke kan hjælpe en s… kan man lige så godt holde for sig selv. Desuden er det ikke alle der gider at give flere tusind kr. for hyre en eller anden der kan fyre alt muligt ASP, CGI og JavaScript af. Mvh. Paul Solhof P.S. Hvad med lidt baggrundsviden inden du beskylder mig for at være hans 5årige barnebarn???
Gravatar #6 - jacobtf
29. jan. 2001 22:09
Godt ord igenHvis du da er hvem du giver dig ud for :) Måske var det lidt hårde ord fra Miklos, men siden er nu ikke så køn igen. Det skal dog ikke afholde en gammel 27-årig knægt fra at sige at Prop og Berta er absolut blandt klassikerne. Vi hørte dem dengang jeg gik i 1.-3. klasse og jeg har masser af gode minder om dem (og sangene). Filmen skal jeg helt sikkert også se. Og forresten var siden - uanset udseendet - holdt ganske godt i P&B's ånd.
Gravatar #7 - demolition
29. jan. 2001 23:25
P&BTil Ostus vil jeg primært sige, at hvis du har været med til at lave siden, hvordan skal personerne, der skriver her, vide noget om at du også læser her?Der er da vel ingen, der gider skrive forbedringsforslag, hvis webmaster ikke læser det alligevel.Det havde været noget helt andet, når folk sender emails til webmaster og skriver hvor grimt det er, uden at være konstruktiv. Det er latterligt.Hvis du er interesseret, vil jeg gladeligt komme med mine forbedringsforslag.
Gravatar #8 - solhof
30. jan. 2001 00:13
hjælp mig lidt.Jeg har modtaget en E-mail med link til denne side. Jeg kan forstå, at der en del der synes, at Prop og Bertas hjemmeside måske ikke er verdens bedste. Og som det er sagt: "det fortjener filmen ikke". OK. det er sikkert rigtigt. Nu er denne side ikke lavet af hensyn til filmen. Siden har faktisk ligget på nettet ret mange år før filmen var en realitet. Jeg ved intet om Webdesign, men har bare gerne villet fortælle om Prop og Berta, sådan som jeg har gjort det for børn siden jeg fortalte den første historie i begyndelsen af 70'erne. Jeg har hygget mig med at lave denne site eller side eller --- Jeg er ikke profesionel web-designer. Jeg er bare god til at fortælle historier.( Det er der i hvert fald nogen, der synes). Jeg er ked af, at jeg har "miskrediteret" Prop og Berta og filmen. Det var absolut ikke hensigten.Tvært imod. Men til alle jer, der synes at hjemmesiden er dårlig. Giv mig lidt hjælp. Når Prop og Berta har brug for hjælp, så kalder de på Tyttebøvserne. Hvem skal jeg kalde på ? Netbøvserne?? Er der nogen Netbøvser som vil hjælpe lidt her ?? Mange hilsenr fra Prop og Bertas "far" Bent Solhof.
Gravatar #9 - Kram
30. jan. 2001 00:13
heh...Ortus hvorfor omtaler du dig selv som 3. person, og så igen som 1. person, kan det være fordi du ikke vil kendes ved det ? ;) ... - Hvis du vil kan jeg nemt fyre en masse fifs af, smid en mail på [email protected] så skal jeg med glæde hjælpe dig
Gravatar #10 - heb
30. jan. 2001 00:15
Den er helt iordenDer er en ting i glemmer - børn vil ikke bruge så meget tid på at læse - intuitivt vil børn klikke på det der virker interisant - fanger blikket - og helt ærligt bruger fladen som der exponeres til taget i betragtning så er det helt fint - det virker på mig som om at i ikke har fattet hvem siden henvender sig til.
Gravatar #11 - Ostus
30. jan. 2001 06:05
1.person og 3. personGrunden til at jeg snakker om ham der har lavet hjemmesiden i 3.person er fordi det ikke er mig der har lavet den men min far Bent Solhof. Til sidst henvender jeg mig i 1.person for lige at gøre jer opmærksom på et jeg ikke er hans 5årige barnebarn.
Gravatar #12 - macaw er dum
30. jan. 2001 07:02
god rådEt råd jeg læse et andet sted : "if you don't know how to design webpages, then don't do it." Specielt ikke hvis det er meningen at mange folk skal se den side.
Gravatar #13 - booster
30. jan. 2001 07:58
fjellmacaw, du burde udgive en bog med tips og tricks i baskerlandet.
Gravatar #14 - Miklos
30. jan. 2001 08:10
Paul SolhofHej Paul Da jeg så siden blev jeg så skuffet jeg skulle af med lidt luft - min set i bakspejlet kan jeg godt se jeg skulle have været lidt mere konstruktivt. Paul, du er en af de bedste fortællere vi har i Danmark, og derfor finder jeg ikke siden værdig til dine historier, og jeg er sikker på at netop du kunne få lavet en bedre side, gratis, af dine fans! Jeg stiller mig gerne til rådighed for at hjælpe med at lave en side - andre der vil hjælpe? Tyttebøvsen forever!
Gravatar #15 - Zapster
30. jan. 2001 08:12
OstusHar man råd til at lave en film så kan man også få råd til at få lavet en ordenlig hjemmeside. De 5000 Kr (eller hvad sådan noget nu koster) kan man vel finde penge til et eller andet sted.
Gravatar #16 - Mini-Me
30. jan. 2001 08:32
Støtter miklos!!Jeg er med på at give et nap med :.)
Gravatar #17 - Miklos
30. jan. 2001 08:41
jamen dog miklossikke et initiativ... selvfølgelig vil jeg give et nap med... selvom jeg ikke har så meget forstand på hva prop og berta er ;) men count me in :D
Gravatar #18 - Miklos
30. jan. 2001 09:53
WorkOg faz - laver du ikke et grund layout? - det ved jeg du kan :) Mini-me - hvad er du god til? :)
Gravatar #19 - Ostus
30. jan. 2001 10:09
Davs igenDavs du Miklos jeg ville bare lige tilføge at det ikke var mig der havde lovat den men min far Bent Solhof, Det er osse ham der har lavet Prop og Berta. Jeg kan vidst roligt på hans side sige tak for komplimentet. Så hvis du skal snakke med nogle skal du jo nek snakke med ham :-).... Zepster>>>> Tror de seriøst selv min far har givet penge til den film???? Ved du hvad Zentropa er?
Gravatar #20 - Ostus
30. jan. 2001 10:13
Til alle der vil hjælpe med min fars hjemmesideJeg takker for interessen og jeg synes det er utroligt friskt.... Prøv at kontakte min far Bent Solhof jeg er sikker på at han vil blive meget glad :-)) mvh. Paul Solhof
Gravatar #21 - Mini-Me
30. jan. 2001 10:15
Hmmm hvad er jeg god til ?Jeg har lavet designet på www.esbjergsharks.dk lavet programmeringen bag www.ontheminute.com, www.finans365.com. Er ASP programmør for www.ordigno.com ! Så ASP og en smule design er vel min stærke side...!
Gravatar #22 - solhof
30. jan. 2001 15:07
Tusind tak for tilbudet.Hej Miklos. faz og Mini me. Det var utrolig dejligt at opleve, at der nogen, der har lyst til at hjælpe. Jeg ved ikke om vi helt har fået opklaret den opståede navneforvirring, men jeg hedder BENT SOLHOF - jeg logger på som "solhof". Det er mig der er forfatter, fortæller. komponist og sangskriver til CD'erne om Prop og Berta. Min søn hedder PAUL SOLHOF og logger på som "Ostus" At han står som "webmaster" er lidt af en tilsnigelse, for det er mig der egenhændigt har begået den famøse hjemmeside. Jeg skal så lige sige, at selv om siden måske ikke er så køn eller vel-lavet, så indeholder den faktisk alle de oplysninger om Prop og Berta, som jeg gerne vil have formidlet, og den giver forhåbentlig også et indtryk af, hvem/hvad Prop og Berta er. Jeg ved ikke rigtigt, hvordan man kan samarbejde om sådan et projekt over internettet, men det er da dødspændende, og måske den helt rigtige måde at få startet en fanklub på. Tusind tak for initiativet. Mange hilsener fra Prop og Berta og Bent Solhof.
Gravatar #23 - CasDeLong
30. jan. 2001 16:01
;)Jeg mener siden er en skaldale, men okay det er flot af en nybegynder, det kan du have ret i Solhof søn...
Gravatar #24 - CasDeLong
30. jan. 2001 16:09
:)Det er da lige så meget filmens ansigt udadtil og i dette tilfælde på nettet, der tæller...Var det for barnligt skrevet..?
Gravatar #25 - eon
30. jan. 2001 18:45
"rigtig" designerDa jeg personligt er en meget stor fan af prop og Berta, vil jeg gerne sammen med nogle andre kigge på mulighederne for at lave et website, der er Prop og Berta værdig. jeg er designstuderende på designskolen Kolding indenfor Interaktiv Multimedie. Det skal lige noteres, at vi ikke snakker om hverken et pc kørekort eller It kørekort, men en 5 årig videregående udd. indenfor visual kommunikation. Man kan ikke lære design på et kursus. Men selvfølgelig associerer folk forskellige ting med begrebet design.
Gravatar #26 - diskone
31. jan. 2001 06:37
Fan af Prop og BertaHey, jeg kan ASP og DHTML etc... og er stor fan af prop og berta ... Hvis jeg kan hjælpe med noget så sig endelig til !
Gravatar #27 - Yikes
2. aug. 2001 07:31
selvfolinu skal man jo huske at alle herinde jo kunne html fra barnsben af det lyder egentlig lidt som det men jeg må sige jeg er imponeret
Gravatar #28 - JeremyClarckson
1. nov. 2023 14:46
Det er en charmerende idé at lade ens 5-årige barnebarn designe en hjemmeside design til en god og smuk dansk børnefilm. Det kan tilføje en personlig og kreativ dimension til projektet. Det er dog stadig vigtigt at huske, at en vellykket hjemmeside bør tage hensyn til brugervenlighed, tilgængelighed og passende indhold for børn og deres forældre.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login