mboost-dp1

Shutterstock

Twitch vil forbyde streaming af gambling-indhold

- Via engadget -

Twitch har annonceret en væsentlig ændring af sin politik midt i stigende bekymringer om tilstedeværelsen af gambling-streams på platformen.

Det skriver Engadget.

På Twitter sagde Twitch, at streamingplatformen vil forbyde streaming af gambling-sider, der byder på slots, roulette og terningespil uden licens i USA. “Ændringen træder i kraft den 18. oktober, mens Twitch har forpligtet sig på at frigive flere detaljer inden da.

Indtil videre inkluderer listen over forbudte sider flere kendte, såsom Stake.com, Rollbit.com, Duelbits.com og Roobet.com.

Twitch siger, at den “kan identificere andre” fremover, så listen over forbudte sider vil sandsynligvis blive længere. Hjemmesiden vil dog fortsat tillade sider, der fokuserer på visse typer af hasardspil, herunder sportsvæddemål, fantasysport og poker.

Streamingplatformen udsendte erklæringen, efter at nogle af dens mest populære streamere, blandt andre Pokimane og DevinNash, truede med at boykotte platformen i juleugen, hvis den ikke forbyder streams og sponsorater målrettet gambling.

Gå til bund
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login