TikTok

TikTok undersøges af amerikanske myndigheder

Via Forbes -

Det kinesisk ejede TikTok, der er et videobaseret socialt medie hovedsageligt brugt af unge, undersøges nu af de amerikanske myndigheder (CFIUS) for at finde ud af hvor meget kinesisk lov har indflydelse på de amerikanske unges data.

Appen, der tidligere hed Musical.ly, tillader at man uploader en video sammen med en lille sang, hvor man har mulighed for at udføre f.eks. et lille kort one-man-show, på ofte få sekunders varighed – og andre brugere kan dele, like, eller kommentere, på produktionen.

De amerikanske senatorer der har fået undersøgelsen sat i gang, vil fastslå niveauet af indflydelse app’en har på de amerikanske unges liv, samt hvordan deres data behandles.

TikTok har ifølge statistikken for 2019 500 millioner aktive brugere på verdensplan og var den tredje mest downloadede app i første kvartal af 2019 med 199 million nye brugere det kvartal. 41% af brugerne på tiktok er mellem 16 og 24, og de bruger i gennemsnit 52 minutter om dagen i appen på at se i gennemsnit 1 milliard videoer om dagen (gennemsnit for 2018).

Gå til bund
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login