google pixel 3 xl officielt telefoner bedste kamera / Newz.dk

Google

Google afslører officielt deres Pixel 3-telefoner med ‘det bedste kamera’

Efter en række læk har Google officielt afsløret deres Pixel 3-telefoner, der har ‘det bedste kamera’ på en telefon.

Google har løftet sløret for deres Pixel 3 og Pixel 3 XL, der begge har været ofre for en lang række læk og rygter, hvorfor designet næppe er overraskende – men kameraet, som Google kalder ‘det bedste’, har et par nye funktioner.

Pixel 2 har, ifølge nogle anmeldere, det bedste kamera på en telefon, og det kamera ønsker Google at forbedre på deres Pixel 3-telefoner, hvorfor det har nogle nye tricks.

Kameraet har fået ‘high-resolution zoom’, der giver klare billeder selvom man zoomer digitalt, og det har ‘Photobooth mode’, som automatisk kan fokusere på og tage billeder af kæledyr og personer, der eksempelvis smiler.

Begge telefoner har desuden to kameraer på forsiden, hvor det ene har en vidvinkels-linse, så man eksempelvis kan få flere personer med på en selfie.

Pixel 3 og 3 XL’s nye ‘Night Shot’-mode gør det desuden muligt at tage klare billeder i mørke uden blitz. Dette demonstrerede Google ved at vise et billede fra mørke omgivelser taget af henholdsvis en Pixel 3 og Apples nye iPhone XS.

Både Pixel 3 og Pixel 3 XL har en Snapdragon 845-processor, 4 GB RAM, trådløs opladning for første gang (op til 10 W), to fremadvendte stereo-højtalere og en ny såkaldt Titan M sikkerhedschip, der beskytter login-oplysninger og app-data.

Pixel 3 og Pixel 3 XL kommer, ligesom Googles to forrige sæt Pixel-telefoner, ikke officielt til Danmark, hvorfor det vil være nødvendigt at købe importerede versioner, hvis man vil have Googles nye telefoner og medfølgende fordele som hurtige Android-opdateringer.

Gå til bund
Gravatar

#1 CBM 12. okt. 2018 06:50

er det nu også det bedste? der findes rigtig mange, rigtig gode kamera mobiler på markedet... og de har ikke 4 kameraer for 4x fun

min nyeste mobil må nøjes med 3x kameraer for triple fun.. og siden jeg ALTID taper "selfie kameraet" til, så får den faktisk kun double fun
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login