google assistant opkald ukendt nummer transkribering pixel telefoner / Newz.dk

Google

Transskribering af Google Assistant-opkald bliver udrullet på Pixel-telefoner

I USA kan Google Assistant besvare opkald fra ukendte numre for en, og snart kan Pixel-telefoner også vise transskriptioner af disse opkald.

Sammen med de nye Pixel 3-telefoner lancerede Google også en ‘Call Screen’-funktion, der gør det muligt at få Google Assistant til at tage imod opkald fra ukendte numre.

Man har hidtil kun kunne følge live med i, hvad der skete i samtalen. Nu melder 9To5Google, at de første Pixel-telefoner har fået en transskriberings-funktion, så man senere kan læse, hvordan samtalen med Google Assistant er forløbet.

‘Call Screen’-funktionen er indtil videre kun tilgængelig i USA – ligesom det er tilfældet med Google Duplex – men Google fortæller, at funktionen er på vej til andre lande.

Gå til bund
Gravatar

#1 Kian 5. dec. 2018 09:11

Jeg har lige købt en Google Home her for nogle uger siden. Jeg er så ked af at den ikke kan mere på dansk.
Jeg har ingen ide om hvor lang tid der går men min tanke er at vi er nogle år bag ud.
Jeg er iPhone-ejer men jeg synes efterhånden at funktionaliteten hos Android er fristende.

Google Assistant er godt nok begrænset på iOS og rimelig trælst. Men alle de store lukker jo om deres egne kernefunktioner i deres respektive økosystem. Jeg ville dog fortrække at fx Apple åbnede op så der kunne foretages opkald og skrives SMS'er. Selvfølgelig kræver det sikkerhed så det ikke misbruges, men det ville bare give så meget mening istedet for at det kun er Siri der kan det.
Im gay, Im wacky!
its all about me and my boyfriend being gay...
cv: http://www.pixlr.dk
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login